Home \ kunst
 

skriking.

 

Vil du irritere foreldrene dine, underholde vennene dine eller legge til det spesielle noe til din komedierutine? Squinting (snu øynene innover mot nesesenteret) er et morsomt, enkelt trick som aldri unnlater å provosere noen reaksjon overhodet. Du vet ikke hvordan du bytter? Følg disse enkle trinnene for å skli som en proffs (eller profesjonelle squirmers, hvem ville ta denne jobben, hvis det var tilfelle).

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.   1      Hold en finger eller pinne i armlengden foran nesen din. Fokuser blikket på fingeren eller pennen. Dette kan være litt av en belastning på øyemuskulaturen fordi du vanligvis ikke bruker disse musklene på denne måten. Nå sniker du.        
  2.  
  3.   2     Flytt synkroniseringen oppover, slik at du bare stirrer opp, holder øynene innover (som de pleide å være når du fokuserte på nesenes spiss).     
  4.  
  5.   3      Øvelse. Det kan hende du finner det i utgangspunktet vanskelig å holde øynene dine i den skjeveposisjonen så snart du slutter å stikke til nesespissen. Squinting er en naturlig prosess som tjener til å fokusere på noe som er innen svært kort avstand, og når du fjerner fokus fra objektet (i dette tilfellet nesen din), vil din hjerne automatisk prøve å holde øynene på en Fokuser på et fjernt objekt, som nesten umiddelbart vender øynene dine tilbake til en ikke-skarp posisjon. Selvfølgelig kan du trene øynene dine for å holde deg i en skarp posisjon, men det vil ta en stund.               
  6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Å lage gatemusikk.

Holder en gitar.

Lag et hode i et glass.

Skriver unike tekst for en sang.

Skriv en selvbiografi.

Skriv en fengende melodi.

Kjenne sanger gjennom melodier.

Tegn en diskantskive.

Skrapelodd eller skivebordstjeneste.

Kjenne sanger gjennom melodier.

Koble en datamaskin til et stereoanlegg.

Fest en gitarstropp.

Lag en cupcake kostyme.

Bruk en lydmiksere.

Skriv et quatrain.

Lag en Bamm Bamm Rubble Costume.

Grindcore synger.

Spill svart magi.

Lag en viral video.

Finn ny musikk til din smak.

Skriv et treff.