Home \ kunst
 

Popping med en pisk.

 

Ønsker du å dyrke Indiana Jones i deg? Popping med en pisk krever myke og presise bevegelser.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Springer frem  ,

    
   
 1.                    1      Hold pisken ordentlig. Legg føttene på skulderbredde fra hverandre, ta håndtaket av pisken fast i hånden. Hold henne som et fast, formelt håndtrykk.  
    
  • Bruk alltid piske ute og ikke i nærheten av mennesker, dyr og gjenstander.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Sett pisken i startposisjon. Pisken selv skal være flat, helst bak deg, vinkelrett på hoften din. Det trenger ikke å være helt rett, men sørg for at det ikke tar beinet eller hoften når den klikker.  
    
  • Start alltid fra denne posisjonen, med pisken trygt på siden bak kroppen din.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Øv pisken rett opp i luften. Alle andre whiplash-bevegelser er basert på grunnbevegelse. Hold pisken fast i din dominerende hånd og ta armen rett opp til klokka 12 som om du pekte på himmelen. Hold albuen utstrakt og armen din rett. For å piske pisken, bøy albuen lett og lås armen fast fremover; hold pisken vekk fra kroppen din.  
    
  • Øv pisken forsiktig og la den synkende armen gjøre det meste av arbeidet. Det bør ikke være en plutselig, plagsom bevegelse, men følg den naturlige bevegelsen av armen din.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Lag "sløyfen". Grunnen til at pisken dukker opp er den delen av pisken som går på ett nivå og den andre enden av pisken i den andre retningen. Dette kalles en loop. Hvis du tar håndtaket av pisken rett opp, er slutten av strekken trolig fortsatt hengende nær bakken og trukket opp. Når du beveger håndtaket ned, nærmer du enden av pisken til punktet der håndtaket var før og "popper" ved den plutselige retningskursen.  
    
  • Denne sløyfen er viktig for et godt piskebang. Det er lettere hvis du setter pisken i riktig posisjon.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Hold et rett plan. Det er viktig å huske at pisken ikke kommer til å fungere, med mindre du opprettholder et nivå. Uansett vertikal eller horisontal må armen og pisken danne en rett linje for å skape den spesielle piskestøyen.  
    
  • Hvis du har problemer med å piske pisken, må du løfte den høyt nok ved første bevegelse.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Whip Bang Variations  ,

    
   
 1.                  1      En overhand bang. Når bang fremover er lik en Tai Chi-bevegelse, ligner overhandsbølget en baseballhøyde. Plasser den ikke-dominerende foten og vri skulderen tilbake og hold pisken rett over skulderen din som om du kaster en ball i stedet for å holde pisken rett opp.  
    
  • På startposisjonen for denne piskbommen må pisket være foran deg i stedet for bak deg.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Prøv en side bang. Denne bevegelsen ligner bevegelsen av å kaste steiner på en vannkilde. Med pisken i startposisjonen bak deg og piskhånden med håndflaten din, bort fra kroppen, ta pisken fremover i en horisontal bevegelse.  
    
  • Dette banget kan brukes som en del av et kombinert slag. Når du har brakt pisken fremover, sett føttene tilbake slik at du står rett og ta pisken over skulderen for et sekund fremover. Dette høres ut og virker mer komplisert enn det er. Men vær forsiktig så du ikke slår ansiktet med pisken.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Prøv trenerens streik. Dette er et whip-bang som gjør at hester kan kjøre foran en vogn. Det er i utgangspunktet en kombinasjon av et slag frem og en overhåndsstans. Start banget som et fremspring, løft armen, men bøy den i stedet for å strekke den helt ut. Bøy håndleddet bakover til klokka 12 og slå pisken rett ut i stedet for rett ned.        
 6.  
            

Advarsler .

             
Kunst populær:
Bland et kortspill.

Ta en video.

Forståelse av elektronisk musikk.

Lag et enkelt musikkinstrument.

Lag en stille film.

Fouette svinger i ballett.

Lag en musikkmiks for cheerleading eller dans deg selv.

Skriv en bok.

Søk etter en film eller et spill.

Hold en hakke.

Lag et storyboard.

Dans Break Dance Helikopter.

Lag en Hermione Granger kostyme.

Forbered en koreografi for en dans.

Lag et hode i et glass.

Spille tuba.

Lag et hode i et glass.

Syng med membranen.

Skriv en gitar solo.

Husk et skript.

Spiller Mord i Mørket.