Home \ kunst
 

Dans tidskriget.

 

"Time Warp" kommer fra den musikalske "The Rocky Horror Picture Show", som fremdeles ofte utføres selv etter nesten 40 år. Det er en enkel, kultedans der de fleste instruksjonene blir sunget høyt. Hvis du har trekkene på det, kan du også ha det enda morsommere å gjøre det også.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Dans tidskriget  ,

    
   
 1.            1      Hopp til venstre! Hold bena tett sammen, føttene dine peker fremover eller litt fra hverandre. Hopp av bakken med begge føttene og kom tilbake på kort avstand til venstre. Du ser i samme retning under dette hoppet.  
    
  • Hvis du vil gjøre hoppet mer spennende, så bøl hendene i luften mens du hopper eller rocker til rytmen etter at du har landet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Trinn til høyre (fire ganger)! Hold venstre fot på bakken og se i samme retning under denne dansen. Flytt høyre fot langt ut til høyre og ta deretter beina sammen igjen. Vanligvis gjentar danserne denne bevegelsen fire ganger, de tre første gangene berører bare tærne. Den fjerde gangen du legger foten på bakken, er beina dine så fra hverandre.  
    
  • Hvis du vil, kan du vippe hendene ned og tilbake med føttene.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg hendene på hoftene dine! Legg hendene på hoftene dine med en overdreven jiggle.        
 6.  
 7.             4      Ta knærne stramt (ta knærne sammen)! Sett deg et øyeblikk, lenge nok til å synge "ta knærne inn". Hvis du sier "stramt", flytt knærne mot hverandre uten å bevege føttene. Hold hendene på hofter og bøy hofter hvis du ikke kan holde vekten din ellers.  
    
  • Ikke bekymre deg for mye om tidspunktet for denne bevegelsen hvis du fortsatt trener. Det er lettere å få timingen riktig når musikken spiller eller når du synkroniserer med andre mennesker.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gjør bekkenbøylen (to ganger) (Gjør hoftespissen, to ganger)! Flytt din rump tilbake, og skyv fremover med hofter og bekken. Lene bena forover og hodet og skuldrene tilbake litt som du gjør bevegelsen for å understreke dem mer. Gjenta denne bevegelsen en gang til.  
    
  • Hold hendene på hoftene dine.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Sirkle hoftene dine! Dette er ikke en del av teksten, men det er fortsatt en av dansendringene. Hold hendene på hofter og roter hofter og bekken i en sirkelbevegelse. Du kan gjøre dette i en jevn bevegelse, som om du svinger en Hulahopp-bøyle, eller du vri mens du sirkler til sangens rytme.  
    
  • Hvis du lytter til sangen, så gjør de på "det som virkelig driver deg med", som gjør deg gal.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Komplett ved å hoppe frem og tilbake og svinge hendene til rytmen. Hopp på plass og skru 90 ° til høyre, slik at du ser i høyrearms retning. Hopp en gang og drei 180 grader, slik at du snu deg helt og se i den andre retningen. Wackle med armene og benene til rytmen mens koret slutter.  
    
  • Hvis du lytter til sangen, hopper du over det første hoppet slik at det er under "La oss gjøre", det andre under "Time Warp" og armbevegelsen under "igjen" (gjør igjen).
  •  
  • Du kan også komme med dine egne bevegelser for denne delen av dansen fordi det ikke finnes noen nøyaktige instruksjoner for å gjøre det. Du kan også bare vente armene dine og hoppe frem og tilbake i løpet av denne delen.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Fall til bakken. På slutten av sangen, etter at du har passert Time Warp gjennom alle tre korruptene, faller du dramatisk til gulvet mens musikken går ut.                  
 16.  
             

    2      Klær på dansen  ,

    
   
 1.             1      Bruk en Halloween kostyme. Fra zombie til prinsesse, passer alle halloween kostymer for tiden. Jo mer iøynefallende og gal, jo bedre. Enten det er mange rosa fløter eller glitter eller et skjelett ansiktsmaling, spiller det ingen rolle.        
 2.  
 3.             2      Legg på glitrende sequined antrekk. En av de dansende tegnene i filmversjonen av Rocky Horror Picture Show, Columbia, har den mest iøynefallende kostymen av alle. Dekk deg selv med gull eller regnbue-paljetter og glitter sminke for å imitere dem. Bonuspoeng blir tildelt dersom du har en glitrende topp og fisketrøje eller dekker øyenbrynene med sminke.        
 4.  
 5.             3      Sett på en enkel drakt på showet. Tegn Janet og Brad er de stille, "normale" menneskene som ender i en gruppe rare mennesker. Dvs. deres kostymer er vanligvis lettere å etterligne. Å kle på som Janet, kan du ha på seg en rosa kjole, en hvit genser og en solhatt. Å kle på som Brad i "hipster" klær, kan du bære en knappet skjorte, khaki bukser, og kammet tilbake hår gjemt i buksene.        
 6.  
 7.             4      Unngå striper når du går til en Rocky Horror Show. Med mange forestillinger av Time Warp Rocky Horror Picture Show, kan folk gjøre narr av deg ved å bruke striper. Dette er ment å indikere en scene i filmen hvor noen med en stripet topp ble ved et uhell skutt, men det er en tradisjon i seg selv.        
 8.  
             

Tips .

                  

Relaterte wikiHows .

      

            Les mer... (2)      
Kunst populær:
Skriv dine egne tekster.

Å lage falske tenner.

Beskriv lokalene i en historie.

Knapper en toga fra et ark.

Lag ditt eget TV show.

Spiller gitar og sang på samme tid.

Skriv en litterær gjennomgang.

Ta opp en mixtape.

Lær barn å synge.

Dans Break Dance Helikopter.

Velg riktig gitarvalg.

Overfører musikk fra C til Eb.

Graffiti skrivbokstaver.

Lag et reality show.

Lag en Lego film.

Syng med membranen.

Bli en rask rapper.

Selg skjermbildet ditt til Hollywood.

Spill B mindre akkord på gitaren.

Skriking.

Start din egen virksomhet.