Home \ kunst
 

Kaste spillkort.

 

Enten du utfordrer din indre gambit, reenacter en film noir scene, eller avslutt et pokerspill med stil, kaste kort er en stor ferdighet å lære. Det krever mye øvelse, men å lære noen forskjellige teknikker for å se hva som fungerer best for deg, kaster deg ikke til null. Se trinn 1 for mer informasjon!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Frisbee style throw  ,

    
   
 1.                    1      Grip kortet riktig! Hold kortet parallelt med bakken og grip bunnen av kortsiden av kortet i hjørnet lengst bort fra deg, mellom pekefingeren og langfingeren eller langfingeren og ringfingeren! Dette kalles noen ganger "The Ferguson Grip", oppkalt etter en berømt kortspiller. Andre fingerhåndtak for lett kaste inkluderer:  
    
  • I Thurston Grip legger du kortsiden av et kort mellom langfingeren og pekefingeren slik at siden går parallelt med de to fingrene helt! Dette er kanskje den vanligste, om ikke det mest nøyaktige håndtaket på kortet.
  •  
  • Hold kortet Hermann-Griff mellom tommel og langfinger og la pekefingeren komme helt til motsatt hjørne!
  •  
  • Legg pekefingeren på Ricky Jay-grepet på ett hjørne og tommelen på toppen av kartet, med de tre resterende fingrene ned langs den lange siden av kartet! Tommelen på toppen bør være omtrent på toppen av langfingeren din.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Rull kortet tilbake til håndleddet ditt! Det motsatte hjørnet av kartet (øverste hjørne nærmest deg) hvor du tar tak i det, bør komme tilbake og ta på innsiden av håndleddet for å kaste det for kaste. Det meste av din styrke kommer fra klikk på håndleddet ditt, ikke fra armens styrke, så det er viktig å rulle den tilbake.        
 4.  
 5.                  3      Fest håndleddet fremover! Rull og hold armen så rett og så høy som mulig i forhold til bakken for å holde kortet vekk fra side til side, og klem håndleddet fremover for å kaste kortet!        
 6.  
 7.                  4      Slett av kartet! Når fingertuppene peker mot målet du vil treffe, la det gå!        
 8.  
 9.                  5      Hold det i håndleddet! Det skal være nesten ingen armbevegelse når som helst når du begynner å få rotasjonsmekanismen til høyre. Å øve, hold på armen og øve kaste kortene bare med håndleddbevegelser!  
    
  • Etter å ha trent og kunne kaste kort uten å kaste dem av, kan du prøve å bevege armene for å få mer fart.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Øv ved å sikte mot et mål! Legg ned en potet- eller banan- og rullekort! Erfarne kortkastere kan sette et spillekort i en potet fra flere skritt unna. Øv kast til hjørnet sitter fast i det!                  
 12.  
             

    2      Kaster hånden  ,

    
   
 1.             1      Grip kortet riktig for et overtak! Det er opp til deg hvordan du holder kortet overhånd: du kan ta kortet på hjørnet, Ferguson-stilen på en Frisbee-rulle, eller du kan holde hele langsiden av et kort mellom din langfinger og ringfingeren , Forsøk med forskjellige grep for å se hva som passer best for deg!       
 2.  
 3.                  2      Flekk håndleddet og vind armen over skulderen! For å komme i gang, ikke sett armen inn, men utfør samme enkle bevegelse som Frisbee-kastet, og roter bare håndleddet ditt opp og ned i stedet for fra side til side! Når du er vant til det, ta kortet opp ved siden av hodet ditt for å få mer kraft i dine kaster! Alt kommer fra håndleddet.        
 4.  
 5.                  3      Ta tak i håndleddet ditt! Swing armen over skulderen i en rask, jevn bevegelse og spar inn som om du kastet et baseball! Bøy håndleddet utover på slutten av denne bevegelsen, og smør litt på langfingeren og ringfingeren, og slipp ut kortet!        
 6.  
 7.                  4      Fortsett å praktisere! Øv bevegelsen, prøv å få det så glatt som mulig og la kortet gå! Å holde bevegelsen så glatt som mulig er nøkkelen til å få kortet til å snurre og gjennom ønsket om å kutte istedenfor å flyte på det og bevege seg overalt.        
 8.  
             

    3      Med tommelen  ,

    
   
 1.             1      Hold hele spillet parallelt med bakken! Hvis du vil kaste kort direkte fra spillet, i Hustler-stil, vil spillet gripe langsiden av kortene i din håndflate og de korte sidene vinkelrett på kroppen din!       
 2.  
 3.                  2      Sett tommelen på toppen av spillet! Det kan være nyttig å slikke tommelen for å få noe grep på toppkortet og å skyve det vekk lettere.        
 4.  
 5.                  3      Ta raskt med tommelen og start kartet! Det vil trenge å få bevegelsen vanskelig nok til å sende kortet, men lett nok til ikke å skyte flere kort. Tommelen din bør lett komme seg av spillet og skyte det opp og vekk i stedet for ned. Noen fuktighet på tommelen bør hjelpe.        
 6.  
 7.                  4      Gå inn i hurtigbrannmodus! Når kortet er nede, trekk du raskt tommelen tilbake, vær forsiktig så du ikke berører toppen av spillet slik at du kan fortsette å skli kort som gal! Det er gøy!        
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

          
Kunst populær:
Finn en trommeslager for bandet ditt.

Gi kunstverket et navn.

Hula dans.

Lære å spille piano.

Kjøp filmrettigheter.

Bli skuespiller eller skuespillerinne.

Å gjøre meningsfulle ting i fritiden.

Minnie mus gjør ører.

Vær en barneskuespiller.

Kaster spillkort.

Lag en venetiansk maske.

Lag en ninja kostyme.

Lag en spøkelsesdrakt selv.

Lær deg selv å lese.

Se filmer og TV online gratis.

Spillesprekk.

Ventriloquism.

Skriv ut på lerret.

Søk etter en film eller et spill.

Last ned Hindi Filmer.

Spill D akkordet på gitaren.