Home \ kunst
 

Breakdance.

 

B-Boying eller Breakdance ble opprinnelig skrevet i Bronx i New York på 1970-tallet, og er en ekstremt underholdende, men utfordrende dans med B-gutter og B-jenter. Breakdance er et middel til selvuttrykk og opprettelse av visuell kunst og har til og med blitt en internasjonal sport. Følg trinnene under for å lære grunnleggende om breakdancing: The Toprock, 6-trinns, Dropdowns, Power Moves og Freezes.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Grunnleggende  ,

    
   
 1.                    1      Finn en åpen flis, linoleum eller hardved overflate. Du kan også bruke et stort stykke papp på en hard overflate som betong. Hovedideen er at du enkelt kan glide rundt på overflaten av materialet.       
 2.  
 3.                  2      Sett på sportssko. Breakdancing er virkelig en sport som krever fysisk innsats og atletisk bevegelse. Pass på at du har behagelige sko.        
 4.  
 5.                  3      Velg hip hop beats. Velg din musikk med en rask, stabil rytme og en strøm som du kan føle. Det viktigste aspektet av musikken er at det gjør at du føler deg inspirert og energisk.        
 6.  
 7.                  4      Kjenn de grunnleggende vilkårene. En av de første tingene hver gutt bør lære er forskjellen mellom "Breakdancing" og "B-Boying". B-boying er den første termen som brukes til å beskrive dansen. Vanligvis bruker vi dette begrepet i samfunnet. Begrepet "break dancing" ble oppfunnet av de vanlige media på 1980-tallet for å fremme dansen. Mer nylig har seriøse artister forsøkt å kreve begrepet "B-Boying" for deres prestasjoner.  
    
  • Dansen heter B-Boying, om kunstneren er mann eller kvinne. Men når man beskriver en bestemt person, er det B-gutt (mannbryter) og B-jente (kvinnelig breaker).
  •  
  • Alle Breakers har et kallenavn, for eksempel B-Boy Darkness, B-Boy Cloud, og så videre. I begynnelsen bør det ikke være for viktig. Men i det lange løp, hvis du som den du er, vil ha mer innflytelse og anerkjennelse i ditt samfunn, så er det det.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Kjenn begrepet "teched". Teched betyr variert i breakdance verden. Den brukes til å beskrive de seks- eller fire-trinns bevegelsene som en kunstner gjør på gulvet. Når bevegelsene til en B-gutt er sterkt teched, er de svært komplekse og individuelle.                  
 10.  
             

    2      Lær Toprock  ,

    
   
 1.                  1      Øv toppskjørtet. Dette er den delen av dansen du fullfører står før du går ned og begynner å tråkke og spinne.        
 2.  
 3.                  2      Stå opp på tiptoes og begynne å hoppe litt. Du bør være lettfotet og kunne raskt endre retninger og sprette opp og ned.        
 4.  
 5.                  3      Kryv venstre ben over og foran høyre ben. Hold lysfot mens du utfører kryssoverføringen. Du trenger ikke å bruke venstre ben først. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at du bytter føttene hver gang du krysser dem.        
 6.  
 7.                  4      Hopp for å åpne beina til hvilestilling. Når du er i hvilestilling, er beina dine parallelle og føttene dine er klare til å endre retning.        
 8.  
 9.                  5      Kryss høyre ben over og foran venstre ben. Nok en gang, vær sikker på å holde deg på tærne.        
 10.  
 11.                  6      Hopp tilbake til hvileposisjonen. Nøkkelen er å gå med rytmen til musikken på Toprock. Derfor er tempoet avhengig av stykket av stykket mens du øver deg mens du trener. Prøv å følge rytmen til baslinjen eller snare linjen.        
 12.  
 13.                  7      Gjenta trinn to til fire så lenge du vil prøve. Disse enkle bevegelsene fullfører toppskjørtet.        
 14.  
 15.                  8      Bygg håndbevis. Hvis du har det grunnleggende fotverket på det, kan du svinge hendene med kroppen din. Men overdriv det ikke. Løsne armene dine og la dem følge føttene dine.  
    
  • Hvis du tar et skritt fremover, kan du svinge armene bak deg. La dem svinge tilbake foran kroppen når du spretter tilbake til hvilestilling.
  •  
  • Armbevegelsene er virkelig opp til deg. Så spor til musikken og la kroppen din uttrykke seg.
  •  
  • Øv deg foran et speil for å kontrollere at du ikke rekker for mye med armene dine.
  •  
         
 16.  
             

