Home \ kunst
 

En slanky unraveling.

 

Slinkys ser ut til å utvikle knuter. Når du konfronteres med en fryktelig knutet slinky, kan du vanligvis spare den med mindre tid og krefter enn det ville koste å kjøpe en ny.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Skru av den slinky  ,

    
   
 1.            1      Finn den ene enden av slinky. Prosessen ligner på å løsne en skjøteledning eller feellys. Begynn å lete etter en slutt på den slanke.        
 2.  
 3.             2      Ta de ukjente spolene i en hånd. Ta de ukjente hvirvlene i den ene enden av den slanke i en hånd for å holde dem ut av veien og hindre dem i å knuse i ferd med å rydde opp resten.        
 4.  
 5.             3      Trekk knuten fra hverandre. Når du kommer til den første knuten i slanky, trekk sløyfene forsiktig for å se om det er nok å skille svingene for å knekke det. Ikke dra for tett, da dette kan gjøre knuten verre.       
 6.  
 7.             4      Unknot den slinky. For nå, hopp over alle U-formede svinger og konsentrere deg om å løsne Slinky. Konsentrere deg om bare en knute av gangen ved å bøye det knyttede området til en størrelse gjennom hvilken du kan trekke den svarte delen av slinky.  
    
  • Pass på at du setter det unraveled stykket sammen igjen i én hånd etter at du har trukket det gjennom for å hindre at det blir en del av knuten.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gjenta til du har fjernet alle knutene. Når det ikke er noen store knuter igjen i slinky, vil du sannsynligvis ende opp med flere svinger som går i feil retning og har U-formede svinger.       
 10.  
 11.             6      La Slinky glide gjennom fingrene. For å fjerne de omvendte svingene, med tommelen og pekefingeren i den ene enden av slanken, begynner du å klemme den flate delen av plasten mellom dem. Deretter snu den slanke å tråne den gjennom dine to fingre. Arbeid deg opp fra den ene enden til den andre. Denne bevegelsen skyver alle de omvendte svingene du kommer i kontakt med, ned i den slanke siden til du kan skyve feiljusteringer utover motsatt ende.       
 12.  
 13.             7      Ha det gøy med din reparerte Slinky!                  
 14.  
             

    2      Slinky skiver  ,

    
   
 1.             1      Finn et sted så nær knutepunktet som mulig. Som en siste utvei er det mulig å kutte knuten ut av en slinky og koble de to knutfrie seksjonene igjen. Finn det lengste punktet langs den slanke foran knuten. 
    
  • Denne metoden fungerer best for en kort, men tungt knutet del av slinky som du ikke kan utelukke ellers. Prøv den første metoden først for å spare så mye som mulig fra Slinky.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kutt ut knuten med en sidekutter. Spesielt med metallsmuss, krever det en sideskjær i stedet for et saks for å gjøre kuttet. Gjør dette på begge sider av knuten så nært som mulig til knuten. På slutten har du to knutfrie seksjoner skilt fra kaotisk del. 
    
  • Hvis knuten er isolert i den ene enden eller den andre, kan du være bedre hvis du bare gjør et kutt foran den knutne delen og lever med en litt kortere slanky.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Koble de to delene igjen med super lim. Spesielt med en bredere plastslanky, gir en anstendig vattpinne av superlime langs kanten av hvert kutt nok overflate for å koble den slankete til igjen.       
 6.  
             

Tips .

                     
Kunst populær:
Leser en bok.

Lær å spille tabla.

Å tenke opp et scenenavn.

Kjøp din første gitar.

Styre en selvskrevet film.

Forbered en koreografi for en dans.

Katter som Eminem.

Lag en Batman kostyme selv.

Forståelse av elektronisk musikk.

Lag en påfuglkostyme.

Skriv en god roman.

For å improvisere på pianoet.

Varm opp stemmen din før du sang.

Ha en fin håndskrift.

Spille akkorder på gitaren.

Lag en Leprechaun kostyme.

Oppfinne en fiktiv karakter.

Bygg et hjemmestudio for datamaskingenerert musikk.

Lag en horror film.

Spille Flip Cup.

Vinn en karaokonkurranse.