Home \ kunst
 

Lag en vampyrdrakt.

 

En av de skummeleste og mest populære kostymer til Halloween eller skjule partier er en vampyrdrakt. For å lage et autentisk utseende, må du ha mørke, men likevel sofistikerte klær, bruke spooky sminke, og få litt vampyrtilbehør. Heldigvis kan de fleste klærne til kostymen bli laget av ting du allerede eier. Hvis du vet hva slags ting du skal se etter, kan det være morsomt og enkelt å skjule deg selv som en vampyr!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Velg Vampyr Klær  ,

    
   
 1.            1      Bruk en svart drakt med en rød vest for et sofistikert utseende. Da Dracula først ble presentert på scenen og på lerret, hadde han en smoking eller en dress for å formidle sin intelligens og raffinement. Du kan enten kjøpe en ny dress eller en smoking eller ha den du allerede eier. Prøv å finne en rød kappe hvis du ikke finner en rød vest.  
    
  • Prøv å finne en hvit rufflet skjorte på forsiden som gir deg et gotisk utseende.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk svarte bukser. Et sort par bukser passer til draktjakken eller smokingen du skal bære. Svarte bukser og en jakkesjakke ligner på hva Dracula hadde på seg da han gjorde sin debut på skjermen.        
 4.  
 5.             3      Kjøp en svart eller rød kjole for et forførende utseende. Tradisjonelle vampyr kjoler er lange og går vanligvis ned til ankelen. Vampyr kjoler har vanligvis mye blonder og er puffy nederst. Du kan ha på seg en svart kjole som du allerede eier, eller kjøpe en ny.        
 6.  
 7.             4      Bruk svarte sko. Tenk på iført klessko eller høye hæler hvis du velger hvilken type sko du bruker for å legemliggjøre en vampyrs utseende. Du kan også bruke svarte joggesko hvis du ikke har klessko.        
 8.  
 9.             5      Kjøp eller sy en kappe. En mørk svart eller rød kappe er et av de mest gjenkjente plaggene til en vampyr. Prøv å finne en kappe med en stor lekter på den. Hvis du ikke vil bruke penger på en kappe, kan du drape et mørkt farget ark eller teppe rundt skuldrene dine. Sikre med sikkerhetsnåler.  
    
  • Pass på at kappen ikke trekker på gulvet, eller du kan snuble over det.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Bruk Vampyr Makeup  ,

    
   
 1.                  1      Påfør et lag med fundament i en lys farge i ansiktet ditt. Kjøp et fundament i en lys farge og legg den på haken, nesen, kinnene og pannen. Bruk en sminke svamp og dab grunnlaget for å begynne å farge sminke i huden din. Bruk fundamentet til ansiktet ditt i et jevnt lag. Du bør se mye paler nå enn før.  
    
  • Hvis du vil se veldig blek, kan du få litt hvit sminke på nettet eller i en kostymbutikk. Bruk den så vel som Stiftelsen.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Bruk sløv rød leppestift. Påfør leppestiften på øvre og nedre leppe med jevn dekning. Du kan bruke en lipliner som er mørkere rød enn leppestiften din for å gjøre leppene dine skiller seg ut enda mer. Røde lepper gjør at det ser ut som om du har drukket blod.  
    
  • Påfør med en Makeup Brush Foundation rundt kantene på leppene dine for å gjøre opp for ujevn kanter på leppestiftet.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Sett øyenskyggen på øynene dine. Påfør et lag med rød eller lilla øyenskygge over og under øyelokket med en flat sminkebørste eller svamp. Pass på at du dekker området under pannen din. Fortsett med lysere øyeskygge for å gå rundt øyet slik at du har en ring rundt øynene dine. Ta deretter svart øyenskygge og dra den over øyelokk og under øyet. Skjul den i lysere øyeskygge. Dette skaper et uhyggelig utseende som trekker oppmerksomheten mot øynene dine.  
    
  • Hvis du vil ha et mindre dramatisk utseende, kan du omgir øyet med en svart eyeliner i stedet for å bruke øyenskygge.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Slipp falskt blod over hjørnene i munnen din. Kjøp falskt blod på kostymebutikk eller varehus. Trykk blodrøret på en bomullspinne og tapp det på hjørnene i munnen. Fortsett å legge til falskt blod til det ser ut til at blod kommer ut av munnhjørnet.        
 8.  
 9.                  5      Bruk vener på ansiktet med rød sminke. Dyp pensel inn i en rød sminke og trekk utsmykkede linjer fra bunnen av øyet til toppen av kinnbenet ditt. Gjør linjene tynne og slanke, og prøv å tegne dem som årer. Dette er ikke nødvendig, men det gjør sminkeverket ditt enda mer spooky.        
 10.  
 11.             6      Komb håret ditt tilbake med gel hvis du har kort hår. Tradisjonelt kamme mannlige vampyrer håret tilbake med gel. Sett en beløp på én euro av gel eller pomade i hendene og gå gjennom håret ditt for å glatte det tilbake. Gå gjennom håret ditt med en kam for å fullføre utseendet.        
 12.  
             

    3      Bruk VampireAccessories  ,

    
   
 1.             1      Sett vampyr tenner i munnen din. Du kan kjøpe vampyrtennene på nettet eller i kostymbutikken. Få de billigere plasttennene eller dyrere sårbare fanger. Pass på at fangene passer tett over tennene dine, slik at du kan bruke dem komfortabelt med kostymen.  
    
  • Pass på å lese håndboken hvis du bruker sårbare fangs eller fang innsatser. Så de forblir på plass mens du bærer dem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vurder å få farget kontaktlinser. Hvis du vil gjøre øynene dine lyse, kan du kjøpe forskjellige fargede kontaktlinser på nettet eller i en kostymbutikk. Røde og hvite kontaktlinser gir deg et vampyrlignende utseende. Kjøp kontaktlinsene og legg dem i øynene dine når du har brukt resten av sminken din.  
    
  • Ikke glem å fukte øynene med øyedråper før du bruker kontaktlinsene.
  •  
  • Fjern kontaktlinsene hvis øynene dine begynner å skade.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk en gammeldags sylinder. En sylinder gjør at du ser gammeldags og gotisk ut. Se deg rundt i draktbutikker, hattbutikker, eller online for sylindere. 
    
  • Bram Stoker's Dracula hadde en sylinder i 1992-filmen.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk overbelastede smykker. Vampyrer er kjent for å ha gull og metall smykker. Ikke bruk smykker med religiøse symboler på den. I stedet finner du halskjeder eller armbånd som inneholder store perler eller hedenske symboler. Store over-the-top smykker gjør at du ser mer ut som en viktoriansk stil vampyr.        
 8.  
             

Hva du trenger .

    

     Vampyr Klær  ,

   

     Vampyr Makeup  ,

   

     Vampyr Tilbehør  ,

              Les mer... (13)      
Kunst populær:
Ha en fin håndskrift.

Lær harddød metal vokal.

Bli gitargud.

Hvordan bli en tryllekunstner.

Dans svingen.

Dans Break Dance Helikopter.

Brenn musikk til CD.

Lær harddød metal vokal.

Lag en superhelt.

Spille strømkilder på gitaren.

Gjør en gitar.

Lag en Ninja Turtle Costume.

Vær en skuespiller.

Last ned Hindi Filmer.

Spiller Mord i Mørket.

Lag en diorama.

Bli en god sanger uten å tilbringe timer.

Spille akkorder på gitaren.

Vær en kjent rapper.

Få et ISBN nummer.

Bli komiker.