Home \ kunst
 

Skrive en gitar solo.

 

Så du har spilt gitar en stund, og nå vil du være i stand til å skrive en solo selv i stedet for bare å lære solos fra andre sanger. Denne artikkelen viser deg trinnene du trenger for å bli en sann blygitarist.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.      1      Lær en skala. En skala er et sett med notater som kan hjelpe deg med å finne dine komfortsoner, og når skalaen er formulert, kan den bli omgjort til noe flott. Pentatoniske skalaer er generelt det enkleste å lære og mest allsidige skalaer. Det er mange gratis nettsteder der du kan finne skalaene på skalaene.        
 2.  
 3.      2      Øv skalaen. Spill av skalaen opp og ned. Ikke prøv å spille det raskt! Du vil forbedre mye raskere hvis du spiller dem veldig sakte i 20 minutter i stedet for å prøve å spille dem så lenge du kan i flere timer. Pass på at du kan spille dem rent og uten dempede notater og feil, og lytt til hvert notat i sammenheng med forrige, neste og rotnotater. Forresten er nøkkelen til å spille raskt muligheten til å slå raskt og nøyaktig. Din gripende hånd er trolig allerede rask nok til å holde tritt med den angripende hånden din. Alt det harde arbeidet kommer imidlertid fra din plukkende og stoppende hånd. Denne hånden må være stabilt plassert og arbeid slik du vil ha den. Deretter lærer du å forene grephånden og angrepshånden. Det vil hjelpe deg enormt.     
 4.  
 5.      3      Lær notatene på fingerbordet ditt. Når du har begynt å lære å spille gitar, har du sannsynligvis forsøkt å unngå å lære notater. Men det er ingen annen vei hvis du vil lære å spille solos riktig. Når du lærer hvilke notater er der, kan du spille en solo med hver sang ved å bare flytte inn i sangenes tast. Når du gradvis lærer hvor notatene er og som er en del av nøkkelen til en sang, prøv ikke bare å bytte mellom notatene i nøkkelen og sørge for at de høres ut.     
 6.  
 7.      4      Spill notatene til et slag. Din solo vil ikke høres ut som avguder dine høres når du holder deg til rytmen / beat av sangen. Investering i en metronom vil også være en stor hjelp. Online metronomer er ikke den beste metoden fordi de er avhengige av din Internett-tilkobling og har en forsinkelse og blir så uforutsigbare - så prøv å unngå dem. Spill en tone på skalaen for hvert slag. Over tid kan du øke tempoet og lære å leke med noen form for rytmisk mønster.     
 8.  
 9.      5      Finn først notatene som er enkleste å spille og tilhører nøkkelen til sangen og skalaen (komfortsoner). Den første notaten til en sang er vanligvis nøkkelen til hvilken du skal spille din skala. Men noen ganger er dette ikke sant, så du bør plukke ut nøkkelen og finne ut hvilken lyd som er riktig.     
 10.  
 11.      6      Soloer er ikke bare tilfeldige sammenstillinger av toner av en skala, men består snarere av en rask, nøyaktig og melodisk sekvens av skalaintervall. Pass på at du bruker litt tid til å eksperimentere med ulike intervaller - å vite hva som passer til en solo, og hva som ikke kommer til å gjøre solo-lyden mye bedre. Prøv å lytte til, solo og dechiffrere noen soloer for å finne ut hvordan de fungerer i forhold til akkordene som ligger til grunn for dem. Dette fører også til det neste viktige punktet: Soloer er vanligvis basert på deres underliggende akkorder. Tro det eller ikke, ditt landemerke kommer fra dem. Hvis du lytter nøye, vil du legge merke til at halvparten av notatene som brukes i en solo, hentes fra akkordene som spilles. Dermed er begrepet "spiller over akkorder".     
 12.  
 13.      7      Øv deg med å improvisere. Improvisation kan hjelpe deg med å finne din egen "lyd". Forsøker å spille noe annerledes hver gang - hvis du ikke klarer det ennå, er det ikke så ille (hvis du prøver forskjellige former og mønstre, vil du alltid forbedre fleksibiliteten din når du spiller solo). Prøv også å se på dine avguder og etterligne dem. La deg bli påvirket, tenk på hva de ville gjøre og se hvor denne prosessen leder deg.     
 14.  
 15.      8      Du kan også lære spillteknikker som lange bøyninger, kunstige overtoner, dempede notater, etc. for å gi din ledende gitar en unik lyd. En vibrato er også bra. Noen gitarister trener om denne teknikken virkelig. Tenk som en sanger: Ønsker du å legge til en vibrato etter hvert uttrykk, eller bare la en tone stå og utvide den, eller få den til å puste i et sekund og deretter ferdig med en subtil vibrato? Alt er et uttrykk for deg selv - så uttrykk deg selv! Alt du kan forestille deg og forestille du kan gjøre på gitaren.     
 16.  
 17.      9      Du kan også prøve å spille inn en hummed / sung solo som du improviserer med stemmen din, og deretter prøve å spille den på gitaren. Så trinnet fra tanke å spille vil sannsynligvis bli mindre.               
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Skrive science fiction.

Forbedre din sangstemme.

Spiller harmonikken.

Lær et piano stykke raskt.

Katter som Eminem.

Hvordan passerer tiden.

En jente spiller.

Stille inn en gitar.

Last ned Hindi Filmer.

Lag en venetiansk maske.

Forbedre din sangstemme.

Spill Stille Innlegg.

Knapper en toga fra et ark.

Bli skuespiller.

Tuning av en gitar uten en tuner.

Spille ukulele.

Beatboxing.

Lag en kreativ skriveplan.

Bygg et easel.

Bli bandagent.

Vær en gamer.