Home \ kunst
 

En slanky unraveling.

 

Slinkys ser ut til å utvikle knuter. Når du konfronteres med en fryktelig knutet slinky, kan du vanligvis spare den med mindre tid og krefter enn det ville koste å kjøpe en ny.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Skru av den slinky  ,

    
   
 1.            1      Finn den ene enden av slinky. Prosessen ligner på å løsne en skjøteledning eller feellys. Begynn å lete etter en slutt på den slanke.        
 2.  
 3.             2      Ta de ukjente spolene i en hånd. Ta de ukjente hvirvlene i den ene enden av den slanke i en hånd for å holde dem ut av veien og hindre dem i å knuse i ferd med å rydde opp resten.        
 4.  
 5.             3      Trekk knuten fra hverandre. Når du kommer til den første knuten i slanky, trekk sløyfene forsiktig for å se om det er nok å skille svingene for å knekke det. Ikke dra for tett, da dette kan gjøre knuten verre.       
 6.  
 7.             4      Unknot den slinky. For nå, hopp over alle U-formede svinger og konsentrere deg om å løsne Slinky. Konsentrere deg om bare en knute av gangen ved å bøye det knyttede området til en størrelse gjennom hvilken du kan trekke den svarte delen av slinky.  
    
  • Pass på at du setter det unraveled stykket sammen igjen i én hånd etter at du har trukket det gjennom for å hindre at det blir en del av knuten.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gjenta til du har fjernet alle knutene. Når det ikke er noen store knuter igjen i slinky, vil du sannsynligvis ende opp med flere svinger som går i feil retning og har U-formede svinger.       
 10.  
 11.             6      La Slinky glide gjennom fingrene. For å fjerne de omvendte svingene, med tommelen og pekefingeren i den ene enden av slanken, begynner du å klemme den flate delen av plasten mellom dem. Deretter snu den slanke å tråne den gjennom dine to fingre. Arbeid deg opp fra den ene enden til den andre. Denne bevegelsen skyver alle de omvendte svingene du kommer i kontakt med, ned i den slanke siden til du kan skyve feiljusteringer utover motsatt ende.       
 12.  
 13.             7      Ha det gøy med din reparerte Slinky!                  
 14.  
             

    2      Slinky skiver  ,

    
   
 1.             1      Finn et sted så nær knutepunktet som mulig. Som en siste utvei er det mulig å kutte knuten ut av en slinky og koble de to knutfrie seksjonene igjen. Finn det lengste punktet langs den slanke foran knuten. 
    
  • Denne metoden fungerer best for en kort, men tungt knutet del av slinky som du ikke kan utelukke ellers. Prøv den første metoden først for å spare så mye som mulig fra Slinky.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kutt ut knuten med en sidekutter. Spesielt med metallsmuss, krever det en sideskjær i stedet for et saks for å gjøre kuttet. Gjør dette på begge sider av knuten så nært som mulig til knuten. På slutten har du to knutfrie seksjoner skilt fra kaotisk del. 
    
  • Hvis knuten er isolert i den ene enden eller den andre, kan du være bedre hvis du bare gjør et kutt foran den knutne delen og lever med en litt kortere slanky.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Koble de to delene igjen med super lim. Spesielt med en bredere plastslanky, gir en anstendig vattpinne av superlime langs kanten av hvert kutt nok overflate for å koble den slankete til igjen.       
 6.  
             

Tips .

                     
Kunst populær:
Spill.

Fløyte med tungen din.

Få gode ideer til en sang.

Skriv dine egne tekster.

Skrive science fiction.

Legg inn musikk på Tumblr.

Bli en kjent forfatter.

Dans uten å forlevere deg selv.

Bli en filmprodusent.

Lag en dramaportefølje.

Gjør sukker glass.

Lær å spille piano.

Skuespillere.

Fløyte riktig.

Kom deg i form i Dubstep.

Forbered deg på en konsert.

Spill E stor akkord på gitaren.

Bli en kjent sanger.

Syng uten vokal trener.

Bli en profesjonell rapper.

Bli en DJ.