Home \ kunst
 

Lag en kroppspopp.

 

Hip Hop er den mest populære sjangeren av musikk i USA, og er kjent for god klubbmusikk, og danser som kroppspopp har utviklet seg gjennom hip hop på slutten av 80-tallet og tidlig på 90-tallet. Danser som Body Pop eller den typiske Booty Dance har spredt sakte og har lenge vært etterspurt i alle klubber rundt om i verden. Det trener kroppen og er morsomt, og både kvinner og menn kan lære det.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Hold en arm (det spiller ingen rolle hvilken) foran kroppen din, rett, men ikke spent. Hold hånden flatt og i brysthøyde. Du kan også strekke hele kroppen din før trening for å løse spenninger og kramper.       
 2.  
 3.             2      Tenk, fingrene holdes av en tråd. Mens du holder armen stiv, la det være som noen trekker på tråden som trekker fingrene og legger ned til håndleddet er 90 graders vinkel mot gulvet.        
 4.  
 5.             3      Løft albuen din til den ligger på skuldernivå samtidig som du trekker hånden oppover. Dette er absolutt det vanskeligste trinnet, men dette er akkurat der kroppens pop handler om. En del av kroppen skal "pop" mens alt annet forblir stivt. Hvis du gjør bevegelsen med armen, går det helt opp til skulderen. Når håndleddet ditt er 90 grader, beveger du albuen din opp med den samme ideen i hodet ditt, "popper" det opp når du tar hånden tilbake til startposisjonen.        
 6.  
 7.             4      Ta albuen ned igjen. Nå har bevegelsen flyttet fra hånden til albuen og derfra til skuldrene. Nå kan du flytte albuen tilbake til startposisjonen.        
 8.  
 9.             5      Pop skulderen opp. Når du har albuen opp og flytt den tilbake til startposisjonen, føler du automatisk behovet for å løfte skuldrene. Løftet av skuldrene er den berømte popen. Det fungerer best hvis løftingen kommer like fort og uventet som en tull eller en rystelse.        
 10.  
 11.             6      Gjenta så dette med den andre armen.                  
 12.  
              
Kunst populær:
Lag en god dokumentar.

Fikk en sang på radioen.

Bli en bedre rapper.

Syng bedre.

Dans svingen.

Ha det gøy på et lørdagskveld hjemme.

Unngå å synge stemmen din mens du synger.

Growl.

Publiser din egen musikk.

Spiller av Jazz Piano.

Ta opp en sang.

Tuning en gitar på Nashville tuning.

Å gjøre meningsfulle ting i fritiden.

Lag en reklame.

Skriver unike tekst for en sang.

Lag en forhåndsvisning av film.

Tegn en politisk tegneserie.

Ta opp en mixtape.

Som barn, lag en god film.

Growl.

Ordne bøker i et bibliotek.