Home \ kunst
 

Forbered deg på en konsert.

 

Du har din billett! Konsertdagen er nesten kommet! Lurer du på hva du trenger å gjøre for å forberede deg? Det er så mange ting å huske på før du bestemmer deg for å ha det gøy på konserten, at det kan være nesten overveldende. Hvis du aldri har gått på konsert eller bare vil forberede deg på en god opplevelse, les videre!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Få utstyret til konserten  ,

    
   
 1.            1      Kjøp ørepropper. Permanent hørselstap og tinnitus er alvorlige bivirkninger av høy musikk, men du kan forhindre disse problemene ved å bære ørepropper på konserter. Hvis du er bekymret for at lyden fra øreproppene kan skade deg, bør du kjøpe ørepropper av høy kvalitet som senker volumet i stedet for å ha en dempende effekt, som det er tilfellet med de fleste skum ørepropper.       
 2.  
 3.             2      Kjøp en ny antrekk eller lån en fra en venn. Uansett hva du bruker, avhenger av konserten og plasseringen, men det er noen grunnleggende strategier som hjelper deg med å bestemme. 
    
  • Kled deg komfortabelt. Selv om du har plass, vil du fortsatt stå mye og kanskje til og med danse eller moshe. Så ikke bruk noe som er veldig stramt eller hvor du kan bevege deg dårlig.  
  •  
  • Ikke overdriv det med tilbehør. En velprøvd strategi er imidlertid å fjerne et tilbehør før du drar hjem.  
  •  
  • Hvis det er en utendørs konsert, bør du vurdere været. Når det blir varmt og solfylt, bruk en lue, solbriller og shorts. Hvis det regner, ta med en regn poncho med deg. Hvis det blir kaldt, hjelper det løkutseende.  
  •  
  • Tenk på hva du vil gjøre etter showet. Hvis du har planlagt å drikke noen flere drinker etter showet, bruk noe som gjør overgangen til nattelivet enkelt. Svart, mørkblå eller andre mørke farger er veldig passende.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Få forsyninger til å lage et skilt. (papp, highlighter, glitter, etc.) Å lage ditt eget skjold er enkelt og en fin måte å få deg i stemningen til konserten. Du kan også bruke den til å tiltrekke seg en av bandmedlemmene.        
 6.  
 7.             4      Ta penger fra minibanken. Hvis du vil kjøpe en T-skjorte eller en CD på konserten, bør du alltid ha nok penger med deg. Merchandise er vanligvis litt dyrere på konserter, men fortjenesten fra varene går direkte til bandet, ikke som de pengene du bruker på billetter delt mellom flere parter.                  
 8.  
             

  Del 2      Planlegg konserten på forhånd  ,

    
   
 1.             1      Ta vare på transport minst en uke før konserten. Hvis du planlegger å gå til konserten med venner, må du bestemme på forhånd hvem som skal gå. Hvis du trenger å kjøre, studer buss eller togplan eller bruk en app som Uber.        
 2.  
 3.             2      Forespør om været noen dager før konserten. Hvis det er en konsert i hallen, er det fortsatt godt å vite om været, slik at du ikke står i regnet uten regnutstyr når du venter i kø på stedet.       
 4.  
 5.             3      Spør på forhånd om stedet. Hvis du kjører, spør om parkering i nærheten. Hvis det er en utendørs konsert, bør du også finne ut om du kan ta med deg mat og drikke med deg       
 6.  
 7.             4      Lag ditt skilt en dag før konserten. Planlegg ditt design for det før. Tegn det ut blek med blyant og maler det med Edding eller highlighter. Tenk på om du vil lage en sjarmerende plakat eller en morsom.        
 8.  
 9.             5      Inkluder viktige elementer. Lagre disse (BILLETTER, leglans, ID, penger, kam, ørepropper, etc.) i lommen natten før. Pass på at den er så liten som mulig og kan bli stukket bort, vel fordi du ikke vil bære en pose med deg hele natten, ikke sant?        
 10.  
             

