Home \ kunst
 

Lag en Captian America kostyme.

 

Det er flere måter du kan lage din Captain America kostyme. Du trenger ikke å være et dyktig geni eller ha mye penger til å etterligne dette utseendet. For en drakt som passer til Captain Americas nyeste utseende, kan du velge et vanskeligere militærstilalternativ med brystkledning og en ekte hjelm. For en enklere kostyme inspirert av den gammeldags tegneserien, kan du bruke enklere materialer som T-skjorter og gummihansker.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Klær  ,

    
   
 1.            1      Leter du etter en lang, hvit T-skjorte. Skjorten vil være basen på kostymen din. Det trenger ikke å være fasjonabelt. Jo enklere det er, desto bedre. Det skal ikke være for stramt, og du bør ikke sitte tilfeldig. Et komfortabelt sete er best.        
 2.  
 3.             2      Spray blå maling i form av en brystplate (som fotballspillerne bærer den). En fotballbrettplate er akkurat den rette lengden på toppen av kostymen og etterligner det pansrede utseendet til den nyeste Captain America kostymen. 
    
  • Bruk en lyseblå spraymaling som er egnet for tekstiler. Ikke bruk pastellblå og ikke mørkblå som ser nesten svart ut. Det er best å påføre et strøk først, la det tørke og døm fargen. Hvis det ikke er intenst nok, spray et annet lag.  
     
   • Hvis du har et begrenset budsjett (tid eller penger), kan det være lettere for deg å bruke en blå T-skjorte for den øverste blå delen av kostymen. T-skjorten skal være løs nok til å bære over den hvite skjorten, men ikke så løs at den begynner å flamre med vindstød. Klipp av bunnen av T-skjorten i midten og sy den med nål og tråd. Du kan også feste den med tekstillim eller tape. (Captain America's bukemuskler er røde og hvite, så du trenger bare en halv T-skjorte)
   •  
    
  •  
         
 4.  
 5.             3      Klipp ut røde striper for den nedre delen av T-skjorten. Mål avstanden mellom bunnen av den blå T-skjorten din eller bunnen av den fargede brystplaten til bunnen av den hvite T-skjorten. Klipp ut flere striper med rød filt eller rød tape. Hver stripe skal være 5 cm bred. 
    Avhengig av illustrasjonen har Captain America mellom 3 og 5 røde striper vertikalt rundt midjen. Ta størrelsen på magen din for å bestemme hvor mange striper du trenger og hvor bred de må være.  
         
 6.  
 7.             4      Fest de røde stripene på den nedre delen av den hvite T-skjorten. Den nederste kanten av hver stripe skal begynne på baksiden av den hvite T-skjorten og dekke bunnen av den blå T-skjorten eller blåmaling. Legg avstanden 5 cm mellom stripene (avhengig av størrelsen). 
    
  • Hvis du bruker tape, trenger du ikke en annen lim. Hvis du bruker filt, kan du bruke tekstillim eller sy stripene med nål og tråd.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Finn eller lag en hvit stjerne. Den hvite stjernen kan være laget av filt eller stoff og skal være 15 cm høy og bred. 
    
  • Stjernen kan også klippes ut av tynn, hvit papp eller en plakatboks i fargen sølv metallisk. Alternativt kan du bruke en stjerneformet lapp som du stryker på hvis du ikke vil lage en stjerne.
  •  
  • Lim stjernen til forsiden av den blå toppen. Det bør være sentrert på brystbenet og ikke komme inn i den hvite delen av t-skjorten. Stikk, sy eller stryk stjernen på den blå T-skjorten eller den blåfarvede brystplaten.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Leter etter blå bukser i fargen på T-skjorten eller brystplaten. Blåtonens nyanser må samsvare eller være svært liknende fordi ellers kostymen ikke stemmer overens. Du kan bruke blå fotballbukser. Hvis du ikke finner noen, ta en joggesko (tette joggesko) eller leggings. 
    
  • Hvis du ikke finner matchende bukser, se etter tekstilmaling. Du finner et bredt utvalg i tekstil- eller håndverksbutikker. Fargen er ikke veldig dyr.  
     
   • Hvis du kan, må du alltid trekke spandexen tett.
   •  
    
  •  
         
 12.  
 13.             7      Fest et belte rundt magen din. Et vanlig brunt eller svart lærbelte er godt egnet. Du kan også velge et beltestropp med forskjellige lommer som henger fra beltet. I alle fall er beltet viktig for å fullføre antrekk og å gjemme elastikken fra buksene dine. 
    
