Home \ kunst
 

Bli bandleder.

 

En bandbehandling er et viktig element for en artist eller et band. Han eller hun er partneren til kunstneren eller bandet. Han / hun mottar mellom 10-20 prosent av totalt inntekter som gir en ytelse. Han / hun er ansvarlig for å lede, motivere og kondensere alle aspekter av musikkbransjen til forståelig informasjon for forestillingen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bli kjent med bransjen. Det første trinnet for å bli en leder er at du trenger å vite alt om "musikkbransjen". Du har ansvaret for PR, forhold til plateselskaper, utgivere, sceneledere eller agenter, og alle andre aspekter av en forestilling. Du kan være veldig motivert, lidenskapelig og smart, men uten å vite bransjen du jobber med, vil du ikke gå langt. Les tipsene for å lære noe.       
 2.  
 3.             2      Grunner til forvaltningsselskapet ditt. Tenk på et navn til styringsselskapet ditt og få visittkort. Visittkort gir deg troverdighet. Lag et nettsted på My Space eller et nettsted (hvis du har penger) for din bedrift og skriv linken på visittkortet ditt. Skriv en oppgaveoppgave og legg den inn på siden din.        
 4.  
 5.             3      Finn et band eller en artist for å administrere. Dette kan være vanskelig og enkelt. Det avhenger av hvor du er, hvor grundig du søker, og hvor du søker. Gå til forestillinger i byen, hvis du har funnet en passende handling, vent til showet er over, og gi dem kortet ditt. Ikke vær for påtrengende eller arrogant. Bare fortell dem at du likte deres ytelse og la dem få vite at du vil snakke med dem. (Les Første inntrykk under Tipss.  
    
  • Finn en handling i en klubb eller et annet sted i byen din. Gå og se så mange show som du kan.
  •  
  • Søk på nettet for en handling med ledere og annonser, for nettsteder som spesialiserer seg i å knytte musikkindustrien og artister.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Pass på at handlingen du representerer er den rette. Ikke sett deg ned for noen musikkhandlinger fordi det er lederens lidenskap for skuespillet som driver kunstnerens eller bandet sin karriere. Det kan ta litt tid å tjene en inntekt, da du bare får en del av kunstnerens inntekt. Du tro på hvilken handling du representerer, eller du vil ikke gjøre det langt.        
 8.  
 9.             5      Spør. Etter å ha funnet en handling du vil representere, send dem en e-post eller melding på MySpace. Gjør det kort og skarp. Ikke fortell dem at du vil selge musikken sin. Bare gjør en avtale for et møte og la dem få vite at du vil snakke med dem om deres karrierer og mål.        
 10.  
 11.             6      Hold møtet. Klær som en leder og inviter henne til middag. Under måltidet stiller hun spørsmål om sine mål og nåværende forhold i karrieren. Sørg for at du har lest noe om bransjen og bandet slik at du av og til kan lage profesjonelle kommentarer og gi dem beskjed om hvordan du kan hjelpe dem.        
 12.  
 13.             7      Behandle bandet ditt. Nå er du en kreativ leder. Du er nå ansvarlig for å gjøre bandet lykkes. For å få denne prosessen påbegynt, er det noen ting du må ta vare på med en gang.  
    
  • Artist / Band Branding. Sørg for at bildet av bandet er uttrykt i designet. Dette bildet blir kunstnerens merke. Det hjelper deg med å selge den til industrien og fansen (ikke forvirret med å selge ut). Du er en "manager", som betyr at du er en selger. Hvert band trenger en logo, noen design for t-skjorter og en profesjonelt laget MySpace-side. God design kan være dyrt, men det er en viktig del av bandetes fremgang. Det finnes nettsteder som tilbyr ganske rimelige designtjenester for musikkbransjen. Det er viktig å utstyre bandet til suksess og design er en viktig del av det.
  •  
  • Bilder for bandet. Profesjonelle bilder kan forårsake mye . Bilder kan eller ikke frembringe et bånd eller en artist. Du trenger noen bilder. Et portrett, et bilde av personen, noe sexy, i aksjon og noen få flere.
  •  
  • Pressesettet til bandet. Et pressesett er standarden i musikkbransjen som en CV av kunstnerne eller bandet. Det bør inneholde bilder, musikkprøver, pressemeldinger, avisutklipp (sitater fra tidligere artikler), biografier og mange andre medier du måtte ha. Det må alle være i en mappe med bandetes logo. Dine kontaktdetaljer skal være tydelig synlige i mappen. Du bør også ha en kopi av mappen som en online versjon. En elektronisk EPK (Electronic Press Kit) er for tiden standard i bransjen.
  •  
  • Bandets nettsted. Legg til bandet til alle store musikktjenester og markedsfør dem. Disse inkluderer MySpace, ilike, reverbnation, bandfind og Facebook. Bruk alle . De har alle sine egne tjenester og fasiliteter.
  •  
                   
 14.  
             

Tips .

             
Kunst populær:
Skriv en fengende melodi.

Tango dans.

Få en hip hop plateavtale.

Legg inn musikk på Tumblr.

Gjør klør til Wolverine.

Lag en lue for en heksedragt.

Lag en løvekostyme.

Bruke en forsterker.

Syng fra bladet.

Ta ut et rap mixtape.

Organiser en hendelse.

Lag en banemaske.

Instruksjoner for tilkobling av en forsterker.

Skriv en gitar solo.

Forbered deg på en konsert.

Lær et piano stykke raskt.

Dans Break Dance Helikopter.

Bestem en sang for øret.

Fløyter.

En jente spiller.

Skriv og formater en bok.