Home \ kunst
 

Spillet "hvem er jeg"?

 

Hvis du serverer middag eller fest, er spillet "Hvem er jeg?" være en underholdende isbryter. Det er et enkelt parlor spill som ligner på Charade, hvor spillerne prøver å gjette et navn eller et element som er tildelt dem. Selv om "hvem er jeg?" Ekstremt lett å organisere, du kan tilpasse den til å være så utfordrende som du vil. Trikset for en flott "hvem er jeg?" Spillet er til slutt å tilpasse spillereglene til gruppen du spiller med.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Planlegg spillet  ,

    
   
 1.            1      Still grunnregler. De grunnleggende reglene for "Hvem er jeg?" er ganske enkelt. Hver spiller skriver ned et navn fra et element eller en person fra en tidligere avtalt kategori, f.eks. For eksempel stjerner eller tegn fra historien. Når alle har skrevet ned et navn, håndterer han det ned til spilleren ved siden av ham med siden nedskrevet. Deretter holder alle spillere en post-it med den berømte personen eller objektet på pannen uten å se på teksten. Spilleren spør gruppen spørsmål om karakteren tildelt ham, i håp om å dechifrere hvem eller hva det kan være. Dette kan være rundt i sirkler etter hverandre. Endelig vinner spilleren som har det riktige svaret først. 
    
  • Tilpass temaet og reglene for å passe de beste menneskene du spiller med.
  •  
  • Spørsmål kan bare besvares med "ja" eller "nei", ellers er det en risiko for at utfordringen i spillet vil gå tapt.
  •  
  • Hvis du ikke konkurrerer, bør alle få muligheten til å finne svaret.
  •  
  • "Hvem er jeg?" Spillet har ingen obligatoriske regler å følge. I stedet er det ment å være tilpasset i henhold til spilleren.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag deltakerne sammen. "Hvem er jeg?" er et festspill eller noe du spiller etter middagen. Minimum antall spillere er to, men det anbefalte nummeret er seks til åtte spillere. Generelt blir jo flere involvert, jo mer kaotisk blir sesjonen på en morsom måte. 
    
  • Spillet er ment å være en isbryter for en morsom samtale. Det er en fin måte å starte økt på skolen eller på jobb. Hvis du har et utvalg av folk, velg folk som du tror vil gjøre økten underholdende og morsom for de andre spillerne.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett et emne. Stjerner er et vanlig tema i dette spillet. Selv om det ikke er nødvendig, bidrar et tema til å gi spillet karakter og rettferdighet. Snakk med noen ideer eller tenk på noe selv om du er verten. 
    
  • Du bør velge et emne som interesserer din gruppe mest. Folk fra historie, land og band er også mulige emner.
  •  
  • Det er noen få kjente versjoner av spillet. På "Stjerner" fokuserer du på z. B. på gjetting av en berømt stjerne. "Botticelli" er utelukkende basert på folk i historien og dreier seg om mer utdannede svar som "Har jeg malt et bilde av stigende Venus?".
  •  
  • Hvis du For eksempel, hvis du lager tegn fra historien, kan det være noen få nye navn du skriver ned på glidebrytelsen: Abraham Lincoln, George Washington eller Alexander den Store.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skriv navn på kort. På mange fester blir kort laget av hver spiller som skriver en person eller en post på en post-it og leverer den til noen i nærheten. Hvis du spiller også, er dette bedre enn å skrive alle kortene selv. 
    
  • Lag kort med noen andre. Så du har ingen urettferdig fordel fordi du allerede vet alle kortene.
  •  
  • Du kan også skrive den på et vanlig stykke papir og legge det til i ryggen. Dette er bedre hvis du har en stående fest.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fordel spillekortene. Skriv et navn, sted, element eller konsept på et kort og legg det med forsiden ned. Du kan lage alle kortene på en gang eller fortelle spillerne å lage kort som de distribuerer blant seg selv. 
    
  • Gi litt informasjon på navnekortet. Før du overleverer kortene til de andre spillerne, kan det være nyttig å ta med noen enkle opplysninger ved siden av navnet. Hvis spillerne ikke har mye kunnskap i området, legg til et par ekstra ord ved siden av navnet.
  •  
  • "Hvem er jeg?" er så nært knyttet til Post-It Sticky Notes at produsenten selv nevner reglene på hans nettsted.  
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Leve løsningen din  ,

    
   
 1.             1      Stikk posten på pannen. Legg på notatet på pannen med lukkede øyne. Trykk fast for å holde den på plass. Ikke les svaret når du tar notatet til pannen. Ellers ødelegger det moroa. Hvis du ved et uhell ser svaret, får du et nytt kort og starter på nytt.       
 2.  
 3.             2      Start med brede svar. Du har et bestemt antall spørsmål du kan spørre. Når du teknisk begynner med et uendelig antall alternativer, still spørsmål som utelukker en stor del. Spørsmål som "Er jeg et dyr?" eller "Er jeg i live?" Få deg til det punktet der du kan rette spørsmålene dine i en retning du allerede er sikker på. 
    
  • De fleste "hvem er jeg?" Spill begrenser spillere i den utstrekning at de bare kan stille ja / nei spørsmål. Dette har en tendens til å føre til de mest interessante gjettespillene.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lag spesifikke spørsmål basert på progressiv innsnevring. Begrens spørsmålene dine etter hvert som spillet utvikler seg. Hvert etterfølgende spørsmål bør skyldes de tidligere "ja" svarene. Dette lar deg dele hele kategoriene i håndterlige seksjoner. 
    
