Home \ kunst
 

Bollywood skuespillerinne.

 

Bollywood er det uformelle navnet til den hindi filmindustrien. Bollywood er basert i Mumbai, India, og navnet er en kombinasjon av Bombay, Mumbai's forrige navn og Hollywood. Bollywood begynte å produsere flere filmer på 1970-tallet enn USA, og har produsert hundrevis av filmer hvert år. Det er ikke lett å gå inn i hindi-filmindustrien uten kontakter, da det er hard konkurranse mellom tusenvis av kvinner som vil jobbe i Bollywood. Det er imidlertid noen ting du kan gjøre for å forbedre sjansene dine og hjelpe deg med å bli en bollywood skuespillerinne.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Utvikle dine talenter  ,

    
   
 1.            1      Lær hindi. De fleste store filmer har ingen teksting, så det er nødvendig å snakke språket. Det er også viktig å vite hvordan man kommuniserer med kastingagenter og regissører i filmstudioene. De fleste instruksjonene bak scenen er gitt på hindi, så dette er kravet nummer én.  
    
  • Selv om engelsk er en del av mange bollywoodfilmer, er kunnskap om engelsk valgfritt. Selvfølgelig, hvis du snakker språket flytende, kan det være en konkurransefortrinn, så du kan få en rolle mer enn noen som ikke snakker engelsk.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn riktig utseende. Sjekk ut nåværende Bollywood-skuespillerinner for å se hva som er etterspurt. En typisk, vellykket skuespillerinne har langt, bølget hår, oliveskinn, stilte øyenbryn, negler, lepper og alt annet som går med det.  
    
  • Som i Hollywood er fokus klart på skjønnhet. Flertallet av skuespillere samsvarer med den typiske kvinnelige ideen om skjønnhet - langt hår, ren hud, delikat kroppsbygning og delikate ansiktsegenskaper.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lær å danse. For å spille i Bollywood-filmer trenger du ikke bare rytme- og væskedansbevegelser, du må også forstå betydningen av bevegelser og posisjoner. Bevegelser og bevegelser som er feilplassert med kropp og hender, kan forstyrre publikum. Det er ikke noe du får medfødt - du må lære det.  
    
  • Noen tilnærminger ville være å ta leksjoner på en danseskole, se på videoer på Internett eller ansette en privatlærer. Selv om ikke alle roller har noe å gjøre med dans, er det fortsatt en integrert del av nesten alle filmer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta sangundervisning. Bollywoodfilmindustrien er kjent for sine dans- og vokalscener, og hver film inneholder vanligvis minst seks musikalske forestillinger. Hvis du vil bli en superstjerne, må stemmen din være enestående. Jo før du starter, jo bedre.  
    
  • Flere og flere sanglærere tilbyr sine tjenester via telefon eller via Skype. Hvis det ikke er noen sanglærere i ditt område, bør du vurdere å gi klasser på nettet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta faglig bevegelse og skuespill. Du trenger ikke bare å synge og danse, du må også handle og bevege seg grasiøst. Øv med en mentor, bli med i en drama gruppe eller delta på drama skole hvis du har råd til det økonomisk. Selvfølgelig må du også ha det sikkert noe, men grunnleggende teknisk kunnskap er også nødvendig.  
    
  • Praksis gjør det perfekt. Bruk alle muligheter under treningen til å trene dine skuespillerkompetanse. Jo mer tid du kan bruke foran kameraet, desto bedre. Det er også nyttig å utføre på scenen foran et publikum.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Arbeid deg selv  ,

    
   
 1.             1      Watch (og kjærlighet) Hindi filmer. For å få en følelse for rollene, den nåværende skuespillestilen og dialogene til berømte skuespillere og skuespillerinner, er det svært viktig at du ser på hindi-filmer. Få båret bort. Utvikle en slik lidenskap for disse filmene at du på et tidspunkt ikke vil kunne forestille deg å gjøre noe annet. Gjør det til en del av livet ditt.  
    
  • Det er nettsteder hvor du kan se hindi-filmer og utvide horisonter, for eksempel på FridayMasti.com.
  •  
  • Dette vil også hjelpe deg med å forstå kulturen. Finn ut om området, hold deg oppdatert om de siste nyhetene og trender, og utvide din kunnskap.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag en portefølje. For å bli tatt alvorlig av avstøpning agenter, trenger du en portefølje. Ta profesjonelle bilder av deg selv og ta opp en video der du handler, synger og danser. Det bør også inneholde utdrag fra ditt tidligere arbeid.  
    
  • Bli kjent med plattformer som YouTube eller, enda bedre, på din egen hjemmeside.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se etter små ruller til å begynne med. Dette kan være en ekstra rolle eller stunt-dobbel. Godta tilbud i reklame, TV-programmer, virkelighet og spillutsendelser. Det er alt et skritt i riktig retning.  
    
