Home \ kunst
 

Vinn X Factor.

 

X-Factor (eller The X Factor) er et populært castingshow som ble lansert i Storbritannia av musikkprodusent og talentscout Simon Cowell. Showet har spredt seg over hele verden, fra USA til Sørøst-Asia. I Tyskland ble det kringkastet fra 2010-2012. Derfor henviser våre tips til å delta på showet i Storbritannia eller i USA. Fremfor alt er forskjellen mellom dette formatet og andre forestillinger at juryledrene tar en aktiv rolle i å forme talenter mens de samtidig forbereder dem til et senere liv som en stjerne. Hvis du er en av de få heldige deltakerne i showet, må du kunne håndtere den ubøyelige introduksjonen til musikkbransjen, mestre dine forestillinger, være fokusert og skille deg fra de andre talentene.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Finn din sangstemme  ,

    
   
 1.            1      Finn din stemme. Hvis du ikke var heldig nok til å bli velsignet med en ulastelig sangstemme av natur, krever utvikling av din vokale del mye arbeid. For å utvikle stemmen din må du først bestemme ditt vokalområde, slik at du kan finne gode sanger i rangen din. Derfra begynner du å utvide ditt repertoar. 
    
  • Du kan finne din stemme ved å sitte på et piano og sangnotater som gjør at du føler at du kan synge dem klart uten mye problemer. Prøv deretter å matche stemmen din til notatene på pianoet. Hvis du finner G major det enkleste, hodet etter sanger i grunnleggende nøkkelen til G major.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vurder sangundervisning. En av de interessante aspektene ved X Factor er at i motsetning til andre virkelighetsutstillinger får du intens støtte og råd når du blir langt nok på showet. Men det betyr ikke at du kan starte fra bunnen av. Å få erfaring med en vokal trener selv før du deltar, vil gjøre deg til en bedre vokal student, som hjelper deg med å bygge dine ferdigheter og lære teknikkene du trenger som vokalist. 
    
  • En god lærer vil lære deg det grunnleggende, samt utvide båndbredden din. Du kan kun vise en del av dine ferdigheter under forestillingen din, og en god lærer kan foreslå hvordan du bruker stemmen din best. Det er også en måte å få gode sanger som du aldri har hørt før.
  •  
  • Å være i stand til å akseptere konstruktiv kritikk er ekstremt viktig og kan gjøre forskjellen mellom en god sanger og en flott sanger som vinner showet. Finn en god lærer til å jobbe med, hvem kan vise deg hvordan du kan forbedre og lære å godta negativ tilbakemelding.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Arbeid med stemmen din og ditt vokale utvalg. Bestem de høyeste og laveste notatene i ditt utvalg, og prøv å forlenge stemmen til flere oktaver. Hva ville du gjøre hvis du kommer i den andre fasen av showet, i Boot Camp, og blir bedt om å synge "Tiny Dancer" i D-stormen, men du har bare praktisert den i B flat major så langt? Du vil bare kunne svare på samtalen hvis du har økt utvalget og trening din stemme.       
 6.  
 7.             4      Arbeid på scenen din. Du kan være en flott sanger, men hvis du ikke har noen karisma på scenen, vil det være vanskelig å vinne en slik konkurranse. Derfor er det like viktig å utvikle bevegelser på scenen for å jobbe med stemmen din. X Factor er ikke bare en vokal konkurranse - du må ha "X" -faktoren for å skille seg ut fra konkurransen, og din tilstedeværelse på scenen er en viktig del av det. 
    
  • Det er ikke lett å beskrive hvilken nærvær som betyr nøyaktig, men lett å gjenkjenne. Søk på YouTube for gamle forestillinger av Michael Jackson, Tina Turner eller Robert Plant for å forstå denne "X" -faktoren.
  •  
  • Singing i en mikrofon er mer komplisert enn det ser ut. Det er ikke en dårlig ide å få litt vokal mikrofon opplevelse og lære å understreke stemmen din. Det ville ikke vært bra hvis du står foran jurymedlemmene og bringe mikrofonen til å "eksplodere" eller holde den for langt unna og dermed miste essensen av stemmen din.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Se på X-Factorens gamle skvadroner. Selv om du allerede vet hvem som vant, er det et godt forberedt for deg å se vinnerne styre hele showet. Hvem dukket opp i de første episodene som den sikre vinneren? Hvem jobbet mer som en hemmelig favoritt? Du kan lære mye av andre kandidater om hvordan du best kan markedsføre deg selv og la konkurrentene dine stå bak. 
    
