Home \ kunst
 

Vær en filmkritiker.

 

Dette er en artikkel om hvordan du skriver en filmanmeldelse. For å være filmkritiker må du forstå kunsten i filmer og se mer enn det vanlige publikum. For å gjøre det, må du se filmer som er kunst og praksis å skrive om dem, og så se bokseklubbslag fra et annet perspektiv. Vær oppmerksom på at du trenger en spesiell grad til å bli filmkritiker, selv om det selvfølgelig ikke gjør deg en, det viser deg bare hvordan du skal opptre som en filmkritiker.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær oppmerksom på at alle filmer har en helt som er hovedpersonen og en fiende. Fienden kan være en annen karakter, objekt eller situasjon. Analyser helten og fienden og hvordan historien utvikler seg rundt dem. Er de like? Er de forskjellige? Vil dere begge ha det samme? Hvorfor hater du deg selv? Hva er bakgrunnshistoriene dine?        
 2.  
 3.             2      Finn fargeskjemaet. De fleste filmer har et fargeskjema for å definere følelser, karakterutvikling, personligheter eller steder. Forstå betydningen av fargene, og at disse fargene ofte brukes som metafor for noe annet.       
 4.  
 5.             3      Angi hvilken melding regissøren prøver å formidle med et bestemt fargevalg. Skriv ned hva du synes om å bruke fargene.       
 6.  
 7.             4      Se på musikken. Musikk og lyder brukes også til å vise følelser og vekst av tegnene. I tillegg "deklarer stemningen" og lærer deg hvordan du føler deg i følgende scene.       
 8.  
 9.             5      Se på kameraets bevegelser og belysning i hver scene. Hva er budskapet om holdning og belysning? Er hovedpersonen forelsket? Eller blir han eller hun forfulgt av noen?       
 10.  
 11.             6      Finn ut hva slags historie det er. Er timingen periodisk representert (fortid, nåtid, fortid), sirkulær (nåværende, fortid, nåtid), bakover (fremtid, nåtid, fortid) eller på annen måte? Går tidspasseringen til filmen bedre eller verre? Er han for rask eller for sakte?       
 12.  
 13.             7      Skriv om de forskjellige følelsene du følte under filmen.        
 14.  
 15.             8      Skriv om hva meldingen til filmen er.        
 16.  
 17.             9      Skriv om rekvisitter, deres fargevalg og om det var passende for tegnene.        
 18.  
 19.             10      Var alle aktører konsekvent i deres roller? Var hennes forestilling overbevisende? Var noen av dem spesielt bra eller veldig dårlig? Med andre ord, kjøpte du det fra dem?       
 20.  
 21.             11      Vurder alt dette og skriv din anmeldelse av filmen. Skriv om han var foran sin tid eller den samme historien som noensinne. Var han original eller dum? Var han feil eller for mye av en god ting?       
 22.  
 23.             12      Vurder ham!                  
 24.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Kaster spillkort.

Hvordan lage elektronisk musikk.

Juster tonehøyde på en gitar.

Les manga.

Lær å spille piano.

Spill av poengsummen.

For å improvisere på pianoet.

Syng uten vokal trener.

Les Drum Tabs.

Finn et nytt DJ navn.

Lag et spill.

Lag Rangolis.

Wonderwall spiller gitaren.

Lag et eyepatch.

Bygg et korthus.

Tren en sterk og høy sangstemme.

For å transportere et piano.

Korrekt magedans.

Start med rap.

Skriv en teaterbiografi.

En ukulele tune.