Home \ kunst
 

Lag et hode i et glass.

 

Alle har sett separerte hender, gummi edderkopper og legioner av undead vandrer rundt på Halloween. Men hvor mange mennesker har en samling av avskårne hoder klar til å hilse på grusomme gjester? Velkommen til hodet i et glass! Kom inn! Vi viser deg noen få måter å gi de døde et vindusplass til festene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Potted People  ,

    
   
 1.            1      Finn et matchende glass. Det skal dreie seg om størrelsen på et hode (5 liter). Briller av denne størrelsen brukes ofte som oppbevaringsbeholdere eller flasker til vannkjølere. Du kan finne dem i de fleste kjøkken tilbehør butikker eller prøve dem i en søppelbutikk. 
    
  • Bortsett fra at det ikke skal lekke, er kvaliteten ikke viktig: jo billigere det ser ut, desto bedre! Feil i glass eller plast forvrenger innholdet og ser ekstra skummelt ut.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn et hode. Du kan rane en grav for det helt forfallne utseendet. Dette er imidlertid ikke velkommen i det sivile samfunn, og det lukter ganske dårlig også. 
    
  • Søk etter bildet av et sorghodet. Søk på Google etter "Texture Face" eller "Zombie Structure" og gjør ditt valg. Hvis du starter med strukturen i et normalt ansikt, kan du bruke et bilderedigeringsprogram som Photoshop for å gjøre det virkelig skremmende. Lån huden og leppene en blåaktig tinge, legg til kutt, rot og andre tegn på forfall. Vær kreativ!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Eller skann ditt eget ansikt. Først bestemmer du hvilken retning skanneren skanner. De fleste skanner fra høyre til venstre. I så fall legger du høyre øre på skannerglassplaten og starter skanningen. Når skannerns lys beveger seg over glasset, snu hodet for å holde det tente. 
    
  • Her er et tips: Hvis du skanner med en høyere oppløsning, vil skanningen bli mye tregere, noe som gjør det lettere å følge skanneren mens du flytter.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skriv ut. Når du er ferdig, redigert og forberedt ansiktets ansikt, skal du skanne ansiktet til en realistisk størrelse og skrive den ut. 
    
  • Mål avstanden mellom øynene dine og deretter skala bildet til omtrent samme størrelse. Øynene er mellom 2,5 og 5 cm fra hverandre for de fleste.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Klipp ut ansiktet ditt. Klipp ut ansiktet med knivskarpe saks. Du kan laminere papiret for å gjøre det litt stivere eller bare skrive ut på papp eller tykt papir. 
    
  • Få falske øyeboller for ekstra spookiness og legg dem i øyekontakter... eller la dem flyte rundt fritt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Legg hodet i krukken. Rull ansiktet opp og kast det i glasset. Punch glasset ut med papir, slik at bildet presses flatt mot glassets indre overflate.       
 12.  
 13.             7      Ikke ekkelt nok ennå? Legg håret. Du kan ta teaterhår, som de du finner i en Halloween-butikk, men de kan se for feil. Du kan også ta ekte hår, som du sikkert kan få gratis, rett fra gulvet til en frisørsalong på stedet. 
    
  • Koble håret inn i glasset slik at det ser skitne ut og nedbrytes. Fordel dem for en virkelig skummel stil med en skrutrekker.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Seal glasset. Du vil ikke at dette hodet skal komme ut og skremme deg og din familie midt om natten.       
 16.  
 17.             9      Legg ditt døde hode stolt. Sett ham på et sted synlig så han skremmer folk.                 
 18.  
             

    2      Formaldehyd Blues  ,

    
   
 1.             1      Finn et matchende glass. For denne metoden trenger du en med bredere åpning. Som med versjonen med papirmasken, bør den ha et volum på ca 5 liter.       
 2.  
 3.             2      Finn en matchende maske. Gå til Halloween eller Costume Shop. Få en gummi zombie mask - jo mer realistisk jo bedre. 
    
  • Maskere av politikere er også gode, men de kan være mer skremmende enn zombier: bruk dem med forsiktighet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg masken i glasset. Påfyll masken med en ballong ved å legge den i stor grad bak masken i glasset og deretter blåse den opp til masken presses mot glasset.       
 6.  
 7.             4      Legg til tilbehør. Kast noen falske øyne og litt menneskehår og fyll det med vann. Du kan legge til en eller to dråper gul og grønn matfarging for å få den herlige nyansen av formaldehyd. Legg til en liten hagejord og revet brunt resirkulert papirhåndkle for å simulere forfall.       
 8.  
 9.             5      Sett den på et sted hvor folk avsky det.        
 10.  
             

    3      Det er en app for  ,

    
   
 1.             1      Gå til Apple App Store. Søk etter "Futurama Head-in-a-Jar Creator" og klikk på miniatyrbildet.       
 2.  
 3.             2      Last ned appen. Det er gratis - du trenger bare en iPhone.       
 4.  
 5.             3      Lag hodene. Gjør dem på fire måter, alt i lekkasikker briller. Ha det gøy!       
 6.  
             

Hva du trenger .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Hula dans.

Fløyter.

Freestyle rap.

Bli en god skuespiller eller skuespillerinne.

Forbered deg som en cheerleader for audition.

For å håndtere å være forelsket i en fiktiv karakter.

Lag et falskt arr.

Lær å spille piano bedre.

En mandolin tuning.

Tame en drage laget lett kostyme.

Booty Dances.

Tegn en politisk tegneserie.

Få et ISBN nummer.

Spille akkorder på gitaren.

Transponere musikk fra CDur i B major.

Bli skuespiller.

Tren din stemme.

Bruk en grafisk equalizer.

Ha en fin håndskrift.

Spill en CDur akkord på gitaren.