Home \ kunst
 

Lag en blomsterdrakt.

 

For ditt neste Halloween eller karneval kostyme parti, kan du enkelt lage deg en blomsterdrakt. Med litt kreativitet er det ikke noe problem å lage en blomsterdrakt for voksne, barn eller til og med kjæledyr. Det er mange forskjellige typer blomster og det eksakte utseendet på kostymen er opp til deg. Nedenfor lærer du hvordan du gjør det.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Petals Face  ,

    
   
 1.            1      Ta av ansiktet ditt. Frøken omkretsen av ansiktet på personen som har på seg en blomsterdrakt. Hvis du vil lage en tusenfryd eller en annen blomsterdragt til en hund, savner du hundens halsomkrets.       
 2.  
 3.             2      Klipp grunnringen og brett den. Kutt en 5 cm bred stripe av stoff (tynn filt fungerer best), som er nøyaktig 5 cm lengre enn omkretsen av ansiktet eller hundens hals. Det ser best ut hvis du bruker grønt stoff. Skru stoffet ved å brette det i lengderetningen i midten og feste folden med et jern til du får en sterk krone.        
 4.  
 5.             3      Gjør kronbladene dine. Tegn kronblad på hvit eller gul filt. Basen på kronbladene skal være 7,5 cm bred, over at de skal ha en jevn kurve. Lengden på kronbladene er opp til deg. En anelse er at de skal være så lange som personens ansikt.  
    
  • Tegn nok kronblade til å dekke hele stoffremmen. Slip 5 cm av stripen for å feste kroken og sløyfen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klipp ut kronbladene og brett dem. Klipp ut hvert kronblad og brett det i lengderetningen i midten. Stryk det for å fikse brettet.        
 8.  
 9.             5      Legg kronbladene på stoffstrimmelen. Sett den grønne stripen foran deg på en benkeplate. Bretten skal peke på deg. Nå bøyer bunnen 1,3 cm av hvert kronblad og legg kronbladene side om side i midten av stripen, og skyver den brettede enden under strimlene. Spissen av kronbladene bør peke bort fra deg.        
 10.  
 11.             6      Lukk kronbladet. Lag en syål og en 45 cm lang tråd i en matchende farge. Lag en knute i enden av tråden. Sy med nålen bakfra gjennom stoffstrimmelen og den bøyde delen av det første kronbladet. Ikke lukk hoveddelen av kronbladet slik at denne kommer opp når blomstdrakten er slitt. Lukk alle kronbladene på denne måten og fest kinken til hvert kronblad til stoffstrippen.  
    
  • Du kan lage større masker eller sy kronbladene i etapper.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Legg til en lukning. Klipp av en 5 cm stripe av velcro tape. Separat de tøffe og myke sidene og fest den røde siden av kardborrelisten med en pinne øverst på de resterende 5 cm av stoffstrimmelen. Fest deretter den myke siden av kardborrelisten til den motsatte bunnen av stoffstrimlen (under kronblad). Lukk kardborrelåsen med hånden.        
 14.  
 15.             8      Sett på kostymen. Vri Petal Headband rundt personens ansikt eller rundt hundens hals. Du må kanskje fikse stripen med noen hårklipp hvis du har den på ansiktet. Hvis kronbladene ikke er rett opp, kan du lim hvite plaststråler på baksiden for å fikse dem.                  
 16.  
             

    2      Leaf Arms  ,

    
   
 1.             1      Ta opp mønsteret ditt. Tegn omrisset av et blad på et stort stykke grønn filt. I stedet for en vertikal linje for stammen kan du også kutte en horisontal stripe og feste arket som et armbånd på mansjetten.        
 2.  
 3.             2      Klipp ut arket og fullfør det. Klipp ut det registrerte mønsteret. Du kan også registrere noen bladårer eller dekorere den med en nyfrokost (trukket eller limt fra plysj).        
 4.  
 5.             3      Fest kardborrelås til mansjettene. Klipp av et firkantet stykke velcrobånd og lim eller sy det til ermet. Pass på at du fikser det på plass. For eksempel fungerer håndleddene veldig bra.        
 6.  
 7.             4      Fest bladene. Lag ett eller to ark per side og fest dem til velcro når du er ferdig.        
 8.  
             

    3      Blomsterkropp  ,

    
   
 1.             1      Kjøp en blomsterpotte. Det skal være en veldig stor gryte hvis base er bredere enn hoftene. Kjøp en plastblomsterkrukke fordi terrakotta eller lignende materialer ville være for tunge.        
 2.  
 3.             2      Kutt hull i potten. Bruk en kniv eller en smeltingsteknikk for å fjerne all jord fra potten. I tillegg bør du lage fire små hull med jevne mellomrom i toppen av potten.        
 4.  
 5.             3      Bastelbærere. Fra gummi eller klatretau kan du tinker stropper med kroker i endene. Du kan også bruke en sterk streng hvis du vil justere lengden. Mal strengene som ønsket grønt.        
 6.  
 7.             4      Fest stroppene. Heng stroppene i de fire hullene du boret i potten.        
 8.  
 9.             5      Sett pannen på. Trinn i potten, trekk den opp og legg stroppene over skuldrene for at potten skal holde.        
 10.  
 11.             6      Legg til dekorasjoner. Du kan lim noen dekorasjoner, som en klutorm eller kunstgress, til toppen av potten.        
 12.  
            

Tips .

                  

Hva du trenger .

                  
Kunst populær:
Kjøp en god akustisk gitar.

Lag en god dokumentar.

Høye notater synger.

Master lyd.

Kjøp et skjermkort.

Lære å spille gitaren.

Ha det gøy alene.

Kjenne sang talent.

Film en actionfilm.

Lag en kreativ skriveplan.

Last ned musikk fra Spotify.

Bli komiker.

Lag Rangolis.

Hvordan spiller du neseflygen.

Lag et spillprogram selv.

Fløyte riktig.

Styre en selvskrevet film.

Lag ditt eget TV show.

Spill Kazoo.

Gjør en giftig ivy kostyme.

Lære å spille celloen.