  Del 3      Forbered deg på konsertdagen  ,

    
   
 1.             1      Lad opp telefonen din. Start lading telefonen minst et par timer før du reiser. Hvis du må vente i kø eller ha tid mellom bandene, vil du ønske å leke rundt på telefonen for ikke å bore deg. Hvis du lade telefonen i noen timer på forhånd, vil den sikkert være fulladet når den starter. Hvis du forventer en veldig lang kø, kan du også investere i en mobil lader. Slike kraftbanker er noen ganger små nok til å bli lommet.        
 2.  
 3.             2      Drikk mye vann før du begynner. Siden mat og drikke ofte er veldig dyre der, kan du spare penger ved å drikke mye vann på konsertdagen, så du er godt hydrert. Under konserten vil du sannsynligvis svette mer enn vanlig, hvis du flytter, hjelper det mye hvis du har drukket mye vann i løpet av dagen.        
 4.  
 5.             3      Spør dine passasjerer eller føreren om avgangstiden. Pass på at du har nok tid til å parkere bilen og komme til stedet før konserten. Beregner også trafikken og veiforholdene. Planlegg å ankomme minst en time før konsertens start, enda mye raskere hvis du vil være blant de første som kommer inn gjennom døren.       
 6.  
 7.             4      Gjør deg klar! Ta deg tid til å ta en dusj, ta på deg klær, bruk sminke og stil håret ditt. Hvis du også ønsker å lage neglene dine, ta mer tid.       
 8.  
 9.             5      Ha et godt måltid noen timer før du reiser. Spis noe sunt og hjertelig, slik at du ikke blir sulten under showet. Proteiner, hele korn og grønnsaker er et godt grunnlag for dette.        
 10.  
 11.             6      Glem ingenting. Sjekk posene dine flere ganger før du drar hjem, slik at du kan være sikker på at du ikke har glemt noe. Sjekk to ganger og tre ganger at alle har sin billett med deg før du går avsted!       
 12.  
             

  Del 4      Få Backstage  ,

    
   
 1.             1      Kjøp en møte-og-hilsen billett. Noen konserter tilbyr et ekstra møte-og-hilsen alternativ som lar deg møte bandet og få autografer. Disse billettene er mye dyrere enn vanlige billetter og selger ofte raskt, men dette er hvordan du kan komme tilbake og møte bandet. Hvis du har råd til det, er det et godt alternativ, med mindre du liker ideen om å snike deg bakover.       
 2.  
 3.             2      Ankomme tidlig. Jo før du ankommer, desto større er sjansene dine for å komme tilbake. Mange prøver å få tilbake scenen og jo lenger kvelden varer, jo mer forsiktig vil sikkerheten være. Så hvis du kommer tidligere, har du større sjanser.        
 4.  
 5.             3      Snakk med sikkerhet. Siden disse er de som blokkerer vei til backstage, har du større sjanse til å komme inn hvis du er snill mot dem. Ikke overdriv det. Bare vær fin og fin. Bare snakk med dem pent og prøv å ikke se ut som om du virkelig vil komme tilbake, selv om du heller ikke vil gjøre noe!        
 6.  
 7.             4      Tilbyr hjelpen din. Hvis du ser et roadie-utstyr på scenen, spør han om du kan hjelpe. Hvis du får hjelp, jobber du veldig hardt og takker roadies for å hjelpe meg. Så du kan bli igjen på baksiden og kan til og med få et kjølig sted på eller av scenen under konserten.        
 8.  
 9.             5      Prøv det parvis. I en gruppe på tre eller flere personer er det lite sannsynlig å komme tilbake, men hvis det bare er du og en annen person, er sjansene det samme som å bli slått av med sikkerhet.        
 10.  
 11.             6      Unnskyld meg hvis du blir fanget. Det er risikabelt å snike seg bakover, fordi du kan bli kastet ut hvis du blir fanget. Hvis du blir fanget, ikke bli sint og prøv ikke å løpe bort. Bare vær vennlig og beklager, dette øker sjansene dine for ikke å bli kastet ut.        
 12.  
 13.             7      Skal du komme tilbake, ta det rolig. Selv om du er veldig opprørt inne, prøver Backstage å holde deg normal. Hvis du ser for opprørt, vil sikkerheten legge merke til det og kanskje kaste deg ut. I stedet ta et dypt pust og nyt tiden bakover.        
 14.  
 15.             8      Snakk backstage med ditt idol. Hvis du møter bandet eller kunstneren, vær rolig. Det er greit å være litt opphisset, men overdriv det ikke med glede. Hvis du har noe du vil signere, spør du pent om du kan få en signatur på den. Hvis du vil komplimentere, så gjør det! Bare vær ikke for tung, da blir det ikke pinlig. Prøv noe som, "Jeg har vært en fan i mange år, takk for den gode musikken!" Å snakke så avslappet med idolet ditt, sørger også for at du mister oppmerksomheten til sikkerheten, og så kanskje du kan holde deg tilbake.       
 16.  
             