    3      Master 6-trinns  ,

    
   
 1.                  1      Start i en push-up stilling og ta med høyre ben fremover. Strekk den ut foran venstre fot. Du bør balansere på ytre kanten av din høyre sko.        
 2.  
 3.                  2      Ta venstre hånd ut av bakken og dra venstre ben fremover. Den bør bøyes litt høyere enn 90 grader og ligge på baksiden av høyre ben. Så ditt høyre ben er pakket rundt din venstre. Hold venstre hånd i luften.        
 4.  
 5.                  3      Løsne høyre ben fra venstre. Plasser høyre fot ca. 60 cm fra og parallelt med venstre fot.        
 6.  
 7.                  4      Sett venstre hånd på gulvet bak deg. Nå er du i "kreftposisjon".        
 8.  
 9.                  5      Ta med venstre ben rundt og pakk det rundt ditt bøyde høyre ben. Du bør balansere på ytre kanten av venstre skoen. Løft høyre hånd opp.        
 10.  
 11.                  6      Vri høyrebenet bak deg, og la høyre hånd opp.        
 12.  
 13.                  7      Strekk venstre ben tilbake og legg høyre hånd på bakken. Du burde være tilbake der du startet, i en push-up-posisjon.        
 14.  
 15.                  8      Øv dette til du kan spinne rundt i en sirkel. Dette er det grunnleggende trinnet hvor resten av breakdancing-kreativiteten kommer.        
 16.  
             

    4      Kjør en dråpe  ,

    
   
 1.                  1      Slip til bakken med en myntdråpe. Vri overkroppen med armene vridd tett rundt deg. Bøy overkroppen til armene dine rammet bakken. Når de treffer bakken, kan du svinge føttene i luften og gå videre til andre grunnarbeid.        
 2.  
 3.                  2      Sett et kneled. Bøy det venstre kneet dypt og plasser høyre benet bak den. Forbered deg på å fange deg selv når du kommer framover. Det gjør at flyet ser ut som om du faktisk faller. Fang hendene og la det bøyde kneet slå bakken. Nå er du klar til å gå uansett gulvarbeid du vil ha.        
 4.  
 5.                  3      Bygg et bakteppe eller selvmord. Et bakteppe, oftest (og mer kalt selvmord), er et svært avansert trekk som ikke bør praktiseres før en person er kjent med grunnleggende om break dancing.  
    
  • Legg litt pute opp som en madrass for å øve selvmordskiftet. Stå med føttene ca 60 cm fra hverandre og armene dine strekker seg ut i en T-form fra skuldrene.
  •  
  • Kikk ditt høyre ben foran deg og sving det tilbake. Hopp fremover med venstre ben på samme tid. Hit kroppen din fast og utfør i hovedsak en frontflip.
  •  
  • Marker midt på ryggen og fortsett å flytte inn i bakken. Dette trekket gjøres også ofte på slutten av en sekvens.
  •  
         
 6.  
             

    5      Lære en kraftflytting  ,

    
   
 1.                  1      Kast i en vindmølle. Knute med venstre albue fast ved din side, høyre arm vinklet i vinkel og hånden foran ansiktet ditt på gulvet. Sett hendene på gulvet og hold venstre armbue under hoftene dine. Din vekt bør fordeles hovedsakelig over venstre underarm.  
    
  • Strekk beina bak deg og hold kroppsvekten med venstre underarm. Løft venstre ben og bøy kneet.
  •  
  • Kikk høyre ben og sving venstre ben under høyre side. Når du er ferdig med dette trekket, trykker du hendene av gulvet og ruller over venstre skulder på øvre del av ryggen. Forsikre deg om at haken din er mot kragebenet under dette trinnet for å unngå skade.
  •  
  • Gå tilbake til startposisjonen der armene dine på bakken støtter beina i luften. Nå er hendene til høyre for kroppen din.
  •  
  • Fullfør pressen og sving bena til den andre siden av kroppen din. Sving venstre ben under høyre og rull over høyre skulder på øvre del av ryggen.
  •  
  • Fortsett med denne momentumoverføringen fra venstre til høyre, med hele kroppen din. Allerede har du fullført vindkraftverkets bevegelse!
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Lær headspin. For å utføre en Headspin Move må du først holde en hodeposisjon i flere minutter. Du må flytte beina rundt uten å falle over. Hvis du er i stand til å utføre disse oppgavene, er du klar til å prøve et headspin-trekk. Sett på en beanie eller bandana for å hjelpe deg med rotasjonen.  
    
