Home \ kunst
 

Bourlesque Dance.

 

Burlesque blir stadig mer populært, og det er ikke bare fordi det er så gøy. I tillegg er mote fra den burleske æra på vei oppover igjen. Burlesk betyr ikke rett striptease. En god burlesk danser trenger noen ganger ikke å ta av mer enn en enkelt hanske eller strømpe. Men selvfølgelig kan vi ikke alle være Gypsy Rose Lee.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Først av alt er det viktig å vite at du kan danse to forskjellige typer burlesk tall. Den første er den tradisjonelle solo-platen hvor du kan ta av deg klærne så mye du vil. Den andre er en revue dans hvor du kan være i stand til å ta av deg og danse i undertøy eller en bred petticoat eller korsett. Hvor langt du går er helt opp til deg.       
 2.  
 3.             2      Velg riktig musikk - ikke for fort, ikke for sakte. Tradisjonell burlesque ser bra ut med storband eller 40-tallet stilmusikk. Men faktisk kan du danse til hvilken musikk du liker, det viktigste er å holde deg i godt humør. Etter hvert som musikken blir raskere, må du være forsiktig med at du kan holde tritt.        
 4.  
 5.             3      Bruk høye hæler! Dette forbedrer automatisk stillingen og gjør deg sexy. Men du bør være sikker på at du faktisk kan danse i de skoene. Prøv å snu! Hvis du snubler, er de for høye. 7,5 cm hæl er ideell for nybegynnere.        
 6.  
 7.             4      Kjøp ditt tilbehør og kostyme! Pass på at du kan gjøre det bra, og at det ikke er for vanskelig og fitt. Rice lukninger er din venn. Du bør bare bruke tette snørekorsetter og lignende hvis du allerede er praktisert mens du er på. Ditt grunnleggende utstyr består av en tett bustier, en sexy bh med matchende truser, et belte eller bredt strømpebukse / strømpebånd, strømper og korte eller lange hansker. Du kan selvfølgelig også ta en fjær boa ut av en elegant kostymeutleie, hvis du vil ha det billigere, eller prøv noe glamorøst tilbehør.        
 8.  
 9.             5      Koreografi. Den burleske handler om den onde forførelsen, så vær ikke sjenert når det gjelder smil, flørting og blinking! Prøv å lære noen av følgende bevegelser før du tør å danse!  
    
  • For en hanske peeling, sett på begge hanskene. Pin med høyre hånd en etter den andre på fingrene på venstre hånd! Når du har løst alle fem fingrene, tar du av hansken og kaster den tilfeldig. Nå gjør du det samme med den andre hånden.
  •  
  • Du kan enkelt overdrive bevegelsene på dine hender og fingre. Husk å klemme ryggen, hold beina rett, og hold kjeften din ute!
  •  
  • For å gjøre en vellykket og fristende shimmy, vri du brystet ved å riste skuldrene dine vekselvis frem og tilbake. For et spesielt glamorøst syn kan du gjøre dette med utstrakte armer, eller du kan sette hendene i fanget eller bak ryggen for å se spesielt flørtende og søtt. Du kan kombinere dette med et krysssteg, hvor du går til venstre og samtidig ser på publikum, kryss venstrebenet til høyre og trekk deretter høyre ben i startposisjonen. Prøv å ta to skritt i hver retning og shimmy bevegelser på samme tid! Dette fungerer best med utstrakte armer eller hender på hofter.
  •  
  • En ekte "booty shake" er lett når du tar av dine høye hæler. Legg vekten på ballene dine på føttene og bøy deretter hvert knæ med vekselvis! Beveg hoftene litt, og det er det.
  •  
  • Ta et forførende skritt bakover, vekk fra tilskuerne! Sett en fot bak den andre, sving hoftene dine i en sirkel bakover, alltid til den siden du gjør trinnet med. Det høres veldig enkelt, men hvis du gjør det riktig, er det veldig forførende.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Det er også bra hvis du kjenner kunsten til stipple før du begynner koreografi. Pass på at du kan utføre bevegelsene elegant, uten å snuble eller bøye seg over! Hvis du trenger å bøye eller strekke for å børste tilbake, bruk en stol til å sitte på den eller lene seg mot den. Vær forførende og sexy, uten å skynde deg og fla!        
 12.  
 13.             7      Den perfekte formen. Du må gå først, før du kan strippe. Vis deg selv til publikum! Førsteinntrykket teller. Prøv å ta en pose og gå litt rundt! En sirkel er nok. I nummeret ditt er det viktig å alternere dans og strikke jevnt hvis du selv striper. Jo mer du beveger deg, desto lengre skal du danse mellom. En klassisk bump og slip kan varieres på forskjellige måter: Ved å lene seg fremover, skyve til siden, endrer rytmen... eksperimenterer litt! En bump er en enkel hoftefjæring framover og en slipe er hofte sirkler fra forsiden til baksiden. Gjør så mange grinder og svinger som du vil ha under ditt nummer!                  
 14.  
            

Tips .

                  

Hva du trenger .

      

              
Kunst populær:
Hvordan lære piano.

En slanky unraveling.

Lær å lese noter for pianospill.

Flytt med piano.

Syng med membranen.

Tørk en våt bok.

Spill trompeten.

Spillesprekk.

Å lage vampyrtenner.

Selg originale kunstverk med fortjeneste.

Hvordan rapplegges riktig.

Hvordan rapplegges riktig.

Forbered deg som en cheerleader for audition.

Lær barn å spille gitaren.

Spill E mindre akkord på gitaren.

Syng bedre hvis du tror du er dårlig.

Beatboxing.

Lærskalaer på gitaren.

Bli bandagent.

Skriv en god bok om noe.

Å lage falske bryst.