Home \ kunst
 

Fest en gitarstropp.

 

Hvis du ikke vil spille gitaren din mens du sitter, er det tilrådelig å få en gitarstropp. En gitarbelte stopper gitaren din mens du spiller ved å skifte vekten til skulderen. Så du kan lett jostle mens du står. Finn ut hvordan du knytter en stropp til en elektrisk eller akustisk gitar, og hvordan du best kan bruke praktisk tilbehør.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Fest en stropp til en elektrisk gitar  ,

    
   
 1.            1      Finn det rette beltet. De kommer i mange forskjellige stiler og størrelser - ekstravagant eller slett, tykt og polstret, eller tynt og som et bilbelte. Ta en titt på utvalget i en musikkbutikk etter eget valg eller på Internett for å få et første inntrykk av hva alternativene dine er. Her er noen ting å huske på når du velger din sele: 
    
  • Materialet - Mange rimelige gitarbånd er laget av det samme materialet som bilbeltet er laget av, men hvis du investerer litt mer, kan du også finne et slitesterkt lærbelt.
  •  
  • Størrelsen - Det er vanligvis ikke å bekymre deg, siden de fleste gitarbånd er justerbare, men du bør i hvert fall sørge for at stroppen er lang nok til at du kan sitte komfortabelt.
  •  
  • Polstring - Noen gitarstropper har en polstring innlemmet i den delen av stroppen som ligger på skulderen for å gjøre dem mer komfortable. Vanligvis er det laget av skum, men noen ganger også av pels eller andre materialer.
  •  
  • Den estetiske - Det er gitarstropper som jeg sa i alle slags farger og design. Velg en som passer din lyd.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn hullene i begge ender av stroppen. Gitarstropper har vanligvis skinnender (eller imitert skinn) som er formet som en trekant med avrundede hjørner. I hver ende bør det være et lite hull med et lite kutt på den ene siden. Disse hullene holder vekten av gitaren mens du spiller.       
 4.  
 5.                  3      Fest stroppen til belteknappen nederst på kroppen. Nesten alle elektriske gitarer har to små stroppknapper som passer gjennom hullene i gitarrmen. En er på bunnen av gitarens kropp - så hvis du setter gitaren oppreist, er den på gulvet. Han skiller seg ut ca 1,25 cm, men det avhenger av gitaren din. Sett det gjennom hullet lenger bort fra stroppespenningen.  
    
  • For maksimal komfort, sørg for at spenne er vendt utover når du setter stroppen på belteknappen - ellers vil spenningen forstyrre deg på skulderen.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Fest det andre hullet over den andre belteknappen på gitaren din. Finn stedet hvor halsen på gitaren møter kroppen. Nesten alle elektriske gitarer har en knapp der også. Trekk det andre hullet - det nærmeste spenningen - over beltetasten.        
 8.  
 9.                  5      Legg stroppen over skulderen din. Gratulerer, nå kan du binde på gitaren din. Det er på tide å sette gitarstroppen på prøve. Hvis du slår med høyre hånd, legg stroppen over venstre skulder slik at gitaren henger foran deg. Så du kan slå med høyre hånd og ta med venstre. Hvis du er venstrehendt, heng den annerledes - trekk stroppen over høyre skulder.        
 10.  
 11.             6      Prøv beltet ved å spille. Pass på at beltet ditt er behagelig og ikke forstyrrer bevegelsene dine ved å spille noen akkorder eller sanger. Prøv forskjellige stillinger - stå, sitte, knelte eller ligge på gulvet.       
 12.  
 13.                  7      Juster lengden på beltet. Når du bruker en gitarreim mens du spiller, skal den fungere så enkelt og naturlig som uten stropp. Dette betyr at beltet ditt skal holde gitaren i riktig høyde slik at du kan slå og gripe som du ellers ville. Bruk spenne på stroppen for å justere lengden for maksimal komfort.                  
 14.  
             

    2      Fest en stropp til en akustisk gitar  ,

    
   
 1.             1      Ta et stykke tråd. I motsetning til elektriske gitarer har de fleste akustiske gitarer bare en belteknapp. Derfor trenger du et stykke tråd eller tykt garn for å feste den ene enden av stroppen til topplaten. Det er ingen spesielle krav til tråden, det må bare være tynt nok til å passe under strengene på sadlen. 
    
  • Hvis du ikke har en tråd tilgjengelig, kan du prøve den med et gammelt sko. De har vanligvis bare rett lengde og tykkelse og er utrolig holdbare.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Fest den ene enden av stroppen til stroppknappen på bunnen av gitaren. Det første trinnet i å feste et belte til en akustisk gitar er akkurat som en elektrisk gitar. Før beltetknappen gjennom hullet på gitarrmen som er lengre bort fra spenningen.  
    
