Home \ kunst
 

Simulere en svimning.

 

Glemte du å studere for et tilfluktssted? Har du forpliktet deg til en begivenhet, men vil du foretrekke å legge deg tilbake? Eller kanskje spiller du en rolle i et spill hvor du må svimme. Enten du leter etter distraksjon eller ser etter en vei ut av en vanskelig situasjon, vil tipsene nedenfor hjelpe deg med å feire en svimlende realistisk.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lære å etterligne en ekte besvimelse  ,

    
   
 1.            1      Forstå hvorfor du svimmer. Besvimelse er en vanlig tilstand som rammer mange mennesker. Dets årsaker kan være harmløse eller til og med livstruende. Siden du har tenkt å falle en svak, bør du informere deg om de ufarlige svimlende utløserne. Svimning oppstår når hjernen ikke er forsynt med nok blod. 
    
  • En uskadelig svakhet kan skyldes lavt blodtrykk eller et nervesystemrespons som ikke gir tilstrekkelig blodtilførsel til hjernen. Et slikt nervesystemrespons kan utløses av en spennende eller traumatisk opplevelse, angst eller smerte.
  •  
  • I ungdomsårene er harmløse besvimelse staver normale, så simulert impotens er perfekt for tenåringer som ønsker å kaste ut en eksamen eller hendelse. Eldre voksne kan av og til lide et besvimelsesangrep en eller to ganger i året, men alt utover det kan bli klassifisert som livstruende.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bli kjent med symptomene på besvimelse. En svimlende person kan klage på ulike symptomer som kanskje går så langt som bevissthetstab, f.eks. økende kroppstemperatur, kvalme, svimmelhet eller hyperventilering. Personen kan også klage på svimmelhet og kvalme, ringe i øret eller midlertidig miste hørsel. Disse er typiske symptomer på noen som lider av en ufarlig besvimelse.       
 4.  
 5.             3      Bestem deg en ufarlig utløser for din simulerte maktløshet. Hvis du ikke svimmer i et dramatisk lek, trenger du en troverdig grunn til svimlende stavning, noe som er ufarlig nok til at omgivende folk ikke ringer ambulansen straks, og så kan du få litt churned opp, men ubeskadiget. Siden en svimlende stave vanligvis skyldes utilstrekkelig blodtilførsel til hjernen og lavt blodtrykk, er det flere scenarier som kan utløse en slik svimning.  
    
  • Blodtrykket kan falle hvis du ikke spiser frokost eller bruker for mye tid mellom måltider. Ikke nok væske kan føre til dehydrering og utilstrekkelig blodtilførsel til hjernen.
  •  
  • Hvis du er ute eller i et tett rom, kan du late som om du er for varm. Du kan late som om du opplever noe stressende eller traumatisk. Hvis du er redd for feil eller støyende lyder, kan du falle hyperventilasjon på grunn av din frykt og deretter falle over.
  •  
  • Hvis du bestemmer deg for å initiere noen i planen, kan du få personen til å slå deg eller slå deg så hardt at du svimmer. Selvfølgelig er dette ikke akkurat den subtile måten, og det kan føre til at hjelperen din har alvorlige problemer, men i det minste er det en rimelig, ikke-farlig grunn for besvimelse.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tenk på hvordan akkurat din impotens skal skje. Hvis handlingen din ikke er i ferd med å vende tilbake til deg og forårsake ønsket svar, må du planlegge din svimlende stave så nøyaktig som mulig. Din grunn til maktløshet bestemmer hvor den skal finne sted. Så du kan ha bedre kontroll over hva som skjer. Men du må ha full kontroll over hva som skjer slik at du ikke gjør vondt eller forårsaker uønskede konsekvenser. 
    
  • Hva vil du presse deg selv? Før bryllupet til en venn? Før en eksamen som du ikke har lært? Eller kanskje før forestillingen foran hele skolen, som du ikke føler deg klar til ennå?
  •  
  • For å minimere effekten, kan du bare svake foran en håndfull mennesker. Med så mange til stede kan det være noen som lett gjenkjenner en simulert svimlende stav og kan få mer oppmerksomhet enn du planla, så du kan ikke løpe så fort.
  •  
  • Du bør ikke svikte under en hendelse som er viktig for andre mennesker, for eksempel under vennens eller kjærestenes bryllup, under en prisutdelingsseremoni, eller under eksamenen vil du ikke signere. Prøv å utføre maktløsheten før arrangementet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bestem hva svimningen skal se ut. Vil du stå eller sitte her? Hvilke symptomer vil du kunne late som troverdig? I hvilken retning faller du når du går forbi? Hvor lenge vil du late som om du er bevisstløs? Vær forsiktig med å svare på disse spørsmålene på forhånd. 
    
  • Det er viktig å gjøre en tørr trening av besvimelse. Du ønsker ikke å begynne å tenke på deg selv helt, bare for å være plutselig redd for å falle eller å knuse hodet eller hisse med feil uttrykk i ansiktet ditt. Du bør også være forsiktig med å falle så trygt som mulig for å redusere risikoen for skade.
  •  
  • Du bør vite nøyaktig hva du gjør for å holde svimingsprosessen jevn i nærvær av andre mennesker.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Planlegg veien ut. Du må bare late som å være bevisstløs i omtrent 20 sekunder. Så snart en person kommer opp på gulvet eller lent seg tilbake slik at hodet er parallelt med hjertet, blir nok blod brakt tilbake til hjernen, slik at personen gjenvinner bevisstheten.  
    
