Home \ kunst
 

Lindre sårfinger når du lærer å spille gitar.

 

Uansett hvem du spør, vil nesten alle de som en gang lærte å spille gitar, fortelle deg at det var en av de beste beslutningene de noensinne har gjort. Som givende som opplevelsen er det ikke overraskende at mange gir opp læring ganske raskt. Å lære å spille et instrument er vanskelig nok, men å lære å spille gitaren gjør faktisk vondt. Hvis du har ømme fingertupper, ikke bekymre deg, det er normalt. Og ikke gi opp - smerten vil snart forsvinne. I mellomtiden kan du prøve disse tipsene for å lindre dine ømme fingre.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Juster strengposisjonen  ,

    
   
 1.                    1      Øk spillbarheten til gitaren din. "Strings" er avstanden mellom strengene og gitarlegemet. Strengene i en strenget gitar er lengre fra kransen enn strengene er lavere. Det du trenger er en lavstrengsposisjon, fordi jo høyere den er, jo mer kraft er nødvendig for å skyve strenger ned. Heldigvis kan strengene justeres så vel som noen gitar. Ta dem til musikkbutikken og be om å sjekke strengene. Normalt bør det være en strengposisjon på 1/16 "i 1. fret og 3/16" i 12. fret. Hvis din strengposisjon var for høy, blir du helt overrasket over hvor mye lettere spillet er når det er satt opp riktig.       
 2.  
             

  Del 2      Bruke strengene  ,

    
   
 1.                  1      Få de riktige strengene. Det er visse strenge i forskjellige størrelser eller diametre. Fine metallstrenge er lettere å spille enn middels eller tykke strenger, og de vil forårsake mindre finger smerte.        
 2.  
 3.                  2      Trykk bare strengene ned så langt du må. Begynnere har en tendens til å presse strengene ned for mye. Slapp av fingrene og trykk bare så hardt at stringene er godt i kontakt med fretten. For å se om du presser for hardt, plukk opp en akkord eller streng som vanlig og slipp deretter trykket litt ut. Hvis det fortsatt lyder bra (eller bedre), prøv å bli kvitt dette trykket vane.        
 4.  
             

  Del 3      Styr dine fingre  ,

    
   
 1.                  1      Gradvis danner hornhinnen. Etter noen uker med regelmessig lek, får du calluses på fingertuppene, og det bør stoppe smerten. Faktisk, så lenge du fortsetter å spille regelmessig, vil hornhinnen bevares, og du trenger aldri å bekymre deg for ømme fingre. Nøkkelen til å bygge hornhinnen er vanlig, men ikke for mye, å spille. Hvis du prøver å spille i flere timer fra begynnelsen, kan det gi deg en eller to bobler i stedet for calluses. Benzoin tinktur er god for å forhindre blærer og det beskytter huden. Blister, kutt, riper eller slitasje gjør det nesten umulig å leke og de heler sakte, så overdriv det ikke.        
 2.  
             

  Del 4      Håndteringssmerter  ,

    
   
 1.                  1      Stun smerten. Visse produkter kan numme smerte og hjelpe deg med det. En av de mest populære er eple cider eddik, også et populært hjem rette for smertefull solbrenthet og ondt i halsen. Dukkert bare fingertuppene i eddik i ca. 30 sekunder før og etter å ha spilt. Svak ising av fingertuppene før og etter kampen kan også bidra til å lindre smerte. Lokale bedøvelsesprodukter som inneholder benzokain - som tannpine kremer - kan også brukes før og etter kampen. Følg produsentens instruksjoner for disse produktene og avbryt bruk hvis de forårsaker allergisk reaksjon.        
 2.  
 3.                  2      utholdenhet! Alle som lærer å spille gitar har ømme fingre i begynnelsen. Men det er verdt det. Spill regelmessig, følg disse tipsene, og du vil være over dette stadiet på kort tid. Lær å elske smerten og koble den sammen med alt du elsker om å spille musikk og spille gitar.        
 4.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

            
Kunst populær:
Bli med på stemmen.

Spill E stor akkord på gitaren.

Spillet hvem er jeg.

Gjør en stemme over.

Kjøp en gitar til et barn.

Lær harddød metal vokal.

Kjøp din første gitar.

Fjern vokal fra melodier.

Vinn X Factor.

Lær deg selv å lese.

Bli gitargud.

Tango dans.

Bli skuespiller.

Analyser en film.

Brenn musikk til CD.

.

Freestyle rap.

Når jenter under 13 år ikke kjeder seg.

Beregn BPM (slag per minutt) av en sang.

Lær å spille tabla.

Lag en god dokumentar.