  • Som beskrevet ovenfor, sørg for at spenningen er på toppen av stroppen slik at den ikke vil skade skulderen din.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Trekk tråden gjennom hullet i den andre enden av gitarrmen. Fordi akustiske gitarer bare har en stroppknapp, må du feste den andre enden til hodeplaten med en tråd. Først må du sette tråden gjennom hullet i beltet.        
 6.  
 7.                  4      Pass tråden under strengene på topplaten. Ta den ene enden av tråden og legg den under strengene i nærheten av sadlen (plaststykket eller treet på toppen av fingerbrettet, som sørger for at strengene er skilt). Legg nå tråden rundt toppplaten, fortrinnsvis rett bak salen.        
 8.  
 9.             5      Fest tråden med en tett knute. Knut nå de to ender av tråden. Hvis tråden din er veldig lang, vil du kanskje doble den for å holde gapet mellom stroppen og toppplaten lav. Lag en veldig solid (eller mer) knute - du vil absolutt ikke at tråden skal bryte mens du spiller.       
 10.  
 11.             6      Prøv beltet og juster det om nødvendig. Gratulerer - din akustiske gitar er klar til å bli spilt! Test beltet ditt ved å spille (som ovenfor) i en rekke stillinger. Bruk spenne til å justere lengden på gitarstroppen som passer best for deg. Lytt til gitarens lyd, tråden på toppplaten skal ikke påvirke strengeens normale vibrasjon! 
    
  • Hvis lengden på tråden er for lang eller for kort til å spille komfortabelt, må du løsne og fest den igjen.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Du har også mulighet til å feste en annen belteknapp. Noen gitarister foretrekker å knytte en annen belteknapp til sin akustiske gitar i stedet for å feste den med en streng. Den er plassert på det punktet hvor nakken møter gitarens kropp, som en elektrisk gitar. Bare takk dette hvis du allerede har erfaring med å redigere gitarer. Hvis du gjør feil, kan treet knuse og gitaren blir skadet uopprettelig.       
 14.  
             

    3      Bruk lås for å sikre gitarstroppen  ,

    
   
 1.             1      Få noen gitar låser i en musikkbutikk. Dette er et vanlig tilbehør for gitarstropper som kan spare deg for noen bekymringer. Vanligvis tar de form av enkle plast- eller metallhett som du legger til stroppknappene etter at stroppen er festet. De forhindrer at gitaren faller av gitarrmen og faller ned mens du spiller, og sparer dermed permanent skade på gitaren og / eller mange reparasjoner. De kommer også i en rekke stilarter, og de er ikke veldig dyre.       
 2.  
 3.                  2      Du legger enkle plastlåser over beltetasten og setter dem på. Enkle, billige plastlåser ser vanligvis ut som små plater med hull i midten og noen svinger innvendig. De festes ved å lede belteknappen gjennom hullet og feste den ved hjelp av viklingene. Etter å ha gjort dette på hver belteknapp, bør gitarstroppen holdes på plass, uansett hvor mye du slår den mens du spiller eller hvis du trekker den på.        
 4.  
 5.             3      Bruk metalllåser for mer sikkerhet. Alternativet "Bonus" på låser er et sett med sammenlåsende metallfester. Denne typen vedlegg er litt dyrere enn vanlige plastlåser og krever at du endrer både gitarbelte og belteknappene, men gir deg total beskyttelse. For å feste dem må du bytte ut stroppknappene på gitaren og feste de som er kompatible med ditt nye låsesett. Du må også feste deler av settet til hullene i gitarrmen. Når alt er på plass, må de enkelte elementene i settet være tilkoblet. Etter det kan beltet kun fjernes hvis du trykker på den spesialdesignede utløseren.       
 6.  
 7.             4      Du kan lage et improvisert låsesett fra gummitetninger. Selv om låsene er ganske billige, er det også gratis alternativer. For eksempel kan du trekke en tettsittende gummitetning over hver belteknapp etter at du har festet beltet. Tetningen vil holde stroppen på plass mens du spiller, noe som gjør det vanskeligere (men ikke umulig) for gitaren å frigjøre. 
    
  • Gummi tetninger finnes i maskinvarebutikken. En 7 eller 8 mm tetning bør passe. Hvis du tilfeldigvis drikker øl eller limonade, som kommer i en gammeldags flaske, kan du ta gummitetningen ut av flasken og bruke den til gitaren din.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Smug deg inn i en voksenfilm.

Sing høyere.

Rengjør en bok.

Rengjør en harmonika.

Spille Barré akkorder på gitaren.

Bli en stående komiker.

Lag en dramaportefølje.

Skriv ideer til TV sendinger.

Skriv en morsom tegneserie.

Skriv et episk dikt.

Ta en video.

Komponere et piano stykke.

Organiser en konsert.

Spille ukulele.

Sett sammen et godt elektronisk presssett (EPK).

Tuning en gitar på Nashville tuning.

Tegn en politisk tegneserie.

Skriv rap eller hip hop tekst.

Skriv en detektivhistorie.

Lære å spille celloen.

.