  • Når du våkner opp fra din tilsynelatende besvimelse, må du ikke hoppe med en gang og late som om det er greit. Planlegg å sitte i noen minutter, ettersom du må gjenopprette fra en svimlende magi i noen minutter. Det er viktig å huske.
  •  
  • Ikke svak under en tidsavhengig hendelse og forvent at du kan forlate stedet umiddelbart etterpå. Vær også forberedt på å avvise din maktløshed som ingen stor sak. Så snart du føler deg bedre, kan du stå opp og forlate stedet så snart som mulig.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Besvimelse i offentlig  ,

    
   
 1.             1      Slett scenen for din feigned fainting spell. Etter at du har gjort alle forberedelsene for å gjøre simulert svimning så realistisk som mulig, er du klar til å gå. Når du er på scenen, bør forholdene være riktige for angrepet ditt for å fortsette som planlagt. 
    
  • Er det nok mennesker, eller de riktige menneskene som er til stede? Vil hendelsen du vil unngå, finne sted? Er det for mange mennesker i korridoren?
  •  
  • Hvis øyeblikket virker riktig, gå til området der du planlegger å falle over. En sann svimlende episode oppstår veldig raskt etter at de første symptomene har dukket opp.
  •  
  • Pass på at det ikke er noen farlige gjenstander i nærheten som kan forårsake alvorlig skade når du faller. Vær også forsiktig så du ikke banker noen med deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gi uttrykk for dine fysiske plager. Gjør deg klar og vis første symptomer som fører til besvimelse. Det bør bare vare noen få minutter. Hvis du vil late som om du ikke spiser til frokost, klage på din tomme mage. Når rommet er overfylt og prippen, late som å være varmt. Mens du går, sakke litt, ta tak i hodet og si at du er svimmel. Klem øynene dine eller begynn å blinke. Klager om kvalme. Gjør som om plutselig din styrke ville forlate deg og si at du føler deg svak. Det siste symptomet skal vare i omtrent ett til to minutter.       
 4.  
 5.             3      Gå til stedet der du vil svimme. Når du bærer dine lidelser, beveger du diskret til stedet der du sikkert kan svette. Hvis du planlegger å tippe mens du sitter, gjør at du er for svak til å stå og ta plass. Si at du føler deg rar og kanskje trenger et glass vann eller litt frisk luft. 
    
  • Kanskje spør noen om han eller hun kan åpne vinduet. Hvis det ikke er noen vinduer på stedet, og ingen har noe å drikke, si bare at du må sette deg ned og kanskje ta litt frisk luft. Bare sitte og prøv sakte å stå opp. Så snubler og la deg falle framover. Begynn å snakke før, for eksempel "Jeg tror..." Bryt setningen i midten, med mindre det bare er et kort utrop.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Simulere makten. Vær forsiktig så du ikke knekker på hodet og skadet deg. Hvis du står, knel før du slipper torso. Slipp raskt nok uten å se ut som om du har et 5.000 volt elektrisk støt, ellers vil dramaet ditt fly raskt. 
    
  • Mens du sitter, slapp av og forestill deg at du virkelig ville svette. La deg sakte glide fra stolen. I en ekte svimlende passform ville det være usannsynlig å kollapse i stolen.
  •  
  • Prøv å lande på baksiden av låret, ikke på bekkenbenet eller coccyxen. La deretter overkroppen din falle raskt. Bare lukk øynene og slapp av alle musklene dine helt.
  •  
  • Gjør som om du ikke hadde noen bein i det hele tatt, og la deg falle som en våt sekk på gulvet. Det ser troverdig ut.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Simulere bevisstløshet i noen sekunder. Bli på gulvet. Pass på at du ikke kramper, og hvis noen prøver å løfte armen eller riste deg våken, la kroppen din slappe av helt. Bare la armen falle når personen lar det gå. På denne måten forsøker man å avmaskere en simulant. Virkelig ubevisste mennesker har ingen kontroll over kroppsdelene deres. Nå skal noen komme til deg og se om du har det bra og dermed gi en distraksjon. 
    
  • Ikke vær for lang, eller noen andre vil ringe en ambulanse. Hvis du ikke vil ha det, må du ikke være i mer enn 20 sekunder.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Åpne øynene dine og ta et dypt pust. Folk som vekker fra maktløshet, kan vanligvis ikke huske hva som skjedde. Si, du ble varmere og varmere, og det så ut som at noen slått av lysene.       
 12.  
 13.             7      Sitt opp sakte og prøv å stå opp eller hjelpe deg selv etter en kort stund. Etter et øyeblikk kan du prøve å stå opp og skjære litt, slik at folk rundt deg frykter et annet anfall og kommer til hjelp. Når folk spør deg om alt er greit, kan du avvise svimlende stave som noe ganske vanlig.       
 14.  
 15.             8      Ta litt tid før du drar hjem. Resten i ca. ti minutter, og la seg gjenopprette fra din simulerte besvimelse. Så snart du er klar, la deg bli sendt hjem for å hvile eller ta en avtale med legen din via telefon. Det kan være at noen vil at du skal hjem, du kan enten godta tilbudet eller forsikre de andre at du skal reise alene.       
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Lag en tinkerbell kostyme.

Rock på gitaren.

En mandolin tuning.

Feil gråt.

Finn et nytt DJ navn.

Skriking.

Reparer en bølgete plate.

Spill loppevalsen på et piano eller tastatur.

Skriking.

Spill svart magi.

La en vulkan utbruke.

Lær barn å spille gitaren.

Skriv en rockesang.

Som barn, lag en god film.

Bli en sangskriver.

Cha Cha dans.

Å spille blues på gitaren.

Smug deg inn i en voksenfilm.

Velg en elektrisk gitar.

Syng fra bladet.

Bruk fotpedalen på piano.