Home \ kunst
 

Kittle deg selv.

 

Kittling er nesten umulig fordi hjernen din (på baksiden av hjernen) kjenner dine bevegelser og kan forutsi når du skal kile deg selv. Imidlertid kan du simulere en liten kilde (Knismesis) i stedet for en sterk kittling som virkelig gjør at du ler (Gargalesis).

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Kitt din gane med tungen din. Flytt tungen forsiktig i en sirkelbevegelse på ganen din for å skape en kittende følelse. Ingen vet egentlig hvorfor denne metoden virker, fordi alle delene av hjernen din som påvirker sensasjonene, er mindre aktive når du kiler deg selv.        
 2.  
 3.             2      Bruk et fjær eller annet lysobjekt. Du trenger et objekt som du forsiktig kan kjøre over en tett overflate, for eksempel ens eller nakke. Dette vil fortsatt ikke kile deg så mye som det ville føle deg hvis noen andre kittler deg fordi hjernen din ikke kan bli lurt!  
    
  • Lett berøring stimulerer den somatosensory cortex, som er ansvarlig for å analysere berøring, og den fremre cingulære gyrus, som behandler behagelige følelser. Sammen behandler disse to områdene i hjernen din kittende følelse, men bare når det er lett å ta på. De fleste vet at for mye kile kan være smertefullt!  
  •  
  • Generelt er føtter best for å kile seg selv som de er lengst fra hjernen, og så har nervestimulerer den lengste veien. For å få de beste resultatene, må du kontrollere at føttene er nakne, men ikke for kalde, for varme eller for grove.
  •  
  • Du kan også prøve å kile dine såler med en stubby hårbørste.
  •  
  • Du kan bygge en kileanordning ved å ta en pinne og stikke lange fjær til den. Du kan da bruke denne enheten til å kile deg.
  •  
  • Hvis du legger for mye press, vil det ikke fungere. Pass på at du bruker objektet veldig forsiktig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Flytt fingrene i en sirkelbevegelse på huden din. Dette virker ikke alltid, men noen føler seg litt kittende når de berører huden forsiktig med fingertuppene og deretter sveiper dem rundt i sirkler.  
    
  • De beste stedene er albuene, nakken og ryggen.
  •  
                   
 6.  
             

     Unngå vanlige misforståelser  ,

    
   
 1.            1      Ikke kile deg selv ved å sette noe i øret. Ikke bare er det en dårlig idé å sette noe i øret fordi det kan skade trommehinnen, og det virker ikke engang. Øret ditt er ikke tickler enn noen annen kroppsdel.       
 2.  
 3.             2      Ikke kile deg selv ved å late som om din hånd ikke er din. Forskere har utført eksperimenter der folks hjerner er laget for å tro at en plastisk hånd foran dem på bordet er deres egen. Selv om personens hjerne var under illusjonen om at plasthånden var egen, kunne de fortsatt ikke kile seg selv.  
    
  • Mange mennesker som lider av schizofreni, kan imidlertid kile seg selv, antagelig fordi de har problemer med å forutse følelsene av sine egne bevegelser.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kitt ikke med neglene dine. Problemet med denne metoden er at det er basert på antagelsen om at du ikke kan kile deg selv fordi hjernen din innser at det er din egen finger og at det ville fungere med neglene dine.  
    
  • Denne antakelsen er feil, fordi det ikke handler om følelsen som sådan, men det faktum at hjernen din allerede vet hva som skal skje. Kittling handler også om overraskelse, og vi kan ikke overraske vår egen hjerne.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (1)      
Kunst populær:
Kjøp filmrettigheter.

Forbedre din sangstemme uten å synge leksjoner.

Lag en Mix Tape eller en CD.

Juster tonehøyde på en gitar.

Gå i dvale etter å ha sett en horrorfilm.

Gjør en gitar.

Skriv en gitar solo.

Komponere et piano stykke.

Skriv en bok.

Øv kunstkritikk.

Dancing a pirouette.

Skriv en sang for en jente.

Tørk av.

Hva er oddsene for å spille.

Rask lage en gresk gudinneneklær.

Være kjent for å handle.

Spiller fiolin.

Skriv en detektivhistorie.

Beatboxing.

Skriv en litterær gjennomgang.

Bruke Virtual DJ.