Home \ kunst
 

Sett nye strenger på gitar.

 

Å vite hvordan du tegner strenger til instrumentet ditt, kan være nyttig, enten du er nybegynner eller gitarist. En elektrisk gitar trenger nye strenger oftere enn en akustisk, men det er viktig å bytte strenger for god lydkvalitet. Før du tar gitaren og spiller din elskede en selvskrevet ballad, bør du sørge for at strengene dine opprettholdes og stilles inn.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forberedelser  ,

    
   
 1.            1      Finn et rent og rolig sted å sette nye strenger på gitaren. Hold dette stedet rent, slik at du ikke mister noe. Finn også et stille sted å stille gitaren uten bakgrunnsstøy.       
 2.  
 3.             2      Juster redskapene dine. Du trenger en tuner, nye stenger, wire cutters og en streng vev. Avhengig av om du er nybegynner eller ekspert, trenger du kanskje ikke en mottaker fordi en erfaren musikal kan stille instrumentet sitt ved øret. 
    
  • Velg gitarstrenger for din egen smak.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Balanse gitarhalsen. Finn noe å fikse gitarhalsen, som en spesiell redskap du kan kjøpe på en musikkbutikk. Hvis du er nybegynner, kan du bare bruke noe mykt og buet, som Styropor®.                  
 6.  
             

  Del 2      Stramme en akustisk gitar  ,

    
   
 1.             1      Løsne strengene med en innstillingsnøkkel og fjern dem. Vri innstillingsnøkkelen, og du bør legge merke til hvordan spenningen på hver streng reduseres. Unwind strengene fra ryggvirvlene og fjern dem så snart de er løs.        
 2.  
 3.             2      Fjern bropinnene fra broen. Bruk det innebygde hakket på snevanken for å fjerne hver pinne. Når pinnen er fjernet, kan du også fjerne strengen fra gitarbryggen.  
    
  • Fest kuleenden av den nye strengen til bunnen av broen, slik at den kan gi en god tone. Ikke la ballen ende ligge på spissen av stiften, ellers vil strengen komme igjen.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Dra strengen og bropinnen gjennom hullet for E-strengen ved broen. Juster sporet av bropinnen med gitarens lydhull og la pinnen med snoren glide inn i hullet. Trekk strengen samtidig med den andre siden når du trykker på stiften gjennom hullet og på riktig sted.        
 6.  
 7.             4      Før snoren gjennom virvelen og dra den på. Stram strengen når du trekker den om 7,5 tommer ved hjelp av ryggvirvlene. Strengen skulle nå ha tog mot bryggen.  
    
  • Klipp snoren i den løse enden ca. fem centimeter fra gitarhodet slik at du kan trekke den gjennom hodeskakten.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kutte strengen med en strengskrue. Bruk en strengkran for å trekke strengen på den tilhørende tuningnøkkelen uten å justere den. Stram strenget for å sikre at du har løst det riktig.        
 10.  
 11.             6      Stram resten av strengene. Det beste er å gjøre i rekkefølgen A, D, G, B, E-streng. Stram strengene for å sikre at de har rett.        
 12.  
 13.             7      Stem på gitaren. De fleste nybegynnere må stille strenge et par ganger ved hjelp av en tuner. Spør din lokale musikkbutikk hvis du har problemer med mottakeren.        
 14.  
 15.             8      Klipp av projiserende strengsender med en wire cutter. Løs wire kan være farlig og gjør det vanskelig å spille gitar. Klipp av utstikkende ledning slik at du enkelt kan flytte hånden.       
 16.  
             

  Del 3      En elektrisk gitar re-stringed  ,

    
   
 1.             1      Pass på at gitaren er stabil. Bruk gitarstand til gitarhalsen som du legger på en flat, stabil overflate. Hvis du ikke har en, sett gitaren på overkroppen mens du fjerner strengene.       
 2.  
 3.             2      Klipp strengene med en wire cutter. Løsne strengene og klipp dem enten i midten av gitarhuset eller på toppen av nakken. Fjern kuttstrenger. 
    
  • Ikke slipp gitaren.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta den nye strengen og sett den på gitaren. For en Gibson-gitar må du lede strengen gjennom bakstykket under gitarlegemet. For en Fender-gitar som ikke har låsemekanikk, må du veilede den nye strengen gjennom tremolo-hulrommet.       
 6.  
 7.             4      Juster hullet i den fine tuneren med nakken. Slå hullet i finmottakeren vinkelrett på gitarhalsen med tasten.       
 8.  
 9.             5      Stram strengene 7,5 centimeter fra broen. Ta av ca fem inches av løs strengen når du trekker den slik at den kan svinge godt. Hold tommelen på den andre siden av hullet. Ikke dra strengen lenger gjennom hullet så snart tommelen er på ryggraden.       
 10.  
 11.             6      Vri strengen S-formet. Legg en hånd over virvel og den andre under for å trekke strengen S-formet rundt virvelkroppen. Vri snoren forsiktig og med klokken. 
    
  • I høye strenger, spesielt i de øverste tre, svinger i den andre retningen.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Dra snoren mellom sporet og virvelen. Fortsett å vind den delen av strengen som allerede løper rundt virvel rundt vortexen og den fremspringende strengen mellom sporet og virvelkanten. Med andre ord: Ta den øvre delen av S, drei den til en P og legg den til den nedre delen av S.       
 14.  
 15.             8      Lag en løkke og krølle strengen. Sett de to ender av strengen inn i en løkke, krølle dem og dra dem mot hodet. Stram og fest streng med denne teknikken.       
 16.  
 17.             9      Hold den nedre delen av strengen med tommelen og trekk stramt. Plasser strengkranen på innstillingsnøkkelen. Vri med klokken rett under virvelen. Sjekk med tommelen hvis strengen blir mer spenstig.       
 18.  
 19.             10      Spred strengene mens du stikker inn. Gjenta denne prosessen om nødvendig. Begynn med femte fret. Trekk strengen med en hånd og hold fingerbrettet med den andre. Stem også på de andre fretsene. 
    
  • Strengen gir vei når den strammes. Gjenta denne prosessen til strengen slutter å glide.
  •  
  • Klipp av overflødig strenglengde med en wire cutter når du er fornøyd med spenningen.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Ferdig.        
 22.  
             

Hva du trenger .

                  

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (10)      
Kunst populær:
Bli en kjent artist.

Imitere kjente mennesker.

Bruk fotpedalen på piano.

Finn en bok i et bibliotek.

Bruk Spotify.

Forstå boken du leser.

Lag en gitarbunt.

Organiser en konsert.

Vær en pirat.

Lær å spille trommene.

Bygg en snømann.

Spill akkord D Major på gitaren.

Kjøp filmrettigheter.

Forvirre noen.

Bli med i et band.

Spille fløyten.

Spille ukulele.

Bruk en grafisk equalizer.

Spill Stille Innlegg.

Finn et nytt DJ navn.

Varm opp stemmen din for å synge.