Home \ kunst
 

Å bli en gitargud.

 

Du tror du kan gjøre magi med et fingerboard? For å bli gitarist, et eksepsjonelt talent og en karismatisk gitarist, må du betale prisen. Det handler ikke bare om å lære å spille gitaren; Det handler om å spise gitaren, puste og sove. Les videre for å følge eksemplet på gitar legender som Jimi Hendrix, Eric Clapton, Jimmy Page, Yngwie Malmsteen, Eddie van Halen, Angus Young og Randy Rhoads - kanskje det er inni deg, kanskje ikke, men det er bare en måte å finne ut.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Begynn å spille nå. De beste av de beste gitarene med venner, så snart de klarte seg, selv om det er noen veldig gode gitarister som ikke engang slapp av en gitar til de var unge (for eksempel Clapton og Lennon) eller senere (Glenn Tipton, KK Downing, Tom Scholz). Men selv om du er tenåring og aldri har spilt en gitar, er det aldri for sent å bli gitargud, så la det ikke frata deg. Det som betyr noe er å begynne å spille så tidlig du kan. Stopp med å se etter unnskyldninger, slutte å si at du trenger den perfekte gitaren, slutte å vente på inspirasjon, og ikke kaste bort et øyeblikk når du lærer å bringe din indre gitargud til liv. Det er absolutt ingen grunn til å vente.  
    
  • Det er en mulighet for at du ikke vil være god i begynnelsen. Alle må begynne å være dårlige, så han kan jobbe seg opp fra et tidspunkt. Se det på denne måten - babyer er ekstremt dårlige, små barn sliter med å snakke. Men de fortsetter uten å føle seg dårlig. Til slutt vokser disse babyene, savner deg i ansiktet og fornærmer moren din.       
  •  
  • Har du ikke råd til en fin gitar? Deretter kjøpe en billig gitar for startere. I begynnelsen handler det om å bli vant til bevegelsene av fingrene dine. Dette er bare et midlertidig tiltak (vær oppmerksom på advarslene i slutten av artikkelen), men det er bedre enn ingenting!       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Øv til fingrene bløder. Ok, kanskje blodige fingre er ikke det beste handlingsforløpet (se tips), men du vet hva vi mener. Eddie Van Halen løp alltid gitaren gjennom huset, på et belte, men uten kabel, og praktiserte uten avbrudd; Han satt i flere timer med gitaren på sengen og praktiserte mens andre gikk til fester. Er du klar til å gjøre det samme? Sett prioriteringene dine riktig og lær å multitask. Dedikasjon og disiplin er alt.        
 4.  
 5.             3      Omgir deg med talentfulle musikere. Har du noen gang hørt slagordene "vokse ut av størrelse" eller "du er det du omgir deg med?" Begge er sanne, hvis du vil være gitargud, må du spille med de beste gitaristene du finner. Du lærer mer om en måned hvor du spiller med en kunnskapsrik gitarist enn i et år når du trener alene, hvis du ikke kjenner dem med en gang, møt dem, gå til konserter i nærheten av deg og presentere deg selv eller spar gitaristen Kom i kontakt med musikere fra ditt område online.        
 6.  
 7.             4      Spill nøyaktig. Bare fordi du bare er i gang, er det ikke en unnskyldning å være slurvet. Som med tai chi, hvis du trener sakte med 100 prosent av din oppmerksomhet, blir du fem ganger så rask og så god. Så hvis du trener, gjør det sakte og konsentrere deg. Resultatene vil forbløffe deg.  
    
  • Hvis du ikke har en erfaren lærer eller utstyr av høy kvalitet, kan det hende du finner det vanskelig å bli en fan av sofistikert teknologi. Ikke desto mindre gjør leksene dine, være interessert i ulike metoder, spør mange spørsmål. Hvis du kjenner noen som er en flott gitarist, vær ikke sjenert. Gå opp til ham med gitaren på skulderen og spør høflig ham litt av sin tid. Be ham om å dømme om fingerstilling eller teknikk er riktig for en bestemt akkord. De fleste eksperter, når de ser en feil, kan ikke hjelpe, men korrigere det for kunstens kjærlighet.       
  •  
  • Undersøk dine avguder. Lytt til riffs og soloer av andre gitarister og lær dem.       
  •  
  • Kjenn disse triksene som er verdt å lære:
     
