Home \ kunst
 

Start med Stand up Comedy.

 

Om stand-up komedie sies å være en av de få ytelseskunsten som er helt skit!

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Skriv om de fem minuttene av originalt materiale som du synes er morsomt, og at du tror andre vil finne det morsomt også. Noen synes det er nyttig å se på andre stand-ups, men husk at jo mer du ser om hvordan andre nærmer seg det, desto mindre er det å være originalt. Spør noen venner om morsomme historier eller vitser de liker og strekke dem ut. Gjør henne veldig interessant. Har du lagt merke til at noen komikere gjør vitser om de merkeligste tingene som skjedde med dem? Du kan også! Det må ha vært minst noen uhyggelige øyeblikk.       
 2.  
 3.             2      Finn en komedieklubb hvor du kan bestille et åpent sted. Kyss røven du møter og gjør venner med dem på Facebook. Dette kan ta litt tålmodighet, ettersom noen klubber har en lang venteliste for handlinger. Hvis ingen klubb i byen er klar for deg, ser du på skoler, talentshow, og hvor det er et publikum. Fortell alltid alle vitser, selv om de er fremmede for deg. For eksempel, la oss si at du røyker i supermarkedet for denne kvinnen. Du kommer til den samme kan av fersken eller noe. Unnskyld meg og prøv å fortelle en vits om situasjonen, en vits du kan tenke på. Bare prøv å komme inn i en humoristisk vibrasjon med alle. Hvis det ikke virker, fortell vitser om sexet du aldri hadde, hvem vet? Dette kan være en klubbseier som ser etter komediehandlinger. Hold alltid alle med en positiv, morsom holdning.        
 4.  
 5.             3      prøve. Lær ditt materiale innvendig ut. Øvelsen forkynner det høyt. Dette kan virke ubehagelig først, men det hjelper å høre setningen din høyt. De fleste komikere prøver å trene alene eller med sin leder eller klubbseier. Prøv å holde deg fra å be vennene dine til å se deg øve, fordi den da vil forråde din komediehandling. Øvelsen gjør perfekt, ikke sant? Vel, mesterlig praksis gjør perfekt, så hvis du trener med lite utholdenhet, kan du heller ikke praktisere i det hele tatt.        
 6.  
 7.             4      Pass på at publikum kan høre hva det skal høre når du er på scenen. Lytt til MC-en og den andre handler og ta hensyn til hvor høyt de er og hvor de holder mikrofonen. Uansett hvordan publikum freaks ut, roper aldri. Det får henne helt ut av hennes humør og kan til og med skade hennes ører!        
 8.  
 9.             5      Hold deg til din angitte tid, fordi det virkelig hjelper deg med å få flere gigs. Mange komikere bruker vibrerende armbåndsur til å gi dem beskjed når tiden er opp, uten at det høres en lydalarm ut.        
 10.  
 11.             6      Hold en bok med datoene for spillene dine, settlisten din, og hvordan hver bit gikk. Den kule tingen om å ha en avtalebok er at hvis noen klubber ringer til deg og ber deg om å lage en komediehandling med dem, kan du si, "Å, jeg må se i dagboken min. " Så tenker de, "Wow, han har en avtalebok, han må være ganske vellykket." Ser du? Mislykkes hver gang, seriøst.        
 12.  
 13.             7      Skriv ned alt du synes kan være morsomt. Vær kritisk. Hvis et stykke ikke virker, skriv det ned eller kaste det bort og skriv noe som fungerer. Gjenta denne prosessen.        
 14.  
 15.             8      Be om tilbakemelding fra erfarne handlinger. Hvis du ba om det, ikke ignorere det, men husk det er bare en mening. Hvis det de foreslår, ikke føles riktig for deg, spør deg selv hvorfor og bruk din egen sunn fornuft for å se om deres forslag fungerer for deg.        
 16.  
 17.             9      Vær forberedt på inntrenger. Jeg mener, vær forberedt på å oppføre deg som en baby hvis noen ikke liker vitsen din. Noen mennesker finner deg ikke morsom (fordi du ikke er). De store stjernene unngår de fleste offentlige kritikere ved billettprisene, som fraråder en og annen avviker, men de får fortsatt myke rop, de som vil ha sin herlighet. Du, den håperende komiker, må håndtere både myke og hardcore inntrengere. Det kan skje når som helst, men det er mest sannsynlig etter at en av dine punchlines ikke underholdt. Hvis du er innlagt, kan du gjøre en av tre ting. Den første er å ignorere den og fortsette, noe som ofte er det mest fornuftige alternativet for nye komikere som ikke har noen anelse om publikum er på deres side eller ikke. Den andre og tredje er begge lydhør. Du kan enten bare lage en nedlatende bemerkning, eller prøve å lage en vits ut av innspillingen og / eller heckleren. Forsøk på å unngå personlige fornærmelser er ikke godt mottatt. De beste reaksjonene er de som gir deg den moralske seieren. Hold svarene korte og søte. Hvis du kommer opp med en god en gang senere, lagre den neste gang du hører en lignende interjection, fordi det er utrolig hvor mange ganger det samme interjectionet oppstår.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Krymp en boks med lufttrykk.

Spille av opptakeren.

Vis et enkelt magisk triks.

Opera sang.

Skriv en parodi på en sang.

Lindre ømme fingre når du lærer å spille gitar.

Tame en drage laget lett kostyme.

Bruk en lydmiksere.

Kjøp en gitar til et barn.

Bruk en grafisk equalizer.

Forbedre scenen din som en ledende vokalist.

Ta enkelt inn en sang hjemme.

Tegn en diskantskive.

Sing høyere.

Bruk percussive effekter på gitaren.

Få et ISBN nummer.

Høye notater synger.

For å improvisere på pianoet.

Bli en sanger.

Spille fløyten.

Spille Beat Bass.