Home \ kunst
 

Lær harddød metal vokal.

 

Hvilken bedre måte å understreke de mest ekstreme aspektene av mennesker - horror, kaos og de mørkeste hjørnene i vår psyke - som en guttural sang? Harsersang er perfekt for harde emner, men ikke veldig bra for stemmene. Men ved å lære riktig teknikk, bli sunn, varme deg opp og la sangen komme ut av tarmkanalen din, kan døden være noe stemmen din formidler og ikke lider.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Lær å synge normalt. Start med vibrato, som klassisk eller progressiv rock. Den viktigste teknikken i Death Metal vokal styrer pusten din og balanserer kraften i stemmene dine og din membran. Hvis du bare bruker stemmekabler, blir de sterkt påvirket. Den riktige teknikken er å bruke membranen for å tvinge luft ut av lungene. Øv sang normalt før i en måned. Dette gir deg et godt grunnlag og vil gjøre det lettere for deg å starte med Death Metal vokal.       
 2.  
 3.             2      Drikk lunkent vann eller lunken te en time før du trener og mellom sanger. Dette slapper av stemmene dine. Unngå kaldt vann, da det vil støte stemmene og få dem til å kontrakt. Unngå også varmt vann som du kan skrape tungen og halsen.        
 4.  
 5.             3      Varm opp stemmen din før du trener. Du kan "varme det opp" ved å synge forskjellige melodier på forskjellige steder. Selv summende i fem minutter er mer nyttig enn ikke oppvarming av stemmen din.        
 6.  
 7.             4      Fyll lungene med luft, klem deretter litt av det ved å klemme halsen og flytte mandlene dine. Gjør dette alt i ett, men ikke trykk for hardt. Lag en høyere tone i halsen for å nå den "døende gamle mannen" lyden. Det høres ut som en grov Black Metal vokal. Når du når den lyden, senker du tonen som om du gjorde det i normal stemme. Det kan ikke fungere riktig i begynnelsen - det tar litt øvelse.        
 8.  
 9.             5      Forestill deg en luftkolonne som stiger opp fra diafragmaet gjennom brystet og inn i hodet ditt. Hold også strupehodet ditt nede. Ikke bare bidrar denne teknikken til å skape sterke og kraftige Death Metal vokaler, det er også viktig i melodisk sang. Forskjellen er at din normale stemme kommer fra stemmene dine, mens Death Metal vokaler kommer fra feil stemmekabler. (I stedet for å vibrere vokalbåndene dine, opprett din grøft under dine vokalledninger, rundt halsbåndet ditt.)        
 10.  
 11.             6      Trykk gjennom magen din. Hele stemmen din kommer fra membranen. Det er også nyttig hvis ryggen er i en rett stilling. Så loll ikke rundt og ikke bøy ryggraden. Inhale og eksplodere et høyt grovt ved å løsne stemmene. Halsen din må være avslappet for å gjøre din growling ser kraftig ut.        
 12.  
 13.             7      Nå "sint sukk" lyden. Med en kraftig stemme, trykk ut en "Ugh" og du vil føle en liten, dyp vibrasjon i baksiden av halsen. Dette er grunnleggende lyden for feil stemmekabler; Bygg på denne vibrasjonen og øve med å plage den lenger og la mer kraft strømme gjennom din membran. Du vil innse at det ikke er smertefullt hvis du drikker nok vann og ikke overdriver det. Med nok øvelse vil det høres veldig brutalt!        
 14.  
 15.             8      Praksis skje som en hund. Ta et dypt pust og begynn på membranen. Trykk lyden fra dypet av magen og etterligne barking av en hund. Bygg på det og prøv det med forskjellige ord. Hvis du begynner å puste som en hund, så morsomt som det kan høres, kan det bidra til å åpne Kehler og oppnå en guttural lyd. Ikke hør det høyt i begynnelsen - bli høyere jo bedre du får.  
    
  • En god måte å trene grunts på er å øve bokstavene a, e, i, o, n og u. Prøv å bli raskere jo bedre får du.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Velg en sang du vil synge. Prøv sanger fra band som Slayer, Metallica, Alice Cooper, AC / DC eller andre band som ikke bruker Death Metal vokal, da det vil gjøre det lettere for deg å øve din vokal. Begynn med å synge sangen normalt og sakte, slik at den blir mer guttural til du føler at du har trykk på diafragmaen og nå den dype lyden du ville ha. Hvis du ikke kan få veldig dype, guttural lyder, prøv litt svakere stemme. Alle kan gjøre det, menn og kvinner.  
    
  • Gode, sakte sanger med vanlig vokal for å øve er: Black Sabbath by Black Sabbath, Dead Skin Mask av Slayer, og Hard Rock Hallelujah av Lordi.
  •  
  • Gode, sakte sanger med Death Metal vokal til å øve er: "Death Walking Terror" av Cannibal Corpse, "Festering In The Crypt" av Cannibal Corpse, "I Cum Blood" av Cannibal Corpse, "The Jealous Sun" av november Doom og "Sarcophagus" av Nilen.
  •  
  • Gode raske sanger med vanlig vokal for å øve er: "Aggressive Perfector" av Slayer, "Dittohead" av Slayer, "Jesus sparer" av Slayer og "Necrophobic" av Slayer.
  •  
  • Gode raske sanger med Death Metal vokaler til å øve er: "Bortskaffelse av kroppen" av Cannibal Corpse, "Homage for Satan" av deicide, "Post mortal ejaculation" av Cannibal Corpse, "The Exorcist" av Possessed, " The Optimist "av Skinless," 4:20 "av Six Feet Under," Stabwound "av Necrophagist," Egypt, The Read Eath "av Necronomicon," Begravet av de døde "av Bloodbath," Sick Salvation "av Bloodbath," Prometherion "Ved Behemoth," Scrolls Of The Megilloth "av Mortification," Demon Of The Fall "av Opeth og" What Can Be Safely Written "av Nilen.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Drikk noe sunt, som vann, etter å ha økt din Death Metal vokal.  
    
  • Unngå melk, da den styrker eksisterende slim som dekker halsen og hemmer fremgangen din.
  •  
                   
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Kunst populær:
Vær en gamer.

Start med People Watching.

Skriver unike tekst for en sang.

Lese notater for fiolin.

Skuespillere.

Lag en vampyrdrakt.

Walsdansering.

Lag en god Spotify spilleliste.

Lærskalaer på gitaren.

Lær gitaren.

Se filmer og TV online gratis.

Lag et pressesett for et bånd.

Se en film.

Bli med X Factor.

Spille Flip Cup.

Lær barn å synge.

Beherske grunnleggende for blygitarr.

Forbedre scenen din som en ledende vokalist.

Forstå boken du leser.

Påfør et tørketrykk.

Rengjør en gitar.