   • Flageolett toner og kunstige overtoner       
   •  
   • Palm Mute       
   •  
   • Vibrato       
   •  
   • Hammer-On / Pull-Off       
   •  
    
  •  
  • Kjenn begge tone strenger: større og mindre       
     
   • Kunne spille skalaer bakover og fremover ved å flytte fra skala til skala innenfor en nøkkel       
   •  
   • Lær femnøkkelstiger i større og mindre (i alle stillinger, så du har et enkelt spill i soloene dine)       
   •  
    
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lær å lese gitar tablaturer. Tablaturer er notene til gitaristen. Å bli en god gitarist, på et tidspunkt må du lære noen av de beste gitarbalansene i detalj. Du kan søke etter "faner" på internett. Hvis du vil være best, må du lære av det beste. Noen få eksempler: Jim Per Hendrix, Steve Vai, John Petrucci, Jonny Greenwood, Jimmy Page og John Mayer. Lær noen av sine flotte sanger og ikke glem å lære dem ved en tilfeldighet til du har internalisert hver eneste detalj.        
 10.  
 11.             6      Studie klassisk musikk. Ved første øyekast kan det være verdener mellom klassisk musikk og den du vil spille, men faktisk ser alle gitarens genier deg på å ha studert klassiske teknikker på et eller annet tidspunkt i deres liv , Malmsteen, for eksempel, ble sterkt påvirket av det 19. århundre fiolin virtuos Niccolò Paganini. Da han jobbet med å tilpasse Paganini's Concertos for gitaren, bygde han opp den ekstraordinære flytende lysheten i sin teknikk som senere ville forbanne folk. Eddie van Halen begynte sin musikalske sysler med klassisk piano, før han ble kjent med gitarens frihet. Randy Rhoads var en ivrig spiller og lytter til klassisk musikk.        
 12.  
 13.             7      Lær spesifikkene til scoring. Visst, Stevie Ray Vaugan var flott, og han kunne ikke lese musikk, men hvis du setter deg ned og lærer å lese og oversette musikk, vil det være en fordel. Du vil ikke bare vite hva som høres bra ut, men også hvordan du legger det på kartet, og du vil bli kjent med de dypere komponentene i musikken. Musikk er ikke bare notatene du spiller, men også pausene mellom notatene og arrangementet av notatene.        
 14.  
 15.             8      Forstå akkordteorien. Lær så mange akkorder og akkord inversjoner som du kan. Bli kjent med lyden og deres søknad. Selv om du ikke spiller jazz (hvor du vanligvis hører mange av disse akkorderne), gjør riktig bruk av notatene og lyden av disse akkordene solopplevelsen mye mer interessant. Mange av de største rockgitarolonene, hvis du ser nøye ut, er svært påvirket av jazz.        
 16.  
 17.             9      Spill med følelse. Når du har kjøpt dine teoretiske ferdigheter og kunnskaper, kan du bruke gitaren til å uttrykke deg selv fritt. Du kan føle musikken i blodet ditt og få andre til å føle det også. Husk at de største musikerne til enhver tid, de mest respekterte, er de som var i stand til å bevege seg med musikken deres. Musikk er en form for kommunikasjon, hvis du vil uttrykke noe, gjør ditt beste for å vise hva du hører eller føler. Tro at du kan bli en fantastisk gitarist - det gjør en stor forskjell hvis du allerede vet at du vil være strålende.                  
 18.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Spiller harmonikken.

Skriv en musikalsk.

Analyser en filmscene.

Finn ny musikk til din smak.

Lære å spille gitar.

Lag en Harley Quinn drakt.

Ha det gøy alene.

Kontakt Justin Bieber.

Å tenke opp et scenenavn.

Barn elsker å elske musikken.

Lær å synge.

Lag en kroppspopp.

Vær en stuntman.

Bruk en lydmiksere.

Velg de riktige strengene for en akustisk gitar.

Lag en reklame.

Vær en gamer.

Spille av trekkspillet.

Bruke en forsterker.

Hvordan lage en Catwoman kostyme selv.

Dancing the Grind, for jenter.