Home \ kunst
 

Vær en kjent rapper.

 

Så du vil være en kjent rapper? Å komme seg inn i hip-hop-bransjen er ikke lett. Denne artikkelen forklarer ulike måter du kan lage et navn på deg selv på markedet i dag.

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Pass på at musikken din har profesjonell kvalitet. Før du overveier å komme deg inn i hip-hop-bransjen, må du sørge for at musikken din er av høy kvalitet. Selv den mest talentfulle rapperen vil aldri bli lagt merke til om hans sanger ikke er av høy kvalitet. Lær hvordan du blander stemmen riktig med musikken. I tillegg vil valg av mikrofon ha stor innvirkning på kvaliteten på musikken din. Dynamiske mikrofoner bør generelt unngås for vokalopptak, mens studiokondensormikrofoner passer best.       
  2.  
  3.             2      Forbedre innholdet i tekstene dine og flytningen din. Dine tekster har stor innvirkning på helhetsinntrykket av dine lyttere. Hvis du ser på hva som skjer i rap-scenen, vil du se folk som ønsker å høre rapper snakke om sitt virkelige liv. Det er som om de føler følelsene i teksten og bedre kan identifisere seg med ordene. Svart over hva du vet! Selv om teksten er svært viktig, gir folk strømmen enda mer takknemlighet. Forbedre strømmen ved å lytte til rappere med kjent god flyt, for eksempel Jay-Z, Kendrick Lamar, Kanye West, Eminem, Nas, Biggie, Andre 3k, Tupac etc. Sørg for at rimsordningen er fornuftig og at mer enn en stavelse rimer i hver linje.        
  4.  
  5.             3      Marker deg selv! Definer publikum, konsolider merkevaren din og avslør deg selv. Sosialmedier, fora og andre nettsteder kan hjelpe deg med å bygge en fan base, noe som betyr at du kan bli lagt merke til av en plateselskap. Markedsføring er en av de viktigste tingene du må gjøre som artist. Den rette markedsførings teknikken kan være uvurderlig for din suksess. Hvis du ikke vet hvordan du skal markedsføre deg selv, og du har ingen til å gjøre det for deg, vil du aldri bli oppdaget. For mer informasjon om markedsføring av musikken din og å bli en kjent rapper, kan du bruke en rekke pedagogiske ressurser. Se anbefalte koblinger i "Tips" -delen.                  
  6.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Opera sang.

Spill svart magi.

Følg FIFA World Cup.

Digitaliser lysbildene.

I filmer er du faktisk for ung for.

Dans Stanky Leg.

Vær en kjent rapper.

Bli en gatemusiker.

En slanky unraveling.

Vær en pirat.

Lån bøker på tenne.

Transponere musikk fra CDur i B major.

Som Shakespeare snakker.

Dougie lærer å danse.

Korrekt magedans.

Lag et pressesett for et bånd.

Lag en superhelt.

Velg gitarstrenger.

Lær deg selv å spille gitaren.

Bruk en gitar capo.

Skriv en god landsang.