Home \ kunst
 

Program en takt. ,

 

Hip hop elskere som ønsker å lære å programmere en beat har mange alternativer. En fordel med online-beat-programmer er at det i de fleste tilfeller ikke må installeres ekstra programvare. Du kan begynne å lage beats med en gang. Lydkvalitet, funksjoner, kontroller og brukergrensesnitt av slike programmer er noen ganger svært forskjellige. Men med dem alle kan du lære å programmere beats veldig raskt. Denne artikkelen vil fortelle deg hvor du finner online beat-programmer og hvordan du håndterer dem.

               

Fremgangsmåte .

    

    1      Hvordan strukturere din takt  ,

    
   
 1.            1      Skriv for sjangeren din. Hver musikkstil har sine egne regler om beat. Tenk på hvilken stil du vil skrive for, og hvordan slagene i denne stilen vanligvis er strukturert. Det er en viktig faktor i lyden av musikken din.       
 2.  
 3.             2      Hold beats enkelt. Start med en grunnleggende struktur: en fire-fire-bar, 8-bar lang. Dette er godt musikalsk utgangsmateriale til begynnelsen.        
 4.  
 5.             3      Loop the beat. På slutten av 8-bar-skjemaet skal det høres bra ut og ikke rykke når slaget hopper tilbake til begynnelsen. Det er to alternativer for dette:  
    
  • Ta svært korte, identiske seksjoner (da da da da da da da etc.).       
  •  
  • Lag en del som bygger opp i det siste målet, og kollapser deretter tilbake til den grunnleggende rytmen til det første målet. (Tenk deg, trommeren spiller veldig fort og rytmisk, før han går tilbake til grunnrytmen).       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Programmer en lyd som gir en konsistent grunnleggende takt. Det er grunnlaget som alt annet bygger på. Dette er veldig enkelt, for eksempel med ett notat på hvert kvartal av linjen.        
 8.  
 9.             5      Lag en melodi. Dette gjelder også rytminstrumenter. For melodien til din beat er et element som høres iøynefallende. Den enkleste måten å finne slike rytmiske mønstre på er å spille rundt med lydene du har til disposisjon. Selv fagfolk gjør det på den måten.        
 10.  
 11.             6      Bruk effekter. Når basen beats er opp, kan du legge til effekter. Disse er instrumenter som bare vises av og til og legger til farge i det hele tatt.        
 12.  
 13.             7      Ikke gjør din takt for komplisert ved å pakke ett instrument etter hverandre. Noe som det høres vanligvis ut rastløs og forvirret. Husk, Beat er bare grunnlaget for musikken din. Sangen er fokus, ikke rytmen.                  
 14.  
             

    2      Valg av instrumenter  ,

    
   
 1.             1      Bruk en hi-hat. Hun er god for grunnleggende beat.        
 2.  
 3.             2      Bruk et spark. Bassdrum er også sagt. Som Tom, gir sparken en god melodi. Selv en snare er godt egnet for dette, men fungerer bedre med rock enn for eksempel i Hip Hop. Forsøk å finne ut hva du liker best.        
 4.  
 5.             3      Bruk effekter. Instrumenter som felger, crashbymbaler, snarer, klapper og bass gir en større lyddybde, og det gjør også reverb og ekko.        
 6.  
 7.             4      Juster volumnivåene. Når du blander sporet ditt, må du sørge for at instrumentet ikke er for høyt. En blanding lyder balansert, hvis ingenting skiller seg ut for mye og alle lydene har et godt forhold til hverandre.        
 8.  
             

    3      Finn riktig program  ,

    
   
 1.             1      Bruk et online program. Hvis du raskt vil lage et slag for en YouTube-video eller noe lignende, er den raskeste måten å bruke et gratis javascript-program. Det er mange på internett.        
 2.  
 3.             2      Bruk en app. Hvis du leter etter noe billig som kan gjøre litt mer enn et nettbasert program, er en av de mange appene som er tilgjengelige for Android eller iOS bedre. Noen er helt gratis og andre er allerede tilgjengelige for noen få euro. Ta en app som kan eksportere MP3-filer.        
 4.  
 5.             3      Få et lydprogram. Det er flere som er gode og gratis. For eksempel er Audacity svært vanlig. Men slike programmer krever litt mer arbeid, praksis og kunnskap, fordi du må generere lydene selv.  
    
  • På Audacity, for eksempel, trenger du eksempler hvor du kan sette din takt sammen. Dette er litt mer krevende, men gir mye mer profesjonelle resultater.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få profesjonell programvare. Det er mange komplekse musikkprogrammer som gir mening hvis du vil gjøre musikk på lang sikt og seriøs. De er delvis svært dyre og brukes også av fagfolk. For å bruke dem riktig trenger du en stor samling av prøver.        
 8.  
            

Tips .

      

              
Kunst populær:
Kontakt Justin Bieber.

Spill Kazoo.

Popping med en pisk.

Vær en barneskuespiller.

Skriv en litterær gjennomgang.

Ha det gøy når du er hjemme alene.

Fløyte riktig.

Å lage falske tenner.

Tame en drage laget lett kostyme.

Bli en musiker.

Forstå hva du leser.

Beskriv lokalene i en historie.

Lag en lue for en heksedragt.

Ikke vær redd etter en skrekkfilm.

Vær en popstjerne.

Lag en Hermione Granger kostyme.

Som Shakespeare snakker.

Spill en stor akkord på gitaren.

Lag en avishue.

Lær å spille piano bedre.

Være kjent for å handle.