Home \ kunst
 

Spill svart magi.

 

Målet med dette spillet er for publikum å finne ut hvordan to personer kommuniserer gjennom "telepati". Navnet er ment som en vits om de påståtte overnaturlige krefter av "svart magi" og er ment å gi publikum samtidig en indikasjon på å gjette hvordan spillet fungerer. Selv om publikum allerede har gjettet riktig, er det mange måter der to spillere kan spille hemmelig informasjon som gjør dette spillet morsomt og annerledes samtidig.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Spille Black Magic  ,

    
   
 1.            1      Spør en veiviser for å følge deg til et annet rom. Du må fortelle en trollkarl hemmeligheten til din svarte magi. Velg noen og ta ham til et eget rom eller kontakt ham før du møter med vennene dine. Resten av gruppen vil være publikum og bli i bakgrunnen.  
    
  • Hvis du vil gjøre det dramatisk, fortelle gruppen at du trenger et stille rom for å bygge en "åndelig forbindelse".       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fortell veiviseren hvordan spillet fungerer. Fortell assistenten din privatlivets hemmelighet. Fortell ham at du vil peke på ulike objekter i rommet og spørre alle om det er objektet du tenker på. Han bør alltid svare "nei", men vær oppmerksom på fargen på elementet du peker på. Hvis du peker på et svart objekt, svarer det på «nei» igjen, men det etterfølgende -objektet du peker på, vil være det riktige svaret. Han bør svare "ja" til dette elementet.  
    
  • Hvis du ikke forstår dette trinnet, les resten av veiledningen for å forstå hvordan spillet spilles i detalj.
  •  
  • Det finnes mange spillvarianter som andre hemmelige signaler bruker. Noen er beskrevet nedenfor i en annen seksjon.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gå tilbake til rommet alene. La din hjelper stå bak. Pass på at hjelperen din ikke kan høre deg, eller at publikum kunne misforstå at din hjelper bare lytter til psykiske evner.                  
 6.  
             

    2      Spillvariasjoner av Black Magic  ,

    
   
 1.             1      Velg et nummer med assistenten din. I stedet for å bruke "svart element" -metoden, fortell assistenten at det syvende elementet du peker på, alltid er det riktige svaret. Selvfølgelig kan du gjøre det med noe nummer. Du bør imidlertid ta et høyere tall enn fem, så det er ikke så klart for publikum.        
 2.  
 3.             2      Lag en kryptert gest og la noen andre stille spørsmålene. For å virkelig imponere publikum, få en frivillig vise varene i stedet. Før det, gjør et signal med din hjelper for å gi ham beskjed når det rette elementet ble vist. Banker for eksempel enkelt med foten din, blink raskt eller riper armen når frivillig peker mot riktig gjenstand.  
    
  • Skeptiske seere kan se deg under spillet. Derfor er denne metoden litt vanskeligere å implementere. Om mulig, kom deg bak publikum og gjør andre små trekk som er ikke en del av de krypterte trekkene for å villede publikum.
  •  
  • En hjelper som er i stand til å distrahere oppmerksomheten til publikum, er enda bedre egnet til denne varianten. La han fortelle vitser, strekke seg, eller late som å tenke hardt om hvert spørsmål som han venter ut av øyets hjørne for signalet ditt.
  •  
         
 4.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

                 
Kunst populær:
Lag en Batman kostyme selv.

Overvinne en skrekkfilm.

Dougie lærer å danse.

Spille av trekkspillet.

Spill B mindre akkord på gitaren.

For å håndtere å være forelsket i en fiktiv karakter.

Spill svart magi.

Skriv den første egen eBok.

Bestem hvilken nøkkel en sang er.

Skreddersy en Kathy Perry kostyme.

Lær et piano stykke raskt.

Få Spotify Premium.

Bygg en trommel.

Bland sanger.

Bruk fotpedalen på piano.

Lag en viral video.

Velg riktig gitarvalg.

Få noen til å le.

Skriv tekst.

Bestem hvilken nøkkel en sang er.

Kjenne sang talent.