  • Hver X Factor-finalist har noe som gjør ham spesiell. Finn dine personlige unike kvaliteter og bestem hvordan du skal trekke oppmerksomhet til dem gjennom hele forestillingen. Planlegg på lang sikt.
  •  
  • Utvikle en ideell sti gjennom showet, hva du vil oppnå på hvilket tidspunkt av sesongen. Hvis du vil være en hemmelighet til halvparten av showet, hvordan kan du oppnå det?
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Mastering Casting  ,

    
   
 1.             1      Finn ut hvor audisjonene finner sted. Støpeplassene blir vanligvis offentliggjort i forkant, for eksempel på X Factors nettsted. Følg showet på sosiale nettverk for å holde deg oppdatert på alle de siste nyhetene, og aldri gå glipp av en sjanse, og avgjøre hvilken som passer best for deg. 
    
  • Tidligere var det alltid muligheten til å fylle ut og lagre registreringsskjemaet på nettet før du deltok på avstøpningene personlig. Du kan også registrere deg lokalt, men da må du ta mye lengre ventetider i betraktning.
  •  
  • I USA foregår åpen avstøpning på en rekke steder på vestkysten, østkysten og sør. For eksempel har det nylig vært auditions i Los Angeles, New Orleans og New York City.
  •  
  • I Storbritannia holdes mange auditions i kringkastingskjøretøy hvor jurymedlemmer reiser fra sted til sted og holder mindre støpegods.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forbered en sang for avstøpning. Før du utfører, må du ha forberedt sangen din, helt husket det, og praktisert det intenst. Det er ditt hovedfokus bør være å forberede på avstøpning. En god sang trenger ikke nødvendigvis å være veldig kjent, det er bedre å understreke stemmen din ideelt. En fordel med ikke så kjente sanger (fordi jurymedlemmer ikke enkelt kan sammenligne opptreden med originalen) eller egne sanger du selv har skrevet.       
 4.  
 5.             3      Vis tidlig, godt uthvilt og godt forberedt. Sørg for at du hviler godt natten før støping, unngå alkohol i 24 timer før showet, og drikk nok. Spis noe før du går til støbestedet fordi du sannsynligvis må være der hele dagen.  
    
  • For de fleste avstøpningssteder er camping forbudt dagen før støpingen. Prøv å finne ut hvor tidlig du kan vises. Imidlertid vil du nok tilbringe hele dagen der, og det er ingen bevis på at tiden på showet, om det er tidligere eller senere på dagen, gjør en forskjell. Kom inn, hvis det er mulig for deg, og konsentrere deg om ytelsen din.
  •  
  • For å registrere deg for avstøpning, må du ha to dokumenter som viser identiteten din (for eksempel pass, ID-kort, førerkort, etc.). Hvis du er yngre enn 18 år, må en forelder følge deg og presentere sin ID. Når du registrerer registreringsskjemaene, får du et armbånd og et setnummer og ventetiden begynner til navnet ditt blir kalt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gjør oppvarmingsøvelser for stemmen din. Den verste delen av denne erfaringen er å bygge bro over ventetiden. Du vil sannsynligvis være spent og kjedelig samtidig, så bruk tiden til å slappe av, men også varme opp stemmen din for forestillingen. Gjør øvelsene som din sanglærer viste deg, og prøv å holde deg så rolig som mulig. 
    
  • Du vil se mange andre sangere som skremmer og dyrker en rekke ritualer. Gjør ditt beste for å ignorere hendelsene rundt deg og bli fokusert med deg. Stol på din erfaring, nå er ikke tiden for nye vaner.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær selvsikker og rolig. Når navnet ditt heter, vil sommerfuglene vekke i magen din. Hold deg rolig! Hvis du har gjort nok og riktig, bør du føle deg komfortabel med sangen din og ha tillit til dine evner. Fortell deg selv: "Jeg kan gjøre det!" 
    
