Home \ kunst
 

Bli en forfatter.

 

Kunsten å skrive er å oversette menneskelig erfaring til en overbevisende historie. Skrive er et håndverk som krever noen grunnleggende regler. I de fleste tilfeller må du ha en høyere utdanning som forfatter, du bør ha minst en bachelor, bedre enn en mester i journalistikk, litteratur eller lignende.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Vurder alle valgene. Ikke alle kan skrive en bestselger, men en lidenskapelig forfatter kan få litt ut av hans talent. Som tekstforfatter fortjener du sannsynligvis mest i internettbransjen. Artikkeltekster brukes av bedrifter for å øke deres nettstedinnhold. For kreative tanker er det for mange jobbtilbud. Først bør du oppdage alle mulighetene.        
 2.  
 3.   2      Planlegge plan. Skriv som du vil, men bestem deg om du vil leve av din inntekt som tekstforfatter eller ikke. Hvis du ikke har en vanlig jobb, kan du trygt fokusere på å skrive, men det er lite sannsynlig at du vil bli fornøyd med det gjennom årene. Til slutt driller det deg.     
 4.  
 5.   3      I stedet for å tenke på hva du forventer å skrive, tenk på hva du vil skrive. Du kommer ikke langt hvis du er ute etter pengene. Det må være en lidenskap.     
 6.  
 7.   4      Vær forberedt på å jobbe på ulike tider. Du må skrive når du har en ide i hodet ditt. Dette er ikke en jobb fra mandag til fredag ​​kl. 9-17. Du må være klar til å synke inn i historiene dine.     
 8.  
 9.   5      Finn ut hva som passer best for deg og bli med det. Selv om du først blir avvist, vil du til slutt lykkes hvis du er på jobb.     
 10.  
 11.   6      forfatterens blokk. De eksisterer egentlig. Det kan skje at en forfatter, til tross for all innsats og konsentrasjon, ikke et ord skrevet på arket. Konsentrasjonen vil gå bort, og du vil sitte foran et tomt ark eller din datamaskin, og du vil ikke tenke på noe.     
 12.  
 13.   7      Ta en pause. Gå ut i frisk luft, gå en tur, gå på kino eller lese en bok. Det kan ta en dag eller en uke før du kan konsentrere deg igjen. Har tålmodighet, blokkaden vil oppløse snart. Blokkeringer kommer ofte fra stress. Hvis forfatterens blokk ikke oppløses, frigjør du sjelen din og kroppen din. Det fungerer best for alle andre. For noen er det sport, andre mediterer eller må snakke med noen om det.     
 14.  
 15.   8      Bruk dine drømmer. Drømmer er veldig hjelpsomme. De kan gi deg mange ideer og forslag til skriving. Når du husker en drøm, skriv den ned. For det meste kan du bare huske deler av drømmen. Men hvis du skriver det ned, er sjansen for at hele minnet kommer tilbake.     
 16.  
 17.   9      Les, les, les. Når du leser mye, får du noen ganger ideer du aldri hadde tenkt på. Det hjelper deg også til å huske ting du kan behandle senere i teksten.     
 18.  
 19.   10      Spør deg selv. "Hva slags historie vil det være?" Det kan være en novelle eller en roman.     
 20.  
 21.   11      Ta notater. Skriv ned dine tanker og implementer dem.     
 22.  
 23.   12      Bestem på en sjanger. Romantikk, Komedie, Kriminalitet, Eventyr, Eventyr, Drama...     
 24.  
 25.   13      Bakgrunnshistorien av historien din. Vil det være en lykkelig slutt eller vil den ende i en tragedie? Tenk over de problematiske hendelsene i historien din, f.eks. Tyveri, drap, tilbakeslag.     
 26.  
 27.   14      Tegnene. Tenk på navn og egenskaper. Gi personene sin plass i historien og tenk på hvilken betydning som er tildelt hver av dem.     
 28.  
 29.   15      Tittelen. Det skal ikke være for kort eller for langt. I tillegg bør tittelen passe historien.     
 30.  
 31.   16      Begynn å skrive. Etter nøye vurdering kan du nå slå ned historien din. Du kan skrive med en blyant eller penn, eller bruke datamaskinen. Det viktigste er at du har det bra og trygt med det.     
 32.  
 33.   17      Tenk i alle retninger. Hvis du har en ide, men det virker rart eller urealistisk, må du ikke avvise det med en gang, men tenk på hvordan du fortsatt kan inkorporere den i historien din. Skriv hva du vil.     
 34.  
 35.   18      Vær din historie, slip inn i tegnene. Det vil hjelpe deg mye i historien. Du får et nytt perspektiv, noe som vil gjøre skriving enklere. Du kan også utføre det som rollespill med vennene dine. Dette øker fantasien din og bidrar til ytterligere ideer.               
 36.  
            

Advarsler .

             
Kunst populær:
Ordne bøker i et bibliotek.

Kjøp en god akustisk gitar.

Finn ny musikk til din smak.

Bygg en Cajon.

Lag et enkelt musikkinstrument.

Skrive en kristen sang.

Bli en animator.

Vær en god hip hop danser.

Lag en Bamm Bamm Rubble Costume.

Sing høyere.

Bli en hip hop produsent.

Spill søm på trommer.

Ikke vær redd etter en skrekkfilm.

Gjør noe når du kjeder deg.

Lære å spille piano.

Bygg en snømann.

Elektrisk gitar for nybegynnere.

Følg FIFA World Cup.

Spill rollespill.

Spill B mindre akkord på gitaren.

Hvordan bli sirkus skuespiller.