Home \ kunst
 

Bli en Nickelodeon Star.

 

De fleste barna vil bli Disney Channel-stjerner, men for eldre barn som tror Nickelodeon er bedre, er det sannsynligvis vanskelig å se hvor du skal begynne. Nickelodeon er en svært populær kanal, og du vil bli kjent når du utfører det, men det kommer ikke til å være lett å komme inn der. Slik fungerer det.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Husk å være sterk. Nickelodeon er et vennlig, livlig samfunn som alltid gir deg en ny sjanse. På grunn av suksessen vil ikke alle være skuespiller eller moderator på Nick, men du bør ikke la det avskrekke deg. Hvis du virkelig vil være skuespiller, vær tålmodig, selv om det tar noen år.       
 2.  
 3.             2      Ta skuespill. Før du til og med tenker på å kontakte en agent eller forsøker å bli en Nick Star, bør du ha trening i virkelighetsverdenen. Selv om det høres ut som en fornærmelse, og du føler at du er en veldig talentfull skuespiller, må du være perfekt. Hvis du vil se Nickelodeon, må du bli et proffør med din skuespiller. Ta minst tre måneder med skuespill. Hvis du synes det er for lenge, prøv det og gjør det aller beste, men du vil bare redusere sjansene dine. Fungerende leksjoner vil være verdt. Husk, vær tålmodig!        
 4.  
 5.             3      Finn en agent. Sørg for at han er pålitelig, har en rettferdig lønn og virkelig gjør en god jobb med å finne audisjoner for deg. Å finne en god agent kan ta en måned eller mer, men det vil lønne seg.        
 6.  
 7.             4      Lag ditt beste mulige program. Skriv et utkast, og velg en god mal på Google og endelig ferdig med din CV! Å ta en god jobbapplikasjon kan koste hundrevis av euro. Du kan bruke et HD-kamera og kanskje gjøre fem forsøk på å gjøre det ser profesjonelt ut, men det ville ikke være for godt.        
 8.  
 9.             5      Du fikk endelig en audisjon og trenger å roe ned! Nicks tre steder er i California, New York og Florida, så du er sannsynligvis der. Du venter på auditioning for en hovedrolle i et nytt TV-program som kommer ut snart, og du tror du ikke er mot de andre flotte skuespillerne. Husk, selv om du synes det er ille å ødelegge det, ser det ikke ut så ille som du tror. Du har fortsatt en god sjanse.        
 10.  
 11.             6      Hvis du har rollen, så gratulerer! Du gjorde det til en stjerne og bli rik og berømt nå! Spenningen er overveldende og kraftig, og du kan ikke tro at du er på TV! Du vil vinne utmerkelser og jobbe med Victoria Justice, Spongebob og Miranda Cosgrove! Du vil kunne bli med Brain Surge og mer! Hvis du ikke fikk den rollen, ikke vær trist! Fordi du vet noe? Du vet nå hvem du er, og du har allerede et søknadsskjema, en CV og en talentagent! Det andre forsøket vil bli mye lettere enn det første, ikke sant? Og du trenger ikke å være Nickelodeon! Du kan prøve det på Disney, ABC Family and Cartoon Network! Og hvis du bestemmer deg for å bli hos Nickelodeon, vil neste forsøk være enkelt, fordi du vet hva du skal gjøre nå. Gled dere!                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Skriv rapreems.

Identifiser en sang.

Lag en fjærdeksel.

Lag et spill.

En slanky unraveling.

Nå raskere tid.

Foreløpig tristhet.

Lag en avishue.

Bruk fotpedalen på piano.

Skreddersy en kappe.

Bli en sangskriver.

Lag imponerende mønstre med en magisk terning.

Spill en CDur akkord på gitaren.

Violinøvelse.

Kjøp en billig basgitar.

Lag en superhelt.

Spiller harmonikken.

Kjøp din første gitar.

Skriv en bok.

Lag et popfilter.

Velg gitarstrenger.