Home \ kunst
 

Velg gitarstrenger.

 

Hvilke gitar sider du velger, avhenger av hvilken type gitar du spiller, lyden du vil ha og din preferanse for spillbarhet. Denne artikkelen viser deg en wikiHow for valg av gitarstrenger

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Kjøp nylon strenger hvis du er nybegynner. De har en myk, mild tone og lyser på fingrene. Hvis du velger klassisk gitar, blir du hos dem.        
 2.  
 3.   2      Wange ball end nylon sider, ofte referert til som Folk Nylon , hvis du vil bli en folkegitarist. De er litt tyngre enn vanlige nylonstrenger og holder faste stemmer.     
 4.  
 5.   3      Kjøp monelstrenger hvis fingrene dine er sterke nok til å håndtere metallstrenge. De har en mye skarpere og høyere tone enn nylon, tykkelsen varierer avhengig av hvilken type sett som er kjøpt. For nybegynnere medium til lett anbefales. Ikke bruk på klassiske eller elektriske gitarer!     
 6.  
 7.   4      Velg belagte metall sider for fingerplukking. Disse er mye enklere å spille enn vanlige metallstrenge. Ikke bruk med elektriske gitarer fordi de ikke har elektrisk ledningsevne.     
 8.  
 9.   5      Ta bronse strenger for fingerplukking på en folkegitar. De leverer strålende lyd. Velg et høyt nivå av fingerplukking, et tungt mål for akkordspill.     
 10.  
 11.   6      Kjøp et sett med messing-sider hvis du vil ha en skarp og sterk tone. De er vanligvis sprø enn bronse.     
 12.  
 13.   7      Ta flatpolerte strenge for jevnere spillbarhet. Disse er enklere på fingrene enn vanlige metallstrenge. Disse strengene er tilgjengelige for både akustisk og elektrisk gitar.     
 14.  
 15.   8      Velg flat sårstrenge for elektriske gitarer. De er komfortable for venstre hånd og gir en myk tone. Disse strengene er foretrukket av mange jazzgitarister.     
 16.  
 17.   9      Pass på å kjøpe matchende strenger for gitaren din. Akustiske stålstrenge (Fosforbronse, 80/20, etc...) har for høy spenning for en klassisk gitar og kan skade den. Nylonstrenger vibrerer ikke nok til å produsere mye lyd på en stålstrenggitarr. Elektriske gitarstrenger har en annen sammensetning enn akustiske strenger for at pickupene skal fungere skikkelig.     
 18.  
 19.   10      Hvis du spiller med forskjellige stemninger, bør du kjøpe et sett som har samme spenning i dette humøret som en vanlig avstemt setning. Mange metallbånd bruker D / C / B / A tuning eller D / C # / B tuning for eksempel. For svært dype stemmer, ta et tykt sett med strenger, for eksempel en 11. eller 12. På samme måte, hvis du spiller Slide Guitar i Drop G-tuning, bør du ta et strengsett som har nok spenning som du enkelt kan spille med lysbilde ,               
 20.  
             

Tips .

             
Kunst populær:
Finn et interessant navn for et band.

Tuning av en gitar uten en tuner.

Bli komiker.

Kom til forsiden på en konsert.

Lag regler for ditt eget rollespill.

Møt favorittbandet eller stjernen.

Tren en sterk og høy sangstemme.

La en blyant sirkel rundt din langfinger.

Spille av tastaturet.

Utvikle en noe skrape sangstemme.

Violiner og violer er forskjellige.

Blåser en bobbelgummiboble.

Yodeling.

Skrikende.

Syng fra bladet.

Skriv en tegneserie.

Lag en fjærdeksel.

En ukulele tune.

Hvordan rapplegges riktig.

Lag et bånd.

Skriv et rap kor eller krok.