Home \ kunst
 

Dans en Hip Hop Beat.

 

Veldig få mennesker setter pris på det harde arbeidet som trengs for å lage hip hop og rap beats. Hip Hop Beat er en kompleks og ofte vanskelig, men alltid nødvendig del av Hip Hop og Rap musikk. Dette er noen enkle trinn for å komme i gang med beat making. De fleste er takknemlige for at moderne rap beats er bare minimalistiske slag som har blitt raskt omgjort til rapens rap. Å gjøre beats og produsentens kvalitet beats er en kjedelig, men spennende prosess.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Du trenger stramme lyder. Uansett hvor sofistikert din takt er, hvis du bare bruker en 808 sparketrommel og en svak normal midi-snare, vil ingen virkelig høre din takt. Det er viktig å finne trommesett og løkker med litt mer flair for å gjøre en virkelig god takt. Det er mange produsentpakker som du kan laste ned for å få et bredt spekter av effektive sparktrommer, snarer, hatter og klapper.       
 2.  
 3.             2      Forstå strukturen til et slag. Ulike musikkgener har forskjellige regler og strukturer for beats. De fleste hip-hop-slag har synkronisert spark og snarer eller klapper på hver andre stolpe. Ofte er stramme hatter brukt til å spille 16. noter, med åpne hatter som slår offbeats. Dette er vanlig for en mer moderne beat-lyd, og brukes mye i Dirty South, Crunk, Hyphy og Glam Rap, og noen eldre beats bruker dette også.        
 4.  
 5.             3      Lag instrumental sløyfer. Svært få gode hip hop eller rap beats er laget uten en form for repeterende løkker. Ulike rapprodusenter bruker forskjellige instrumenter og lyder for effektive sløyfer. Timbaland bruker mange synths og etnoinstrumenter, mens Dr.Dre bruker mange orkestrale hits. Mf Doom bruker vintage lyder, ofte fra gamle tegneserier. Lyden du bruker til å lage ditt stykke, bør gjenspeile det generelle stemningen du vil formidle i denne delen, så vel som din egen stil. Eksperimenter med den beste lyden. Når du har funnet lydfonter du vil bruke, gjør noen rytmiske løkker, prøv å ikke gjøre dem for kompliserte, ellers må rapperen jobbe hardere for å få lytterens oppmerksomhet. Tenk deg en annen enkel sløyfe for koret som er mer overbevisende enn resten. Etter noen få stanser, prøv en instrumentbro og gå tilbake for de siste versene.        
 6.  
 7.             4      Lag en basslinje. Dette er ganske enkelt hvis du allerede har skrevet dine løkker. Prøv å gjøre noe som forbedrer den opprinnelige sløyfen, men konkurrerer ikke med den. Velstelte baslinjer er subtile og berik sangen, i stedet for å bare henge i bakgrunnen.        
 8.  
 9.             5      Legg til effekter. Prøv å legge til litt reverb på snaren eller klaffen, så vel som en kickboost bass boost. Bruk kun effekten moderat for ikke å forvrille stykket og gjøre det uutholdelig.        
 10.  
 11.             6      Mast brikken. Kontroller at slaget er høyt nok til å bli hørt uten å overføre melodien. Hattene skal være roligere enn spark og snare. Eksperimenter med lydnivåene til du er fornøyd med resultatet.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Skriv en ungdoms romanse.

Bli en musiker.

Ikke redd for en film.

Lærskalaer på gitaren.

Graffiti skrivbokstaver.

Vis magiske triks.

Spill svart magi.

Lesing av notater.

Forbered deg på en konsert.

Lag et spill.

Rock på gitaren.

En mandolin tuning.

Skriking.

Bli en bedre rapper.

Spill en CDur akkord på gitaren.

Forbered og slapp av stemmeleddet før og under sang.

Shakespeare sitat.

Selg brukte bøker på Internett.

Fest en gitarstropp.

Imitere kjente mennesker.

Spill loppevalsen på et piano eller tastatur.