Home \ kunst
 

For å overleve en freestyle rap kamp.

 

En rap kamp kan være en flott mulighet for en rapper til å bevise sitt talent. En rap kamp vant vanligvis den som har den beste ytelsen, teksten og entusiasmen til publikum. Hvis du skriver dine egne rap-sanger, spiller freestyle-kamper så ofte som mulig, hold deg avslappet og følg publikumets energi, du vil ikke bare overleve disse kampene, men til og med vokse gjennom dem og ta deg til toppen av talentene kan fungere.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Tren din hjerne  ,

    
   
 1.            1      Se videoer av rap-kamper. Se på nettsteder som rapt.fm. Sjekk ut noen freestyle rap av talentfulle artister kjent for deres rap slag. Du kan lære mye av rappere som Eyedea, Atmosphere, Tech N9ne, AMB, Nas, Eminem, Tupac, Jin og Biggie. Gode ​​slag for å se inkluderer Blaze Battles fra HBO og Scribble Jam. Det er også en scene i filmen 8 Mile, som er en god skildring av et realistisk rapslag. Vær nøye med hvilke teknikker disse artister bruker i sine kamper og prøv å etterligne dem. Dette vil hjelpe deg med å forbedre dine egne teknikker. 
    
  • Finne rap slag som snart vil finne sted i ditt område. Når du ser en liveopptreden, får du en ide om hva en energisk miljøartister må utføre. Rap-slag kan bli ganske tunge, spesielt når du er i rampelyset.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skriv rap-sanger. Skriv ned alt du kan tenke på, og prøv å rime med. Skriv rap-tekster og velg deretter de beste rimene som passer. Tenk på å kjøpe en rimordbok. Evnen til å skrive kraftige kamprymer vil hjelpe deg når du faktisk er i en kamp (Merk: Noen rappere skriver ikke noe ned, men holder alt i hodet, slik at de bare kan snakke om hva som er "ekte" er). Men prøv ikke å tvinge rimer hele tiden. Bare la det skje naturlig og prøve ditt beste.       
 4.  
 5.             3      Lær å spille jazz. Jazz og rap kan virke veldig annerledes, men jazzmusikere som improviserer i sine forestillinger bruker hjernen deres på samme måte som rappere utfører en freestyle-ytelse. Både jazzmusikere og rappere lærer å slå av hjerneområder som kan være en distraksjon.       
 6.  
 7.             4      Spill basketball. Sport og rap kan ha lite å gjøre med hverandre, men en sport som basketball krever mange improviserte bevegelser som kan være nyttige for å fremme hjernen din og forbedre ytelsen. Gjennom sport kan du lære å vende en bryter i hjernen og finne det rette humøret. Dette er en viktig teknikk for å lære å slå av distraksjoner og jobbe under press når tiden kommer.        
 8.  
 9.             5      Øv på freestyle rap. Du bør rap så ofte som mulig og på alle mulige steder spontant og uten forberedt tekst. Mens du er i det, kan du også øve rapping freestyle rimmer for en kamp. Selv om det betyr å måtte ta et bilde eller tenke på en ex eller forestille seg din fremtidige motstander, gjør det du kan for å finne smarte nye måter å fornærme noen på. Når du tror du har gått tom for freestyle-materiale, fortsett: Jo lenger du tvinger deg til å rape, uten å gi opp, jo sterkere og mer fleksibel blir du mentalt.                 
 10.  
             

  Del 2      Lag en plan for din Rap Battle  ,

    
   
 1.             1      Skiss din ytelse. Du har ikke tid til å skrive alt ned, men du må lære å mentalt øve prestasjonen mens du venter på å komme dit. Mellom hver rap kamp rundt har du noen få minutter mens motstanderen din snu. Få mest mulig ut av din tid ved å tenke på ideene dine og tenke på hvordan du kan rime dem. 
    
  • Tenk på hvilken linje som er best. Du kan enten starte med denne linjen eller lagre den til slutten. Når du lærer å gjøre dine beste fornærmelser skiller seg ut, blir de enda mer merkbare og minneverdige. Dette vil tillate deg å vinne publikum for deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk en strategi. Ikke angrip mot hver motstander og alle rap kampene med en gang. Tenk på den beste måten å skyte ned motstanderen din før du går på scenen. Når du har gjort leksene dine og har sett nøye på konkurrentene, kan du finne svakheter i dem som vil være til nytte for deg. 
    
  • Les "Krigskunst" av Sunzi. Forretningsfolk har lest "Krigskunst" i årevis for å forbedre sin strategiske tenkning og å lykkes. Disse samme metodene kan også hjelpe deg med å gjøre det bedre i et rap-kamp.
  •  
  • Du kan enten angripe motstanderen din umiddelbart eller bare avverge angrepene du tror han planlegger mot deg. Selvkritikk kan komme som en overraskelse for en motstander som ser etter dine svakheter. For eksempel, i den siste kampen i 8 mil kommer B-Rabbit først og bestemmer seg for å fornærme seg selv før Papa Doc får en sjanse (Ja, jeg er hvit, ja jeg er en bum, Jeg er i en tilhenger med mamma, min gutts fremtid er på "Onkel Tom"... Så hva? ). Som følge heraf har far ikke noe igjen å svare.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk humor i rimene dine. Hvis motstanderen din er død, kan humor være spesielt hensiktsmessig. Hvis du får publikum til å le på en motstander, er det en fin måte å dempe sin vold - spesielt når han eller hun må le. Hvis du kan få motstanderen din til å være enig med deg i løpet av kamprymmet, så er du på vei til podiet. 
    