  Del 5      Kaste deg inn i moshpit  ,

    
   
 1.             1      Finn gropen. Avhengig av størrelsen på stedet, kan det være en stor eller mange små moshpits. Se deg om etter den neste og gå mot den. Du må kanskje presse deg gjennom mengden for å komme dit.       
 2.  
 3.             2      Se hva de andre gjør. Når du kommer til kanten av moshpit, hold deg tilbake i et minutt og se handlingen. Det finnes forskjellige typer moshens. Du kan hoppe rundt, løpe, skyve eller bare løpe i sirkler. Hvis det er første gang i moshpit, gjør bare hva andre gjør og utvikler dine egne trekk over tid. Hvis gropen er tøffere enn du har antatt, og du burde ombestemme deg, er det greit. Du trenger ikke å gå til gropen!       
 4.  
 5.             3      Inn med deg! Så snart du er klar til å kaste deg inn i brøken, kom inn og mosh med de andre! Hold armene vekk fra deg og flytt deg for å beskytte deg. Gå og hopp i gruven, slå de andre Moshers og løp inn i dem.       
 6.  
 7.             4      Respekter den andre Mosher. Selv om det ser ut til at ingenting er forbudt i moshpiten, er det en helt feil antagelse. Hvis du handler for aggressivt, kan du til og med bli sparket ut. For å få et hyggelig opphold i moshpiten, følg disse enkle regler: 
    
  • Hjelp umiddelbart de som faller. Hvis du finner noen som ligger på bakken, så hjelper han og fortsetter.  
  •  
  • Ikke dra noen inn i gropen som ikke vil gå inn. Folket som står på kanten av moshpit er ikke uten grunn der og kan bli sint hvis du prøver å dra dem inn i moshpiten eller skyve dem. Sikkert ville du ikke ha det hvis du var der.  
  •  
  • Ikke slå og sparke noen. Moshpit handler ikke om å skade skader, det er bare en grov måte å danse på. Vær forsiktig så du ikke slår noen i ansiktet når du arbeider med armene dine.  
  •  
  • Ikke ta med drikke til moshpit. Hvis du vil drikke, ta en pause. Hvis du tar med deg drinker i gropen, vil du enten slippe dem eller kaste den over deg og andre.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta pauser hvis du trenger dem. Moshing er hardt arbeid. Hvis du er pusten eller blir utrolig varm, trekk deg tilbake til kanten av gruven og ta pusten. Hvis du har gjenopprettet, kan du fortsette!       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (28)      
Kunst populær:
Spille ukulele.

Velg et artistnavn.

Bruk percussive effekter på gitaren.

Ikke redd for en film.

Bli en bedre rapper.

Lag en god Spotify spilleliste.

Unngå kjedsomhet i helgen.

Ordne bilder.

Gå i dvale etter å ha sett en horrorfilm.

Spill Stille Innlegg.

Bli en RockNRoller.

Få noen til å le.

Bli en god skuespiller eller skuespillerinne.

Ha det gøy alene.

Velg et artistnavn.

Reparer en bølgete plate.

Å lage falske bryst.

Kjøp et skjermkort.

Lære å spille celloen.

Lær deg selv å spille gitaren.