  • Captain America bærer bare noen ganger poser på beltet. Det betyr at belte vil dekke de to stykkene av antrekket der de møtes. For en profesjonell design er dette vanligvis den vanskeligste delen.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Hjelmen, støvlene og hanskene  ,

    
   
 1.             1      Bruk en nåværende hjelm. Selv om Captain America hadde en ansiktsmaske i tegneseriene, bruker den nyere versjonen av denne kostymen en skikkelig hjelm. En enkel armhals hjelm er best for deg, men hvis du er kresen, velger du en 1940s M-1 rund hue. Sprøyt hjelmen i det samme blå som din brystplate eller T-skjorte. Skjorte på. 
    
  • I tiden rundt Halloween kan du være heldig. Hvis ikke, kan du lete etter ham i en militærbutikk eller en vinbutikk. Den enkleste måten er å søke på nettet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fullfør øyemasken. Captain Americas antrekk inkluderer øyemasken og hjelmen. Finn en kort maske som bare dekker øynene og spray dem i samme blå farge som hjelmen. Masken kan være en enkel sovemask eller en tekstilrem. Hun trenger ikke å se veldig spesiell ut. 
    
  • Alternativt kan du bruke en blå skimaske eller en blå svømmedeksel. Som en enklere og billigere versjon av masken virker det også en blå ski maske som slutter over nesen. Du trenger ikke en ekstra øyenmask. Du kan også bruke en blå svømmedeksel med blå svømmebriller.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett en "A" på hjelmen. Du kan klippe ut felt "A" eller hvitt eller sølv plakatbrett. Du kan også finne "A" som en lapp for strykejern eller som et klistremerke. Fest "A" med lim eller nål og tråd på forsiden av hjelmen, skimasken eller svømmehetten. 
    
  • "A" skal se geometrisk og har hverken glatte kurver eller buede buer. Det bør gjenspeile 8 på en digital klokke, men har en bredere base.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sett røde hansker over hendene dine. Hanskene kan være enkle gummikjøkkenhansker. Du kan også bruke lærhansker til et bedre eller kledd utseende. I alle fall bør de ende et sted mellom underarmen og albuen din.       
 8.  
 9.             5      Bruk høye støvler. Når du leker med lærhanskene, er lærkamp støvlene inkludert. Hvis du bruker gummihanskene, ser det rødt på gummistøvler eller røde sneakers med lange røde sokker. 
    
  • Uansett hvilket utseende din antrekk har, sørg for at den passer. Hvis Captain America ser mer ut som den fattigere og loslitt tvilling, virker den. Så lenge hver del av kostymen holdes i samme stil, ser den ut til høyre.
  •  
         
 10.  
             

    3      Skjoldet  ,

    
   
 1.             1      Velg ett av de mange materialene til skjoldet. For å gjøre livet enkelt for deg, kan du bruke en stor piedestal, et stort lokk av en gryte eller et rund metalllokk fra en søppelkanne. Hvis ingen av disse alternativene er tilgjengelige, kan du også kutte en stor sirkel fra et tykt stykke papp.        
 2.  
 3.             2      Mal skjoldet. Begynn å maler tegnet hvitt. Den hvite malingen fungerer som en primer og kan også brukes til de hvite stripene på skjoldet. 
    
  • Merk sentrumsblått. I midten av skjoldet skal være midt i en blå sirkel. Sirkelen skal være omtrent 1/3 av den totale diameteren.
  •  
  • Legg til to røde striper. Hver stripe skal være ca 5 cm bred. Den første stripen bør grense sentrum av den blå sirkelen. Den andre stripen skal grense kanten av det hvite skiltet. Mellom de to røde stripene bør en stor hvit stripe være synlig som er minst dobbelt så stor som den røde stripen. De røde stripene kan gjøres med maling eller fargetape (det er vanskeligere å lim båndet rundt).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett en hvit stjerne i midten av skjoldet. Den hvite stjernen skal dekke hele området av den blå sirkelen i midten, men den skal ikke stikke utover den blå sirkelen inn i den røde fargen. Stjernen kan være laget med maling, klistremerker eller hvitt tape. Bruk alt materiale du har til hånden, eller som matcher stjernen din på brystbenet ditt.       
 6.  
             

Hva du trenger .

                     
Kunst populær:
Lag et storyboard.

Lag en stoppfilm animasjon.

Bygg et klarinett sammen.

Et trommesett er riktig.

Lær enkle dansedrag for klubben.

Lag en Wonderwoman Kostyme.

Velg trommelstikk.

Gjør bandet ditt kjent.

Utvikle en noe skrape sangstemme.

Skriv rap eller hip hop tekst.

Skriv ut på lerret.

Lindre ømme fingre når du lærer å spille gitar.

Møt Selena Gomez.

Som barn, lag en god film.

Skriv et episk dikt.

Korrekt magedans.

Lær å spille gitarer.

Spill syv minutter i himmelen.

Lær barn å spille gitaren.

Bruk fotpedalen på piano.

Kjøp filmrettigheter.