Home \ kunst
 

Skriv en god bok om noe.

 

Hvis du virkelig vil skrive en god bok, husk at du kan skrive en god bok og er villig til å skrive ut hjertet ditt og at du elsker bøker, så er dette for deg. Les videre...

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Tenk på noe. Du trenger en god ide, eller du vil ikke ha en god bok. Så, hvis du har en ide, se på det og tenk, "Kan dette være boken jeg alltid har drømt om?". Ta en nærmere titt slik at du får flere ideer til boken. Snu den rundt, se på den bakfra og fra forsiden, og se på bluren og bildene i boken.        
 2.  
 3.   2      Skriv ned ideen din. Du må også skrive ned målet ditt og noen ting om det, og hva du vil gjøre med det. Hvor lenge skal det være? Hvor lenge er hvert kapittel? Hvem vil lese den? Hvor mange kapitler har du? Hvilken sjanger er det? Fortelles fra karakterens perspektiv, eller fra forfatterens perspektiv? Det er mange ting du må ta med i historien din.     
 4.  
 5.   3      Nå er du klar til å skrive. Ta ut pennen og litt papir, eller trykk det på datamaskinen. Skriv det første kapittelet, det er veldig viktig. Skriv det forsiktig, da det kan bli den viktigste delen av boken; Folk begynner ofte å lese en bok for å se om de liker forfatterens stil.     
 6.  
 7.   4      Når du er ferdig med det første kapittelet, sjekk det ut igjen. Ikke endre det for mye ennå. Du må fortsette å skrive. Og fortsett å skrive. Ta notater i tankene dine om alt du har gjort feil, og hold dem i et dokument. Hvis du skriver en seriøs bok som kanskje ikke blir publisert i stor utskrift og vil bli publisert over en periode på 8 år, burde ingenting ha skjedd ennå, men det er viktig å få et hint i første kapittel. Gå til det andre kapittelet.     
 8.  
 9.   5      Det er typisk å introdusere en ny ide i det andre kapitlet. Du bør beholde den i et annet dokument som heter 'Ideas'. Prøv å komme opp med ideer gjennom dagen. Pass på at du skriver dem ned.     
 10.  
 11.   6      Fordel historien din. Fortsett å skrive, men skriv ned hvor mange sider du har i et kapittel. En vanlig fantasyhistorie er 7 sider med en datamaskin skrevet per kapittel lang og en bok har 250 sider, med ca 35/6/7 kapittel. Det burde distribuere historien din pent.     
 12.  
 13.   7      Når du er ferdig med historien din, se på den to ganger. Hva synes du? Uansett hva du gjør, ikke sammenligne dem med profesjonelle forfattere, har disse forfatterne mye erfaring. Hvis du viser det til venner eller familie, vil de nok fortelle deg at det er fantastisk. Det er en god ide å sende dem en e-post til en venn og si at en forfatter som heter Teddy Fitzgerald, som bor i Bulgaria, skrev dem. Det er så gal at det kanskje fungerer.     
 14.  
 15.   8      Finn en agent. Det er opp til deg, men de fleste tror det hjelper. Han vil gi deg tips og hjelpe deg å søke etter en utgiver. Og du har en ting til felles: bøker.     
 16.  
 17.   9      Tenk på et godt navn. Det må ha mening i boken din. Fryktelige navn er vanligvis gode. (Harry Potter og Wizard's Stone?) Wow, en global oppvarmende bok som sier 'The End of Jackets' høres bra ut!     
 18.  
 19.   10      Tenk på omslaget, hvis du vil. Det er ikke obligatorisk fordi utgiverne bryr seg om det med et proff, men du kan få en ide om hvordan det skal se ut.     
 20.  
 21.   11     Sett deg tilbake og slapp av mens folk spør deg om en autograf.     
 22.  
 23.   12      En ekstra tips for de som planlegger å skrive en visuell bok, for eksempel opplæringsprogrammer: Pass på at tegningene ikke bare er resultatet av ønsket på papir, men representerer også noe de fleste gjør gjør feil når de tegner noe... (uansett hvilket emne).  
    
  • For eksempel: Du vil forklare hvordan du maler tassene, for eksempel, tiger,
  •  
         
 24.  
 25.   13      For noen teori må du først male hva folk flest maler, vise dem hvordan man får det til å se ekte ut, og etter disse tegningene: Hva / hvordan å tegne.               
 26.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Tuning av en gitar uten en tuner.

Skriv og selg sanger.

Tomorrow is Santa Claus spiller på tastaturet uten å vite karakterer.

Vær en gamer.

Spill trompeten.

Møt Selena Gomez.

Memorere teksten til en sang.

Bli en god sanger uten å tilbringe timer.

Bli en sangskriver.

Spill Stille Innlegg.

Spill B mindre akkord på gitaren.

Lær gitaren.

Vinn Peg spillet.

Velg gitarstrenger.

Blåser bobler.

Lag et reality show.

Skriv en rockesang.

Spill syv minutter i himmelen.

Hvordan bli sirkus skuespiller.

Spiller mandolin.

Skriver trommelen og basen riktig.