  • Fokuser på finesser av forestillingen, sang sangen riktig, skriv notatene, og gi alt i forestillingen. Ikke bekymre deg for kameraer, kjendiser og hva støpingen betyr for deg. Bare tenk på sangen. Denne typen hengivenhet er en av tingene juristerne leter etter.
  •  
  • Ikke fladere jurymedlemmene fordi de er berømte. Ikke prøv å skjule nervøsiteten bak overfladisk beundring. De er bare menneskelige også, så svar deres spørsmål ærlig og gå videre til forestillingen din så snart som mulig.
  •  
  • Du bør ikke være for spent, men det er også sant at et hint av drama kan påvirke dommernes avgjørelse. Hvis du har en spennende historie akkurat nå, som for eksempel mangler bussen på vei til en avstøpning, eller du er bekymret, kan du miste jobben din fordi du må ta denne sjansen til å utføre fordi det er drømmen din Å bevise dine ferdigheter foran dem kan hjelpe deg med å skille seg ut fra konkurransen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Syng så godt du kan. Det som jurymedlemmene tar hensyn til i første omgang, er en sceneklar vokalprestasjon. "X" -faktoren er viktig, det er ditt utseende, men det er ting som kan endres og forbedres. En ikke uansett del av X-Factor-konseptet er å finne en historie "fra den stygge andengen til svanen". Ikke bekymre deg for noe annet enn at din sang skinner. 
    
  • Ikke prøv å vinne showet på avstøpningen din, du vil ikke. Konsentrere deg bedre om å komme til neste runde.
  •  
  • Gjør det klart at du er seriøs om å bli en profesjonell sanger. Juryen liker å jobbe med folk som sier åpenbart at dette er deres drøm. De ønsker å skape stjerner som virkelig ønsker å være en stjerne, og publikum bør ha noen til å hylle på.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Glem rare spill. Elaborate kostymer, trommeslag og annet showmanship vil før eller senere resultere i sparking. Det er rart, og du kan få jurymedlemene til å le, men de vil ikke bli imponert. Ikke tenk for mye om støpingen. De leter etter stemmen din, ikke din sans for humor. 
    
  • En akustisk gitar gjør at du skiller seg ut fra andre deltakere. Hvis du spiller gitar godt nok og har en sang å følge med, ta gitaren med deg.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Ta med eskorte for å feire deg. Du vil presentere til publikum noen som kan hylle dem på: Folk liker å se en person bak en familie, venner og, mest av alt, et helt sted. Det er en god historie å følge. Ta med så mange venner og familiemedlemmer som mulig, hvem vil gjerne se deg komme ut av kastet med en invitasjon til neste runde.       
 16.  
             

  Del 3      Mester showet  ,

    
   
 1.             1      Fokuser på neste runde. X-Factor er som en maraton, ikke en sprint. Ikke en forestilling, episode eller et spesielt øyeblikk vil være avgjørende for å vinne showet, så konsentrere seg om de minste mulige seksjonene. Lytt til jurymedlemmene, ta sin tilbakemelding seriøst, og jobber hardt for å forbedre, det er den eneste måten å nå neste runde. 
    
  • Ikke alle dine forestillinger vil være enestående, men alle må være gode nok. Ikke bekymre deg for å være den beste sanger og utøver av kvelden hver gang, men fokus på å være så konsekvent og pålitelig som mulig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fullfør Boot Camp og fullfør så mye som mulig. Du vil jobbe med en av jurymedlemmene, og det kan være bra at du ikke liker å høre alt de må fortelle deg. Din evne til å ta kritikk og jobbe hardt for å gjøre dine forestillinger bedre, vil tjene deg ekstra poeng, så det er viktig å holde et kjølig hode og reagere på kritikken deres. X-Factor er ikke for Divas, du må forlate ditt ego ved døren før du går på Boot Camp. 
    