  • Filmstudioene ligger i Mumbai-distriktet Juhu. Filmspionere som er på utkikk etter turister og ekstramateriale, er vanligvis aktive tidlig om morgenen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær ærlig med deg selv om stjernekvaliteten din. Bollywood trenger like mye karisma, talent og lykken til å bli "oppdaget" som i Hollywood. Det er mye konkurranse og relasjoner er viktige. Det er også vanskelig å jobbe i Bollywood hvis du ikke har noen indisk opprinnelse. Finn ut om du har noen sjanse i det hele tatt før du bruker all tid og energi til å lære å bli en bollywood skuespillerinne.  
    
  • Når du gjør deg opp, trenger du en inntektskilde. Mange mennesker som ønsker å bli store og jobber med den, trenger en annen jobb i mellomtiden. Det er tilrådelig å ha en plan B hvis den ikke fungerer med skuespillerkarrieren.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Bli en stjerne  ,

    
   
 1.             1      Bruk hver kontakt du har i Bollywood filmindustrien. Mange av de beste stjernene har fått sin sjanse fordi de ble født i virksomheten. Akkurat som i Hollywood er det også i Bollywood å lage kontakter, få kontakter, få kontakter. Har du fått en invitasjon til en fest? Gå dit. Du vet aldri hvem du vil møte der, som fortsatt kan hjelpe deg.  
    
  • Derfor er det så viktig å gripe alle muligheter i bransjen, selv om du bare sorterer posten. Du er omgitt av de riktige menneskene, og du oppfattes. Selv den minste bestillingen kan føre til en flott mulighet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå til så mange audisjoner som mulig. Hoveddelen av Bollywood er i Mumbai. Det er mye mer sannsynlig at du vil gjøre den store pause hvis du også bor i Mumbai og går til så mange audisjoner som mulig. Med hver opplevelse vil du også bli mer selvsikker.  
    
  • Husk: det er for lite audisjon. Hver rolle er verdifull for din portefølje. Jo sterkere din portefølje, desto mer sannsynlig vil en avstøpning agent se på deg og tenke, "Hun synes å vite hva hun gjør."
  •  
         
 4.  
 5.             3      Begynn å bli større og større roller. Svært få skuespillere gjør umiddelbart gjennombruddet som en stjerne. De har investert tid og krefter for å vise at de er spesielle. I løpet av din karriere får du flere og flere roller over tid. Flere og flere mennesker blir oppmerksomme på deg, noe som fører til større og bedre roller.  
    
  • Vær tålmodig - klatre i stigen tar tid og det er folk som ikke ser resultater i mange år. Hold deg oppdatert, tro på deg selv og gjør ditt beste. Du vil møte avvisning, men det bør ikke stoppe deg. La deg selv styres av selvtilliten din.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fokus på det som er unikt om deg. Det er skuespillere som tilbringer livet sitt og prøver å passe inn i en skuff de har blitt foreskrevet av sin leder eller media. De prøver å matche et "utseende" som ikke har noe å gjøre med dem. I stedet prøver å understreke hva som gjør deg annerledes. Prisene, som gjør deg unik, fordi ingen kan etterligne deg. Ingen kan gjøre akkurat det du gjør, men alle kan prøve å være den samme personen.  
    
  • Hvis det er noe som ikke virker for deg, gjør det til å fungere. Er stemmen din litt annerledes enn "normal"? Nei, det har anerkjennelsesverdi - du trenger bare den riktige rollen. I den rette rollen vil du bli uforglemmelig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta vare på mediene (og få en tykkere frakk). Med økende positiv oppmerksomhet går den økende negative oppmerksomheten hånd i hånd. Du vil være offentlig, så det er lurt å vise deg selv fra den beste siden. Du vil møte pessimister og folk som ønsker deg å mislykkes, men ignorere dem. Du har også fans på din side for det. Konsentrere deg om det positive, ikke unn deg det negative. Det vil definitivt ikke hjelpe deg.  
    
  • Fame bringer ansvar. Du vil være en modell for mange mennesker i verden, men spesielt for barn. Oppfør alltid deg så godt du kan og være ansvarlig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Smak på ære. Alt hardt arbeid blir endelig belønnet. Du lager filmer, blir i VIP-områder og stadig møter andre kjendiser. Hva et liv! Nyt det, fordi ikke alle er så heldige. Belønn folkene som hjalp deg på vei opp, fordi de også holder deg på topp!  
    
  • Bruk din herlighet til å gjøre det bra. Hvilke organisasjoner er viktige for deg? Hvordan kan du hjelpe de som trenger hjelp? Ikke bare er du en kjendis, du representerer også global velstand. Bruk kraften din til en god sak.
  •  
         
 12.  
              
Kunst populær:
Skriv en selvbiografi.

Reading Books Online.

Å være en trommesjef.

Forbedre din egen talekvalitet.

Spill trompeten.

Skyt deg selv i GTA V.

Overvinne kjedsomhet.

Lag en froskedrakt.

Snakk som Donald Duck.

Tellernotater.

Kom til forsiden på en konsert.

Start med People Watching.

Rask lage en gresk gudinneneklær.

Dans Break Dance Helikopter.

Lag et hode i et glass.

Bygg en elektrisk gitar.

Lag en kostyme rustning.

Vær en gamer.

Nook låne bøker.

Lag en løvekostyme.

Forbedre din sangstemme.