Home \ kunst
 

Lag en Peter Pan kostyme.

 

Uansett om du lager et Halloween-antrekk eller forbereder deg på en sceneproduksjon, er en Peter Pan-drakt alltid et hit. Fordi kostymen selv er ganske enkel å lage, er det også et fantastisk alternativ for siste øyeblikk. Konstruer kostymen fra bare noen få materialer og bruk den med en skummel holdning og et blunk!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lag tunika og strømpebukser  ,

    
   
 1.            1      Kjøp grønn strømpebukse eller leggings. Strømpebukser er den enkleste delen av kostymen å planlegge. Hvis du ikke allerede eier en, gå til en butikk som Walmart eller H & M og kjøp mørkegrønn eller grønnbrun leggings eller strømpebukser. Hvis du kjøper nylon strømpebukse, prøv å finne en som er ugjennomsiktig og ikke gjennomskinnelig.  
    
  • Hvis du synes det er ubehagelig å bære leggings eller strømpebukser, kjøp en svettbukse eller linbukse med en tettsittende passform. Du kan også ha på seg en grønn skjørt hvis du ikke vil ha lange bukser.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjøp en grønn skjorte. Hvis du ikke allerede eier en, kjøp en stor skjorte i en gulgrønn farge. Pass på at skjorten er litt for stor og sitter som en tunika som ender i midten av låret.  
    
  • Pass på at du eller den som kostymen er, prøv på skjorten før du kjøper den. Tunikken er et varemerke av Peter Pan kostyme, så en skjorte som er for kort eller for stram, ser ikke så bra ut.
  •  
  • Du kan kjøpe en vanlig t-skjorte eller polo skjorte eller, for en mer jordet følelse, en lin skjorte eller annet lignende materiale.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Merk skjorten med en blyant. Peter Pan's tunika er kjent for sin zigzag kutt på nederste hule og ermer, noe som gir det et lekfullt utseende. Prøv skjorten og bruk en penn til å tegne et stort zigzag mønster nær skjorten på skjorten og rundt ermene.  
    
  • Hvis du er fornøyd med størrelsen på skjorten, gjør du zigzagmønsteret nær stoffets kant. Hvis du føler at skjorten er for stor, tegner du sikksagen høyere, slik at du kan klippe den til ønsket lengde.
  •  
  • Tegn også en V rundt halsen på skjorten hvis den ikke allerede har v-hals.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klipp langs linjene. Legg skjorten flatt på et bord og bruk skarpe saks til å kutte langs linjene du trakk på den. Prøv å holde det rent og ryddig slik at skjorten ikke ser frayed eller ragged. Prøv skjorten igjen og se i et speil. Hvis du legger merke til at zigzaget er ujevnt, trekk skjorten av igjen og forbedre kuttet.                  
 8.  
             

    2      Lag hetten  ,

    
   
 1.             1      Sett sammen verktøyene dine. Hetten er det mest arbeidsintensive aspektet av kostymen fordi du må konstruere det selv. Du trenger en meter med grønn filt, et saks, en nål eller en symaskin, grønn tråd, en varm limpistol og en rød fjær. Du kan kjøpe alle disse verktøyene i en håndverks- eller kunstforsyningsbutikk.  
    
  • Hvis du ikke vil sy, kan du lage en ikke-sy versjon av hetten ved å bare ta en grønn hette og legge opp kantene. Fest en rød fjær til den ene siden av kepien for å skape en perfekt nok Peter Pan cap!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kutt ut en avrundet trekant. Tegn en trekant på filten med en ballpenn. Formen bør omtrent ha størrelsen på hetten sett fra siden. Sørg for å gjøre dem store nok til din eller lederen til personen kostymen er for. Ikke trek en perfekt trekant, men gjør toppspissen sving heller enn rett og ikke akkurat i midten. 
    
