Home \ kunst
 

Smug deg inn i en voksenfilm.

 

Det er en ny film i biografen, og du vil virkelig se den. Dessverre er han klassifisert som ikke voksen, og du er ennå ikke i alder. Du har ikke en voksen som følger med deg, men du vil se ham. Det er bare en måte, og det er å smugle deg inn. Og ja det kan være veldig skummelt.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Se tilsvarende. Kle deg selv slik du ville kle deg hvis du var gammel nok til å se filmen. (Jenter, det overdriver ikke det). Ikke bruk klær med skolelogoer (Universitetslogoer er flotte - hvis du ser ut som en student, vil folk automatisk tro at du er 18 år eller eldre). Gutter - Hvis du har noe hår på ansiktet ditt, må du ikke barbere deg foran filmen i to dager, så du ser eldre ut. Prøv også å senke stemmen din for å høres eldre.       
 2.  
 3.             2      Øv og lagre. Øv hjemme hva du vil si slik at du føler deg komfortabel. Hvis du ser eldre enn 17, tenk på en feil bursdag på forhånd. Den enkleste måten å finne ut om noen ligger i sin alder, er å spørre ham om bursdagen sin. Hvis du stikker mens du tenker på en gyldig bursdag, vil de ikke la deg inn. Hvis du ser 18, si i dag er bursdagen din, og du har forlatt din ID hjemme.       
 4.  
 5.             3      Gå med andre. Hvis mulig, gå med andre eldre enn 17. Å gå sammen med venner gjør det mindre nervøs når du smugler deg først og når du blir fanget, er du ikke alene.       
 6.  
 7.             4      Finn en vei ut. Hvis du blir fanget, prøver du å smugle deg selv, vær rolig! Finn en unnskyldning som, "Mine foreldre er der, jeg måtte bare gå på toalettet i kort tid!" Lyd realistisk. Hvis du blir fanget i filmen bytte metode, en god unnskyldning, "Åh, unnskyld meg! Jeg tror jeg fikk feil inngang. "Du kan se deg rundt mens du sier at det høres mer realistisk ut. Kjør aldri bort hvis du blir fanget. Dette vil ikke bare forstyrre personen som kjører etter deg, men vil bare gi deg enda mer oppmerksomhet, kanskje til og med en dårlig herdet leder. Mens en unnskyldning kan redde deg, gjør at du løper bort, gjør deg umiddelbart skyldig og sannsynligvis fører deg til å bli utestengt fra kinoen.                 
 8.  
             

    1      Filmutvekslingsmetoden  ,

    
   
 1.            1      Gå til kassereren og kjøp en tenåringsfilm. Betal og takk.        
 2.  
 3.             2      Gi billetten til kontrolleren som du ville hvis du ønsket å se filmen du kjøpte billetten til.        
 4.  
 5.             3      Neste kommer den harde delen, går inn. Pass sjakkeren og bli med i folket eller følg en gruppe slik at du ikke legger merke til det. Men i stedet for å gå til hallen hvor filmen du betaler for, går til auditoriet hvor den voksne filmen blir spilt.       
 6.  
             

    2      Voksenkjøpsmetoden  ,

    
   
 1.             1      Finn en passende voksen. Se på kinoen og finn en voksen eller en som står og synes å ha tid.       
 2.  
 3.             2      Spør personen om de ville kjøpe krysset for deg. Hvis hun sier nei, gi litt penger. € 5 og kostnaden for kortet er vanligvis en god pris.       
 4.  
 5.             3      Hvis hun fortsatt sier nei, finn en annen voksen og prøv igjen.        
 6.  
             

    3      Den ikke betalte metoden  ,

    
   
 1.             1      Spør en eldre bror, eldre søster eller eldre venn for å kjøpe en billett og gå på kino.        
 2.  
 3.             2      Det er vanligvis en utgang i kinoen (ikke i kino) som ikke åpner fra utsiden, men brukes som en utgang fra innsiden, slik at du ikke trenger å gå gjennom lobbyen. Spør personen å åpne denne døren for deg inni og la deg inn. Hvis folk er der før du går inn, røyker eller snakker på telefonen og utgir at du nettopp har gått ut et øyeblikk. Det er en god ide å ta et gammelt kart over en tidligere film du har sett, slik at du kan trekke den ut av posen kort, hvis noen ber deg om å si at du er like etter en sigarett / telefonsamtale gått utenfor.       
 4.  
             

    4      Den automatiske kasseapparatmetoden  ,

    
   
 1.             1      Hvis du ikke har et kredittkort, kan du vanligvis kjøpe et forskuddsbetalt kredittkort som er tilgjengelig i forskjellige butikker eller online.        
 2.  
 3.             2      Hvis det finnes et automatisk kasseapparat i kino, bruk det! Gå og betal for den voksne filmen med ditt forhåndsbetalte kredittkort. Dette sparer deg fra å handle foran en ekte person når du kjøper billetter. Husk at alle automatiske kasseapparater skrives ut på spesialpapir og du kan trekke oppmerksomheten til det.       
 4.  
             

    5      Snack-in-a-hurry-metoden  ,

    
   
 1.             1     Kjøp din billett      
 2.  
 3.             2      Gå til snacktelleren og kjøp popcorn, drinker, etc.        
 4.  
 5.             3      Hvis du smugler snacksene dine inn i rommet, kan du prøve å skynde at du ser ut som du allerede har vært i kino og vil gå tilbake raskt for å se resten av filmen.        
 6.  
             

    6      Toalett erstatningsmetode  ,

    
   
 1.             1      Kjøp en billett for en film som regnes som voksen.        
 2.  
 3.             2      Gå til kinoen i noen minutter, som om du virkelig vil se denne filmen.        
 4.  
 5.             3      Gå på badet og smug deg selv på vei tilbake til rommet med den voksne filmen. Det vil trolig være lettere for deg hvis ansatte sjekker billetter eller snakker med noen andre og ikke ser.       
 6.  
             

    7      Den overordnede metoden  ,

    
   
 1.             1      Hvis foreldrene dine ikke bryr deg om å se en film som er ute av sesongen, be dem om å komme med deg.        
 2.  
 3.             2      Be foreldrene dine om å kjøpe en billett til deg.        
 4.  
 5.             3      Ta billetten fra foreldrene dine og nyt filmen. Noen kinoer lar deg se en voksenfilm hvis foreldrene dine kjøper billetter, selv om de ikke kjøper en for seg selv. Andre vil kreve en forelder for å se filmen med deg.       
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Velg trommelstikk.

Sing høyere.

Lag en Superman kostyme.

Skriv et episk dikt.

Finn et nytt DJ navn.

Spille Barré akkorder på gitaren.

Kjole som en 100 år gammel.

Tren en sterk og høy sangstemme.

Bli en stemmeartist eller stemme skuespiller.

Simulere en svimning.

Blinker.

Møt favorittbandet eller stjernen.

Lære å spille celloen.

Et trommesett er riktig.

Spill Stille Innlegg.

Send lydfiler via e post.

For å improvisere på pianoet.

Lag en kostyme rustning.

Lag et reality show.

Å sette pris på Death Metal.

Lag Cosplay Kostymer.