  • Bruk liknende og metaforer. Sammenlign motstanderen din med noe støtende. Prøv å koble til en nåværende verdensarrangement som alle er kjent med.
  •  
  • Du bør fornærme dine motstandere når det er mulig. Du kan angripe deres klesstil, deres aksent, deres gang, deres språk og deres holdning, samt deres personlige liv, deres fortid, deres livsstil og andre personlige svakheter.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sett rekvisitter. Du kan finne måter å ta med i vanlige ting som ødelegger motstanderen din. For eksempel, hvis du oppdager en linje der du gjør motstanderen din, gråter, kan du tilby ham et lommetørkle. 
    
  • Vær oppmerksom på omgivelsene dine. Det kan hende du finner elementer som kan være nyttige for deg under forestillingen. Kanskje en matbit eller popcorn som du kan tilby motstanderen din. Eller kanskje du legger merke til et stykke klær på motstanderen din som du kan gjøre narr av i neste rim.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Gjør ditt beste  ,

    
   
 1.             1      Start med freestyle-kamper. Den beste måten å starte er å velge fiender bare for moro skyld. Stopp rap kamper med venner som ikke bryr seg om du fornærmer dem - eller selv om du gjør feil. Delta i kamper så ofte du kan, spesielt hvis du finner en venn som er god i det, og kan hjelpe deg med å forbedre. Når du føler at du er god i det, kan du prøve dine talenter på fester og på rap konserter. Dette er også gode steder å øve dine teknikker før du deltar i en offisiell kamp.       
 2.  
 3.             2      Slapp av. Hvis du holder deg rolig, vil du ikke bare være i stand til å stå motstanden til motstanderen din kult, men du vil også være bedre i stand til å fokusere på et godt svar. Videre, hvis du holder deg rolig, vil ytelsen din bli bedre, noe som kan avgjøre effektiviteten av en fornærmelse: siden den viktigste komponenten av en god ytelse er timing, kan selv den beste fornærmelsen bli ødelagt hvis du treffer hodet (og munnen din ) galopp i panikk. 
    
  • Ta et dypt pust. Dyp pusting stimulerer vagusnerven, som har en beroligende effekt på kropp og sinn. Noen forskere tror selv at du kan endre måten dine gener uttrykker seg i din personlighet, når du gjør det til en vane å slappe av og puste dypt. Du vil bli en roligere personlighet samlet.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Går med mye energi. Ikke bare stå der og snakk. Flytt. Gesture med hendene dine for å understreke tekstene dine. 
    
  • Aggresjon er et must. Hvis du utfører mye strøm, vil det varme opp publikum og vinne det for deg. Svært ofte blir rap-kamper bestemt til den personen som viser mer tilstedeværelse på scenen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Har søkeord å komme tilbake til. Disse ordene hjelper deg hvis du har en blackout. Vet hvilke ord rim med disse nøkkelfrasene, slik at du kan bruke dem oftere fordi du vet hva som skjer med dem. 
    
  • Skriv lister over rimord som lett kan brukes til å svekke motstanderen din på en eller annen måte. For eksempel, hvite rimer med lyn, spissete, sittende, etc. Lag lister i en notatbok og praktiser hvordan du bruker dem i rimene dine. Hvis du bare kjenner noen slike ord, gir det deg dusinvis av rim som du kan kaste ut spontant hvis du ikke kan tenke på noe bedre.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ikke bekymre deg hvis du mister dine første ekte kamper. Poenget er at du må trene freestyle rap hele tiden for å bli bedre. Som med idrettsutøvere og musikere, her også, må du legge mye arbeid i treningen, slik at du når ditt fulle potensiale når øyeblikket kommer. Jo lenger du gjør det, desto bedre blir du. Derfor: hold deg inntil du har det!       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

            Les mer... (5)      
Kunst populær:
Ta et bilde med en film.

Finn ditt vokalområde.

Ha det gøy hjemme alene.

Spille akkorder på gitaren.

Velg et artistnavn.

Lag en Captian America kostyme.

Lag en vampyrdrakt.

Bli en god sanger uten å tilbringe timer.

Gjør en stemme over.

Se en film.

Start med rap.

Vær en gamer.

Fikk forestillinger for sitt band.

Rengjør en saxofon.

Bli en kjent artist.

Shakespeare sitat.

Bruk percussive effekter på gitaren.

Bygg et easel.

Skriking.

Skriv en god landsang.

Lag en vampyrdrakt.