  • På et tidspunkt i hver sesong blir kandidatene omformet, så det kan være fordelaktig å legge til noen utseendet som ikke passer til en kjendis bilde. Hvis overgangen fra ditt gamle selv til superstjerne som du vil vinne, vil være spektakulært, vil det være en fordel å vinne dommerne og tilskuerne for deg. De holder ofte øynene åpne for en personlighet som de kan identifisere med, at de er lidenskapelige om, som du kan bruke til styling.
  •  
  • Demi Lovato, en av dommerne på X-Factor, har sagt at utseendet er like viktig, om ikke viktigere enn stemmen. Ta denne delen av konkurransen seriøst.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vis forskjellige sider på deg. Du bør presentere deg som en allsidig person som har mye å tilby sine fans. Monotone sangere, selv om de er talentfulle, vil før eller senere falle ved veikanten i forhold til allsidige artister og likbare personligheter. Gode ​​dansrutiner, uvanlige hobbyer og bisarre livshistorier er godt mottatt av X-Factor-dommere, samt fremtidige musikkansvarlige som ser på showet på jakt etter nytt talent. 
    
  • Kan du spille piano? Syng på tysk? Break dans? Hold noen av disse talentene på for senere episoder på showet, slik at du kan imponere alle med en dramatisk ytelse til rett tid. Hvis du er bekymret for at jurymedlemmene er lei av dine forestillinger, kan du fortsatt ha et ess opp i ermet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sett folket på ditt bosted på din side. Vinneren av X-Factor, uansett hvor forskjellig i stil, karakter og evne, hadde alle en ting til felles: de ble støttet av sine medmennesker. Hvis du vil vinne showet, må du bevise ditt vedlegg til stedet og opprettholde en fanebase som tror på suksess og vil kalle deg gal. 
    
  • Ikke bli megalomanisk. Legg større vekt på å ha pressen i ditt område i et bestemt område enn å ønske å vinne landet for deg samtidig. Hvis du har et detaljert intervju med en lokal avis som viser vedlegget ditt til hvordan folk har støttet deg, vil du raskt bygge et oppdrag som kjemper for deg.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold kontakten med dine fans. Ta deg tid til din offisielle sosiale medier side og koble med dine fans. 
    
  • Du vil nok være veldig opptatt under showet og utover, så du kan vurdere å spørre en nær venn for å administrere e-postene dine, Facebook-henvendelser og andre måter å kontakte deg på. Hold ham vennlig, da han er din stedfortreder i den elektroniske verden.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Forvent det uventede. Prøv å være så fleksibel som mulig og ta ting som de kommer. Det er nesten umulig å forberede seg på alt du vil møte i løpet av showet, blant annet fordi showet endres fra sesong til sesong. Selv det vanlige utseendet foran kameraene kan være utmattende og irriterende. Gjør rettferdig mot dine konkurrenter og vis profesjonalitet. Gjør som om dette er akkurat stedet for deg.       
 12.  
 13.             7      Være sympatisk. Du vil være i det offentlige øye på dette showet; For mange deltakere utløser dette plutselige glimt av berømmelse en sunn dose egoisme. Vær forberedt slik at du ikke nedlaster andre deltakere, men vis publikum en vennlig side av deg. Få publikum på din side. Men oppdag ikke en maudlin-historie, sannsynligvis vil ingen ha lyst til å kjøpe musikken din hvis den skulle komme ut. 
    
  • Gjør det kjent at du virkelig vil ha det. Vær selvsikker og ikke prøv å gjøre noen underholdende ler. Ta sjansen på alvor, ellers kan spillet raskt være over for deg.
  •  
         
 14.  
             

  Del 4      Skille seg ut fra konkurransen  ,

    
   
 1.             1      Velg de riktige sangene. Selv om forestillingen din av en sang er det aller viktigste aspektet av showet, spiller utvalget av sanger fortsatt en avgjørende rolle i ytelsen. For å være en imponerende artist som har det som trengs for å vinne dette showet, må du bevise at du har en god stemme, en ivrig hørsel, en smak og en følelse av hva slags musikk dine evner er beste fordelen. Så du kan overbevise publikum. 
    
