Home \ kunst
 

Start din egen virksomhet.

 

Din egen virksomhet er en givende men kraftig innblanding i karriere og livsplanlegging. Det tar tid og konsentrasjon. Fra og med forventningen om å leve din jobb til du kommer, kan det ta lang tid å starte en bedrift fra grunnen. Det er mange forskjellige meninger om hvordan man starter en virksomhet gjennom forskning og skriving med en detaljert forretningsplan - å organisere alt - for å gjøre det et skritt ut av lidenskap og prøver å tjene penger ut av det.

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.   1      Start med ideen din. Dette er trolig ikke en helt ny oppfinnelse eller et produkt. Faktisk har mange vellykkede småbedrifter mulighet til å levere en eksisterende tjeneste eller et produkt mer effektivt og kostnadseffektivt, eller tilpasse seg et eksisterende produkt eller en tjeneste, og dermed finne en passende mulighet.        
  2.  
  3.   2      Lag en forretningsplan. Dette krever ikke hundrevis av sider med tusenvis av diagrammer. Det bør inkludere å forske på ting som hvor mye det koster fra produktet / tjenesten, hvor mye det koster å produsere eller levere (inkludert variable og faste kostnader) og størrelsen på det potensielle markedet (dvs. antall kunder). Planen bør du vurdere dine konkurrenter - hvor mange konkurrenter, hvor sterke de er, hvor de er, hvordan skal du konkurrere. Planen skal angi hva som trengs for å komme inn på dette markedet, hindringer for oppføring som høye faste kostnader (fabrikker, restauranter) og regjeringsregler som må oppfylles.     
  4.  
  5.   3      Bestem om du trenger finansiering. Din forretningsplan inneholder et kapittel om finansiering. Hvordan betaler du kostnadene for å starte og drive virksomheten din? Trenger du et banklån? Bruker du kredittkort? selvfinansierende? Du må også vurdere hvor mye lønn du trenger for å starte virksomheten din.     
  6.  
  7.   4      Lag din første markedsføringsplan. Markedsføring trenger ikke å koste en formue. Noen selskaper trenger svært lite. For eksempel er mange tjenestefirmaer, for eksempel regnskapsfirmaer, avhengige av praksis som ord-til-munn-anbefalinger. Du kan også bli med gratis eller lavprisforeninger for å bygge opp bevissthet om småbedrifter. Igjen, din forretningsplan (produkt, kunde, konkurrent) vil hjelpe deg, markedsføringsarbeidet må være bindende for deg.               
  8.  
        
Kunst populær:
Passerer tiden.

Komponere musikk for en flott fest.

Wonderwall spiller gitaren.

Skriver trommelen og basen riktig.

Lær barn å synge.

Se filmer og TV online gratis.

Bli en rockestjerne.

Bygg en Cajon.

Lag Rangolis.

Ha en flott fotografering.

Beregn BPM (slag per minutt) av en sang.

Skriv dine egne tekster.

Velg et artistnavn.

Bytt strengene på en elektrisk gitar.

Oppmuntre vennene dine til å lese.

Overvinne en skrekkfilm.

Hør hardcore punk.

Komponere et piano stykke.

Lag et eyepatch.

Skriv et treff.

Spiller alene.