  • For å estimere størrelsen på trekanten, hold tøyet i hodet for å få en god ide. Siden hatten ikke passer nær hodet ditt, trenger du bare å få en omtrentlig vurdering.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kutt langs den skrånende trekanten. Tegn en annen form som ser omtrent ut som et knivblad, starter som et rektangel og slutter i et punkt. Dette vil være hattenes overflate. Pass på at lengden på denne delen er omtrent en tomme lenger enn den avrundet trekant du nettopp har laget. Kutt ham ut med saks.        
 6.  
 7.             4      Lag kopier av skjemaene. Ta den avrundede trekanten og det skrå stykket filt og legg det på den gjenværende filten. Tegn disse figurene med en ballpenn. Klipp ut figurene med saks for å lage identiske kopier av de former du allerede har laget.        
 8.  
 9.             5      Lukk de store trekanter sammen. Linj opp de større trekanter ved å plassere en trekant over den andre. Ta nål og tråd for å sy med rette masker. Lukk de to stoffstykkene langs sidene av trekanten rundt en tomme fra kanten sammen. La bunnsiden være åpen. Du kan også sy de to delene sammen med en symaskin.  
    
  • Du syr sammen med det som skal være innsiden av hatten, så vær ikke bekymret hvis sømene dine ikke er perfekte.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Linj opp de krympede stykkene. Vri hetten til høyre for å skjule sømene dine etter at du har ferdig å sy på hettens kropp. Legg deretter en av de lange skråstykkene av filt slik at den bare overlapper bunnen av lokket på innsiden. Fest stripen hvor den overlapper med pinner rundt nederst på kappen. Gjør det samme med det andre klutstykket på den andre siden. Pass på at de tykke ender er ved siden av hverandre, og de tynne endene berører hverandre.        
 12.  
 13.             7      Fest kantdelene på lokket. Lukk krympedelen med nål og tråd eller med en symaskin langs den nederste kanten av hetten der du pinnte den. Nærhet også langs lengden på overlappingen, der de to tykke sidene av de to lange trekanter møtes. Fjern pinnene når du er ferdig med å sy. Drei deretter brikkene over for å gjøre brikken!        
 14.  
 15.             8      Fest fjæren. Ta en lang rød fjær og legg den på den ene siden av hatten i randen. Pass på at våren er i en rask 45 graders vinkel. Pakk med den varme limpistolen hvis du er fornøyd med hvordan den ser ut.        
 16.  
             

    3      Lag tilbehør  ,

    
   
 1.             1      Lag eller kjøp et belte. Selv om kostymen er nesten ferdig, trenger du et par ekstra tilbehør for å trekke av den klassiske Peter Pan-utseendet. Hvis du har et brunt belte, trekk det over den grønne tunikken i midjen din. Du kan også binde et langt stykke brun klut eller et tau rundt midjen din hvis du ikke vil kjøpe et belte.        
 2.  
 3.             2      Kjøp en liten leketøydolk. Peter Pan bærer en liten dolk ved sin side i en skinne festet til beltet hans. Kjøp en liten leketøydolk i en kostymbutikk. Hvis ingen skjede er inkludert, er det ingen fare for å skade deg!  
    
  • Ikke bruk en ekte kniv. Selv om du vil ta av en flott kostyme, er risikoen for å stikke deg ved et uhell ikke verdt det!
  •  
  • Du kan også lage en pappdolk og male den til å ligne en kniv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk brune sko. Bruk et par brune eller brune sko med kostymen, helst mokasiner eller ankel støvler. Hvis du ikke har det perfekte paret sko, ikke vær redd: folk vil være så imponert over kostymen at de sannsynligvis ikke ser på føttene dine.        
 6.  
             

Tips .

                Les mer... (11)      
Kunst populær:
Lag en piratdrakt selv.

Gjør et penger på regn riktig.

Kjenne sanger gjennom melodier.

Finn et interessant navn for et band.

Skuespillere.

Få et ISBN nummer.

Møt favorittbandet eller stjernen.

Gjør som en anime eller manga karakter.

Memorere teksten til en sang.

Gjør en stemme over.

Forbedre din sangstemme.

For å være deprimert.

Noen som du spiller på pianoet.

Bland et kortspill.

Lag en forhåndsvisning av film.

Utfør en monolog.

Lesing av notater.

Hvordan rapplegges riktig.

Kjenne sang talent.

Lag en plateselskap.

Få gode ideer til en sang.