Home \ kunst
 

Instruksjoner for tilkobling av en effektforsterker.

 

Liker du å kjøre en god lyd i bilen din? Da bør du ikke stole på de innebygde høyttalerne. Spesielt med eldre modeller, forlater kvaliteten mye å være ønsket her. Eksterne høyttalere og baskasser derimot, i kombinasjon med riktig effektforsterker, sikrer optimal lydkvalitet. En forsterker er en forsterker som lar deg koble flere høyttalere og baskasser til bilradioen din, avhengig av modellen. Imidlertid tør mange ikke å installere strømforsterkeren selv i bilen, fordi de er helt uerfarne når det gjelder tuning. Men du trenger ikke å være en ekspert for å installere en forsterker. Vi viser deg hvordan du installerer strømforsterkeren på bare noen få skritt i bilen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Først trenger du verktøy og materiale. Kniver, Kombinertang, Diagonale Kuttere, 10 mm eller 13 mm Åpne Avslutte Skiftenøkkel og Skruetrekkere (Cross, Slot og Torx) skal være en del av utstyret ditt. På materiale trenger du pluss og minus tilkoblingskabler. Disse skal være enten ti eller tjue kvadrat millimeter tykk. I tillegg er det en kinokabel med fjernkabel, kabelkabel, kabelbinder, sikringsholdere med sikring samt skruer eller muttere (avhengig av poleterminalen). Det viktigste er fortsatt mangler. Inkludert i pakken bør definitivt være monteringsskruene.        
 2.  
 3.   2      Har du alt materialet sammen for å få bilen klar til montering. Først kobler du fra batteriet og ser etter et passende sted for strømforsterkeren. Som regel passer dette best til bakveggen på den bakre raden av seter i støvelen. Dette tilbyr mange skjulte hyller.     
 4.  
 5.   3      Når du har valgt et sted, må du koble strømforsterkeren der med passende skruer. Kjør deretter plusskabelen, i de fleste tilfeller rød, fra batteriet gjennom foten på fotbrønnen til støvelen. Du kan fikse kabelen ved hjelp av kabelbåndene. Den negative kabelen (svart) legges på den korteste ruten til nærmeste mulig bakkepunkt, kroppen. Nå mangler bare RCA-kabelen. Legg dette på motsatt side av plusskabelen fra forsterkeren til bilradioen. Så du forhindrer mulig støy, for eksempel ved hjelp av sving signal relé.     
 6.  
 7.   4      Nå kan du koble kablene til strømforsterkeren. Bruk verktøykniven til å fjerne omtrent to centimeter isolasjonen fra plus- og minuskabelen og en centimeter fra fjernkontrollen. Tie ender ut med kabelklemmer og koble dem til forsterkeren. I lydinngangen kommer RCA-kabelen, i utgangene høyttaler og / eller bassboksen. Den andre enden av den negative kabelen er også strippet til to centimeter, utstyrt med en kabelsko og festet til bakken med en M6 skrue.     
 8.  
 9.   5      For å koble den positive ledningen til batteriet må du være under hetten. Klipp av ca. 30 cm fra plusskabelen og fjern isolasjonen i begge ender. Styr endene gjennom den sikrede sikringsholderen. Begge led enden av den lange plusskabelen til den ene enden av den korte kabelen med en sløyfe og fest begge til sikringen. Etter at sikringsholdere er skrudd på igjen, kobles begge pluss kabler til igjen. Ta en kabelslang og fest den til enden av plusskabelen. Bruk deretter en skrue eller mutter for å feste kabelen til batteriets positive poleterminal.     
 10.  
 11.   6      Koble igjen batteriet for å starte opp og sørg for at alle skruene er stramme. Når du slår på radioen, må strømindikatorlampen slå på i beste fall. Hvis det er tilfelle, står ingenting i veien for den optimale lyden i bilen din.               
 12.  
                
Kunst populær:
Skriv en personlig biografi.

Bli en stemmeartist eller stemme skuespiller.

Juster tonehøyde på en gitar.

Lære et instrument.

Skriv en følelsesmessig og meningsfull sang.

Gjør som Shinji Ikari.

Spille tuba.

Lese gitar tabs.

Spill Pocky Game.

Bygg en trommel.

Kom til forsiden på en konsert.

Lær å spille piano.

Juster tonehøyde på en gitar.

Spille med en grusom mynt.

Lag en cupcake kostyme.

La dagen passere raskere.

Ta et bilde med en film.

Les pianotabs.

Snakk med deg selv.

Skriv en musikalsk.

Lære å spille piano.