Home \ kunst
 

Les bedre.

 

I dag leser mange ikke lenger for gleden. Internett og TV er blitt hovedunderholdningsprogrammet, og lesing er nesten en ting fra fortiden. Men lesing kan legge mye til din livserfaring, og det finnes måter å gjøre det enda morsommere, enten du leser ofte eller sjeldnere.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn ut hva du liker å lese. Tro det eller ei, alle liker å lese noe annet. Noen av oss undersøker, noen leser for å finne ut hvordan noe fungerer, og andre leser fordi du liker historier eller poesi. Men enda viktigere, gå inn og finn ut hvorfor du vil lese.        
 2.  
 3.             2      Erkjenn at det finnes utallige ting du kan lese. For eksempel, når du leser historier, husk at det er mange sjangere, som fantasi, science fiction, romantiske romaner, nonfiction osv. Ikke si at du ikke liker å lese bare fordi du ikke liker en bestemt bok har falt.       
 4.  
 5.             3      Husk at når du først finner ut hva du liker å lese, bør du prøve å lese forskjellige bøker og serier i denne kategorien. Selv innenfor en sjanger er det et stort antall forskjellige bøker. For eksempel kan ingen argumentere for at verkene til Edgar Allen Poe og Old Possums kattebok er de samme, men begge er dikt.       
 6.  
 7.             4      Husk at du vil lese noen ting du ikke liker. Gradvis utvikler du interesse for å lese!       
 8.  
 9.             5      Gå til ditt lokale bibliotek. Du betaler med skattebetalernes penger, og du kan prøve så mange bøker du vil ha gratis (så lenge du husker å få dem tilbake i tid eller utvide dem).       
 10.  
 11.             6      Lag en god leseatmosfære. Finn deg et stille sted med godt lys og det er behagelig. Du kan til og med sette opp et lesesal hjemme.       
 12.  
 13.             7      Prøv å lytte til musikk. For noen av oss gjør dette lesing enda morsommere. Myk musikk (både volum og stil) er vanligvis bedre, men faktisk fungerer noen form for musikk. Det avhenger av hva du liker.                 
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Skriv ideer til TV sendinger.

Start med Stand up Comedy.

Lag et reality show.

Slik spiller du Palm Mute.

Lag akkordprogresjonen for en sang.

Skriv en sang.

Skriver unike tekst for en sang.

Ha det gøy på en regnfull dag.

Forstå hva du leser.

Lær enkle dansedrag for klubben.

Velg riktig gitarvalg.

Bygg en trommel.

Vær en klovn.

Vær en stuntman.

Lær å spille gitar.

En slanky unraveling.

Selg gamle poster.

Lag en Lego film.

Memorere teksten til en sang.

Kom til forsiden på en konsert.

Skriv selvbiografi.