Home \ kunst
 

Selg ditt script til Hollywood.

 

Å selge skjermen til Hollywood Insider eller sikre et alternativ er ikke en enkel oppgave, og krever mye planlegging fra deg. Du må opprette en profesjonell pakke som fanger øynene til kreative ledere i den kreative avdelingen, som inkluderer en kreativ plakat. Denne artikkelen gir en profesjonell veiledning om hvordan du selger skjermspillet eller filmideen til Hollywood.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær oppmerksom på at kjernekonseptet og historien som produsenter kjøper, ikke nødvendigvis er det 120-siders skriptet du har skrevet! Arbeid for å identifisere hva begrepet er, og hvordan det kan beskrives i en kort oppsummering! Dette er verktøyet som brukes til å sende skriptet til produsenter.       
 2.  
 3.             2      Skriv en anmeldelse som beskriver historien og innholdet i skriptet ditt! Dette inkluderer tittelen, oversikten og sammendraget. Betraktningen er hva produsentene leser for å finne ut om skriptet ditt er et prosjekt som de vil lese og / eller kjøpe i full lengde. Det er i hovedsak annonseringsverktøyet ditt og kanskje den viktigste komponenten i å selge manuskriptet ditt.        
 4.  
 5.             3      Titler sier alt. En flott tittel utløser ytelsen og foreslår hva filmen handler om. En smart vridning av et kjent uttrykk, som "Meet the Parents", er fylt med forventning. Vi forstår det iboende dramaet, konflikten eller forventningen om å møte en forlovede foreldre, og vår fantasi begynner med å gi mulige scenarier. Veldig kjedelige eller direkte titler fungerer også. "The Matrix" eller "The Beach" er enkle titler som forteller oss "hva verden eller historien handler om". Skript som utforsker karakterstudier, som "Forrest Gump", er unike i sin historie og person. Leseren og publikum er klare til å utforske hva det handler om.        
 6.  
 7.             4      Uavhengig av tittel og historie, er det viktigste elementet i å sende skjermbildet oversikten. Dette er den korte forsendelsen. En eller to setninger lang beskrivelse av grunnleggende konseptet og en unik krok historien din har. Dette er produsentene som leser og da vet de om de har tillit til å ta seg tid og lese skriptet, samt å kunne markedsføre skriptet til studioer.        
 8.  
 9.             5      En detaljert oppsummering av skriptet ditt skal være 3 til 7 sider lang og illustrere nøkkelpunktene i historien din. Fokus på de heroiske gjerningene til hovedkarakteren din, samt å definere de tre hovedhistoriene! Handling 1 ' angir vanligvis de unike forholdene rundt historien din og personens ideer. Handling 2 er delt inn i to mindre handlinger (a og b). 2a legger fart på utfordringene som hovedpersonen står overfor, hvordan de ulike handlingene er sammenvevd. 2b bringer vanligvis en overraskende konflikt eller utfordring som må overvinnes. Dette er uttrykket som kan skade din persons ideer og komplisere dem til et punkt som er fengslende og underholdende. Handling 3 gir en løsning på handlingen din og fantasien til personen. Spørsmål om frelse, hevn, bekreftelse av kjærlighet, seier eller anerkjennelse er vanlige.        
 10.  
 11.             6      Beskytt brevet ditt! Før du sender skjermbildet ditt ved å markedsføre visningen til produsenter eller agenter, må du sørge for at en tredjepart sikrer opprettelsen av historien din! Du kan gå til elektroniske registre for å få tidsstemplet arkivering av arbeidet ditt. Når du markedsfører prosjektet, hold deg oppdatert av åpenbaringen ved å lagre alle e-postmeldinger, fakser eller sertifisert korrespondanse til tredjeparter som ber om materialet ditt! Overvei å bruke online industrielle parkeringsplasser som tilbyr elektroniske oversikt over karakterer av nøye undersøkte selskaper, vurderer nye skript og prosjekter i en proprietær database!        
 12.  
 13.             7      Send ditt skript! Forskningsfilmproducenter som kan produsere film innenfor samme sjanger som manuset ditt! Nettsteder som www.imdb.com (The Internet Movie Database) er gode verktøy for å bringe henvisningsselskaper og ledere sammen. Mål disse spesielle selskapene og søk om tillatelse til å sende inn skjermbildet ditt synopsis! Du kan til og med finne folk til å hjelpe deg på craiglisten. Bruk alle markedsføringsverktøy for å få tilgang til anerkjente selskaper! Bransjens utkikk, for eksempel The TV / Film Rights Marketplace, er gode verktøy for å selge skript og filmideer til bransjeledere.        
 14.  
 15.             8      Bli anerkjent! Delta på manuskonkurranser er en fin måte å bli lagt merke til. Mange produsenter tegner nye prosjekter fra vinnerkamrene, og mange konkurranser tilbyr avtaler med produsenter.        
 16.  
 17.             9      Lag en unik plakat til skjermen!                  
 18.  
        
Kunst populær:
Lag en dokumentar.

En mandolin tuning.

Start din egen virksomhet.

Skriv en følelsesmessig og meningsfull sang.

Skriking.

Spille Beat Bass.

Skrive ord med en kalkulator.

Jeg er hjemme og ha det gøy.

Selg Fine Arts Online.

Selg originale kunstverk med fortjeneste.

Les ePubs på en Kindle Fire.

Lag en Minnie Mus kostyme.

Publiser din egen musikk.

Å lage falske tenner.

Les manga.

Velge riktig instrument.

Lag en Mix Tape eller en CD.

Bli en profesjonell rapper.

Fjern vokal fra melodier.

Lag en venetiansk maske.

Lese litteratur som en professor.