  • Ikke vær sjenert om å være lunken. Langt testede søkeord som er godt mottatt av X-Factor, inkluderer tid , kjærlighet , sannhet , lykke alltid og evig .  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv å utarbeide et alternativ til det vanlige, mens du fortsatt er tilgjengelig. Vinneren av X-Factor blir ofte oppfattet som "forfriskende". Dette viser at de har egenskaper som folk ikke har sett før skjermen, eller ikke har sett på en stund. Hvis du høres akkurat som Adele eller går på scenen akkurat som Harry Styles, vil publikum nesten ikke finne noe som kan holde sin interesse i det lange løp. 
    
  • Å være iøynefallende bør ikke være viktigere enn markedsførbarhet. Å legge ned en forestilling som Marilyn Manson kan få deg til å skille seg ut fra resten av deltakerne, men det vil ikke få X-Factor seere ringe deg. Dine presentasjoner må være nær mainstream, de må ikke være for risikable, subversive eller rarlige.
  •  
  • Ideelt sett inspirerer X-Factor-vinnere til en rekke mennesker: rockere, popfans, tenåringer, besteforeldre. Hva slags musikk kan du gjøre som alle disse menneskene ønsker å høre?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær høflig. Vi har et visst bilde i tankene når vi tenker på «kjendiser». Disse inkluderer tantrums. Morsomme vaner. Uvanlige spesielle forespørsler bak scenen. Du vil skille seg ut fra mengden, men du bør ikke bli straks stemplet som en diva. Dekningen av showet har stor innvirkning på hva folk tenker på deg, så presentere og markedsføre deg som en høflig, jordnær kunstner med ekstraordinært talent. Det er slik du stikker ut, om ikke bedre. 
    
  • Ikke utsett utslett til jurister, journalister eller kameraer. Du vil sikkert angre på det senere. Å si offentlig at du trodde Tina Turner hadde skrevet "Respekt", vil ikke gi deg mange fans enten fra dommerne eller media.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Arbeid med jurymedlemmene. Du har hatt suksess i musikkbransjen, og du bør ta sine instruksjoner og råd på alvor. Du har sett mye med dine egne øyne, vet hva som er vellykket og hva som ikke og vil gi deg konstruktiv kritikk. Tilskuerne vil ikke se noen som er elendige av en rekke eksperter. De vil ha noen som tar ansvar for seg selv til rett tid. Ta hennes råd seriøst, men stå opp for deg selv.       
 8.  
 9.             5      Få en følelsesmessig historie klar. En ting kan selges godt før alle andre ved X-Factor: Sympathy. Hvis du kan få folk til å føle at du ikke bare fortjener å vinne, men også har en vanskelig vei bak deg for å komme dit du er, er du mye nærmere å vinne. Prøv å presentere deg selv som en personabel person som har tjent hver eneste stemme til publikum. 
    
  • For eksempel, du trenger en god grunn til at du begynte å synge og utføre. Kanskje du husker at din bestemor, som nylig gikk bort, pleide å synge for deg når du var liten. Kanskje den eneste måten du kan koble til broren din, som du ellers ikke forstår godt, er å koble til, musikken. Kanskje du ble mobbet i skolen og funnet et grep i musikken. Finn noe der folk kan empati.
  •  
  • Representerer deg som en sympatisk kunstner trenger ikke å være over toppen, og du bør ikke opprette historier. Du kan bruke dine egne erfaringer på en slik måte at de gjør deg sympatisk. Nesten noen vil ringe for deg hvis du presenterer dem med et feilfritt lykkelig liv som ikke er minst truet av din kjærlighet til musikk.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

                 
Kunst populær:
Spill rollespill.

Bli en Nickelodeon Star.

Velg trommelstikk.

Spille av trekkspillet.

Rask lage en gresk gudinneneklær.

Bruk en yojo.

Gjør feil snakebitt.

Lag et spillprogram selv.

Lag en påfuglkostyme.

Dans Break Dance Helikopter.

Spiller fiolin.

Gjør feil snakebitt.

Bli med på stemmen.

Kaster spillkort.

Lag en stoppfilm animasjon.

Lag en spiderman maske.

Rengjør og vedlikehold en fløyte.

Bygg et klarinett sammen.

3 måter å male en gitar på.

Lag en påfuglkostyme.

Bygg en trommel.