  • Kryss bena dine og sving dem alternativt i en sirkelbevegelse. Hold overkroppen i samme posisjon for å få følelsen av bevegelsen. Hold hendene dine på bakken når du bare begynner å lære dette trekket.
  •  
  • Når du er vant til det, kan du begynne å løfte hendene dine fra bakken og snurre sakte. Vær forberedt på å ta hendene dine ned og ta deg hvis det er nødvendig. Jo lengre du sprer bena, jo mer fart får du, noe som gjør at du blir raskere.
  •  
  • Konsentrere deg om å holde ryggen din rett og din nakke trygg. Ta en pause umiddelbart hvis du får nakkesmerter.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Vis din styrke med en Jackhammer. Hvis du har en sterk koffert, kan du lære jackhammeren, selv om det ikke er et enkelt trekk. Balansere kroppen din med albuene på hoftene og føttene bak deg på begge bøydene dine.  
    
  • Prøv å slippe en hånd og slå den andre. Bruk frihånden din til å hjelpe deg med spinnet ditt. Hvis du kan slå uten problemer, kan du bytte til hopp.
  •  
  • Sett begge hender tilbake på bakken og bygg små hopp i din tur. Du spinner nå i en sirkel, balanserer på begge hender og hopper litt.
  •  
  • Ta nå en hånd av bakken og skyv den av mens du slår på den andre. Legg all vekten på balanseringshånden og legg presshendelen bak ryggen. Bounce på den ene siden mens du svinger, og du har gjort jackhammeren!
  •  
  • Jackhammeren er en ekstremt tung bevegelse som krever mye kraft. Så vær ikke motløs hvis det tar måneder å få det ned.  
  •  
         
 6.  
             

    6      Installer en frys  ,

    
   
 1.                  1      Lær den enkle babyfrysningen. Legg høyre hånd på venstre side av kroppen på gulvet og strekk ut venstre ben. Bøy høyre kne. Vinkel din venstre albue og hold den nær hoften din.  
    
  • Begynn å legge all vekt på hendene og lene kroppen din på plattformen du opprettet ut av armene dine. Legg kinnet lett på bakken slik at det ikke har noen vekt.
  •  
  • Løft beina og hold posisjonen. Dette er babyfryseplassen med ett ben utstrakt og en vinklet.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Sett ned en håndstandsfrysing. Gå inn i et enkelt håndsett og prøv først å bøye knærne bak ryggen for å bli vant til følelsen. Stå opp igjen og hopp inn i håndtaket denne gangen, hvis du føler deg stabil. Land bare på den ene siden.  
    
  • Swing din fri hånd bak ryggen mens du bøy knærne som du gjorde mens du trente.
  •  
  • Tapp tåen med frihånden din og gå tilbake til en hekkeposisjon.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Prøv en Chair Freeze. Gå inn i babyfryseposisjonen, men legg den bøyde albuen bak ryggen og hvil den på hoftebenet ditt istedenfor å tucking det nær hoftene dine.  
    
  • Legg venstre hånd på hofte og venstre fot i 90 graders vinkel på gulvet. Dine hofter skal danne en rett vinkel og peke oppover.
  •  
  • Løft ditt høyre ben og legg ankelen på venstre kne, som om du slår beina i en stol.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Kunst populær:
Dans det grunnleggende trinnet i salsa.

Bruke en forsterker.

Kjøp en god akustisk gitar.

Spille av en vibrato.

Lag en Harley Quinn drakt.

Selg gamle poster.

Skriv en ungdoms romanse.

Lag en venetiansk maske.

For å være deprimert.

Elektrisk gitar for nybegynnere.

Skriv en god roman.

Beherske grunnleggende for blygitarr.

Spill syv minutter i himmelen.

Lag en tinkerbell kostyme.

Velg gitarstrenger.

Bruke en forsterker.

Varm opp stemmen din før du sang.

Krymp en boks med lufttrykk.

Master lyd.

Lag en god dokumentar.

Spille en hammer på gitaren.