  • Hvis du For eksempel, hvis du fikk svaret "ja" på spørsmålet "Er jeg et dyr" i siste runde, kan du videre bryte ned dette svaret ved å spørre "Er jeg et landdyr?" eller "Er jeg et pattedyr?".
  •  
         
 6.  
 7.             4      Navn på løsningen. Uansett hva reglene er i form av gjetting, vil det være et punkt der du må teste din teori. Hvis du er ganske sikker på hva riktig svar er, ring henne ut. Gjør dette bare når du er sikker. Selv for runder hvor det ikke er straff eller diskvalifisering for feil svar, vil det utfordre utfordringen for alle hvis antall mulige løsnings svar er sjenerøs.  
    
  • På samme tid, vær ikke for konservativ med gjetting. I de fleste tilfeller er baren "Hvem er jeg?" ikke for høyt. Å presse deg selv på et svar gjør ikke spillet mer underholdende. Hvis økten din har et konkurrerende aspekt, kan det føre til at noen slår deg hvis du forsinker ditt svar.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Andre spillers spørsmål svarer  ,

    
   
 1.             1      Svar på spørsmål fra andre spillere. Lytt nøye til andre spillere og gi svarene dine så langt vi vet. Enten det er din tur en om gangen, eller vekslende som en gruppe, er det mange poeng i spillet hvor du må svare på hverandres spørsmål. Hvis navnet ikke er kjent for deg og du ikke vet svaret, la andre svare på spørsmålet eller spør spilleren om å stille et annet spørsmål.       
 2.  
 3.             2      Hold svarene enkle. Hvis spillet ditt har et konkurrerende element, skal svarene du gir til andre spillere, være så uhensiktsmessige som mulig. Selv om du alltid må gi informasjon, tillater enkelte versjoner av spillet mer enn bare "ja eller nei" svar. Hvis dette er tilfelle, bør du prøve å komme forbi ved å si så lite som mulig om svaret. 
    
  • Dette innebærer å prøve å lage et poker ansikt når det gjelder å avsløre hvor nær en spiller er den rette løsningen. Du kan fortsatt ha mye moro og le, bare gjør ikke noen uttrykk som er direkte relatert til konkurransen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold deg ærlig. Være lydhør overfor svarene dine. Ærlighet er den eneste måten spillet kan fungere på. Selv i det mest konkurransedyktige scenariet kan et enkelt uærlig svar vri sitt komplette spill. Gi den andre spilleren det riktige svaret på alle deler av informasjonen han leter etter. 
    
  • I enkelte dumme omstendigheter kan det være et morsomt triks å gi falsk informasjon til en spiller.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spill igjen. Du og ditt parti kan velge å spille igjen når de andre spillerne er ferdig med å gjette svarene. I så fall bør du opprette et nytt sett med kort. Blanding og omfordeling av de allerede brukte kortene er også et alternativ, men som folk allerede har sett alle kortene, vil spillerne ha mulighet til å utlede svaret i en andre runde bare ved å se på de andre spillerkortene , 
    
  • Rundene pleier å bli mer underholdende når folk blir varme og en positiv, sosialt moment utvikler seg.
  •  
         
 8.  
             

  Del 4      Variasjoner av spillet  ,

    
   
 1.             1      Spør gruppen din om de ønsker å endre reglene. Dette gjør spillet mer interessant (eller mer utfordrende) for hele gruppen. Det kan også bety et handikap for spillere som er betydelig bedre i dette spillet enn resten.       
 2.  
 3.             2      Sjekk ut kjente variasjoner av spillet. Spill som "Botticelli" spesialiserer seg på temaet (historiske figurer som er minst like berømte som den italienske maleren Sandro Botticelli), men snu noen av reglene rundt. I "Botticelli" velger spillerne sin egen identitet og gir de andre spillerne initialene til sin identitet. 
    
  • "Star" er en annen variant av spillet. Spillerne skriver navnene på forskjellige stjerner på papir og kaster dem i en lue. En spiller trekker deretter et navn fra hatten og gir hint til lagkameratene sine. Så lenge notene ikke nevner navnet direkte, er all informasjon greit. Målet er å få andre spillere til å finne stjernen deres så fort som mulig.
  •  
  • Det er mange mulige alternativer. Hvis du ikke liker "ja" og "nei" svar, bør du eksperimentere med noe annet. Du kan også lene på kjente varianter av spillet når du lager dine egne regler.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør endringer i rekkefølgen av spillet. I de fleste varianter av "Hvem er jeg?" Hver svinger med urviseren for å stille et spørsmål. Alternativt kan det alltid være en spillers tur og spørre så mange spørsmål som nødvendig før han har svaret. I et høyhastighetsfestspill kan ordningsreglene være helt avslappet, noe som fører til et helt gratis spørsmål og svar. Når du har lagt grunnlaget for reglene, bør du eksperimentere med bestillingen.       
 6.  
 7.             4      Spille i lag. Hvis du vil blande konkurranseelementet med aspekter av lagspill, del opp festen din. Hver halvdel blir et lag. Nå er hvert lag betraktet som en enhet, også når det gjelder scoring. Dette kan også øke interessen til andre spillere i den nåværende runden.       
 8.  
             

Tips .

                Les mer... (11)      
Kunst populær:
Reparer en bølgete plate.

Syng vakkert.

Mary hadde et lite lam som spiller opptakeren.

En fiolin melodi.

Spill Tin Whistle.

Kommer til Bollywood.

Å gjøre meningsfulle ting i fritiden.

Spille Barré akkorder på gitaren.

Bestem en sang for øret.

Skriv rapreems.

Reading Books Online.

Hvordan bli sirkus skuespiller.

Tame en drage laget lett kostyme.

Rengjør og vedlikehold en fløyte.

Lag en kostyme.

Skriv en teaterbiografi.

Lag en kostyme.

Vinn en karaokonkurranse.

Skriv kort historie.

Vær en pirat.

Transponere musikk fra CDur i B major.