Home \ kunst
 

Start din egen virksomhet.

 

Din egen virksomhet er en givende men kraftig innblanding i karriere og livsplanlegging. Det tar tid og konsentrasjon. Fra og med forventningen om å leve din jobb til du kommer, kan det ta lang tid å starte en bedrift fra grunnen. Det er mange forskjellige meninger om hvordan man starter en virksomhet gjennom forskning og skriving med en detaljert forretningsplan - å organisere alt - for å gjøre det et skritt ut av lidenskap og prøver å tjene penger ut av det.

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.   1      Start med ideen din. Dette er trolig ikke en helt ny oppfinnelse eller et produkt. Faktisk har mange vellykkede småbedrifter mulighet til å levere en eksisterende tjeneste eller et produkt mer effektivt og kostnadseffektivt, eller tilpasse seg et eksisterende produkt eller en tjeneste, og dermed finne en passende mulighet.        
  2.  
  3.   2      Lag en forretningsplan. Dette krever ikke hundrevis av sider med tusenvis av diagrammer. Det bør inkludere å forske på ting som hvor mye det koster fra produktet / tjenesten, hvor mye det koster å produsere eller levere (inkludert variable og faste kostnader) og størrelsen på det potensielle markedet (dvs. antall kunder). Planen bør du vurdere dine konkurrenter - hvor mange konkurrenter, hvor sterke de er, hvor de er, hvordan skal du konkurrere. Planen skal angi hva som trengs for å komme inn på dette markedet, hindringer for oppføring som høye faste kostnader (fabrikker, restauranter) og regjeringsregler som må oppfylles.     
  4.  
  5.   3      Bestem om du trenger finansiering. Din forretningsplan inneholder et kapittel om finansiering. Hvordan betaler du kostnadene for å starte og drive virksomheten din? Trenger du et banklån? Bruker du kredittkort? selvfinansierende? Du må også vurdere hvor mye lønn du trenger for å starte virksomheten din.     
  6.  
  7.   4      Lag din første markedsføringsplan. Markedsføring trenger ikke å koste en formue. Noen selskaper trenger svært lite. For eksempel er mange tjenestefirmaer, for eksempel regnskapsfirmaer, avhengige av praksis som ord-til-munn-anbefalinger. Du kan også bli med gratis eller lavprisforeninger for å bygge opp bevissthet om småbedrifter. Igjen, din forretningsplan (produkt, kunde, konkurrent) vil hjelpe deg, markedsføringsarbeidet må være bindende for deg.               
  8.  
        
Kunst populær:
Lag en tinkerbell kostyme.

Bygg et surroundsystem.

La steiner hoppe over vannet.

Hvordan lære piano.

Lag et popfilter.

Pakke en gitar for en tur.

Lære å spille gitaren.

Lindre ømme fingre når du lærer å spille gitar.

Møt en retning.

Wonderwall spiller gitaren.

Lag en kreativ skriveplan.

Lag Halloween masker.

Spille i øre.

Lag et spill.

Gjør en giftig ivy kostyme.

Vær en pirat.

Spille fløyten.

Film en actionfilm.

Bruk en grafisk equalizer.

Hvordan lage en Catwoman kostyme selv.

Tren din stemme.