Home \ kunst
 

Velg de riktige strengene for en akustisk gitar.

 

Det er viktig å bytte gitarstrenger når de er gamle eller revet. Imidlertid kan feil strenger skade gitaren din, så du bør være oppmerksom på forskjellige ting når du kjøper strenger for første gang. Les videre for å lære mer om hvordan du finner de riktige gitarstrengene.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kjenn forskjellen mellom stål og nylon strenger. Det er viktig å vite at strenger for akustiske gitarer på en klassisk gitar skader halsen. Spenningene til gitarstrengene er forskjellige, noe som betyr at ingen strenger kan brukes til en klassisk gitar på en akustisk gitar. Nylongitarer er vanligvis montert på klassiske gitarer. Bassstrengene ser ut som om de er laget av stål, men innvendig er de laget av nylonfibre. Denne artikkelen handler om stålstenger.  
    
  • Hvis du spiller mye (på scenen), bør du holde deg til 80/20 bronse strenger. Fosforstrenger er vanligvis de mest varige.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Strengenes materiale påvirker lyden. De tre mest brukte materialene er bronse, fosforbronse og silke og stål. Det er andre materialer som brukes, men hovedsakelig brukes disse tre.
    
  • Bronse strenger kalles noen ganger 80/20 bronse fordi de er laget av 80% kobber og 20% ​​sink. De kan brukes til alle typer spill. De har en lys lyd som raskt forsvinner etter noen timer med lek. Bronse strenger er de mest brukte strenger.
  •  
  • Fosforbronsezoner er bronse strenger med tilsatt fosfor. De kan også brukes til alle varianter. De har en varmere lyd som varer lenger enn bronse strenger.
  •  
  • Silke- og stålstrenger gir en myk, full lyd. De gir mindre spenning og lavere styrke, noe som gjør dem ideelle for vintagegitarer som krever spesielle strenger. De er roligere og mindre holdbare, men enklere å spille.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Strengen tykkelsen. Strengetykkelsen angir hvor tykk strengene er. Den er vanligvis gitt i diameteren til den første strengen (høy E-streng) som en tusen av en tomme. Styrken kan gis som et tall (.009,.010,.011...), i ord (ekstra lys, lys, medium...) eller på begge måter. En større strengtykkelse (tykkere streng) har mer volum, lengre utgivelsestid og generelt varmere lyd (flere overtoner, mindre lyse, mindre diskant sammenlignet med basvolumet), men slike strenger er vanskeligere å spille fordi mer strøm er nødvendig når du griper og trekker. Nedre strenger er lettere å spille, men lyd tynnere og noen ganger whir. Nybegynnere skal starte med lys eller ekstra lys for lettere å spille. Du kan bytte til en annen størrelse senere hvis du er mer kjent med gitaren.        
 6.  
 7.             4      Tenk på om du vil bestemme om belagte strenger. Noen gitarstrenger er belagt for å vare lenger. Men det gir dem en annen struktur som noen spillere liker og andre hater. Belegget holder strenger lenger og forhindrer rust. Belagte strenger koster ofte mer enn normalt. Coated strenger er tilgjengelige i forskjellige farger, for eksempel rød, blå, svart og andre.        
 8.  
 9.             5      Se på prisen. Kjøp strenge som du har råd til. De trenger ikke nødvendigvis å være ekstremt dyre for å høres bra ut. Pass på at ingen drar deg over bordet. Et billigere strengsett kan bare koste noen få euro. Gjennomsnittlige strenger koster mellom ca 5-15 euro. Dyre strenger kan koste opp til 50 euro, men du trenger ikke syndfullt dyre strenger for en god lyd. Det kan være nyttig å sjekke med relevante kilder på forhånd hvilke strenger er gode.        
 10.  
 11.             6      Gå til butikken og prøv et par strenger. Eksperimenter med forskjellige materialer og styrker og finn ut det du liker best. Spør selgeren og vennene dine hvilke strenger de bruker.  
    
  • Få minst to forskjellige arter og prøv dem ut. Sammenlign dem og velg strengene du liker bedre.
  •  
  • Fortsett til du finner noen merker og arter som du liker mest. Det er nyttig å ha et annet merke som du kan henvise til når du går til butikken, og strengene du normalt kjøper, blir utsolgt.
  •  
                   
 12.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

      

                 
Kunst populær:
Lag en kostyme rustning.

Reparer en bølgete plate.

Skriv en personlig biografi.

Være kjent for å handle.

Bli en RockNRoller.

For å være deprimert.

Bli en kjent artist.

Selg skjermbildet ditt til Hollywood.

Få en sang ut av hodet ditt.

Å tenke opp et scenenavn.

Lag en Wonderwoman Kostyme.

Spill ostkassen.

Skriking.

Forbered en koreografi for en dans.

Se filmer og TV online gratis.

Tomorrow is Santa Claus spiller på tastaturet uten å vite karakterer.

Lag en dramaserie.

Shakespeare sitat.

Øk hastigheten og fingertuppet på fingerbrettet.

Rengjør og vedlikehold en fløyte.

Bli en gatemusiker.