Home \ kunst
 

Hold en gitar.

 

På samme måte som du må lære å gå før du kan gå, må du lære å holde en gitar rett før du kan smadre en 12-bar melodisk mindre Blues-skjema. Riktig gitarer hjelper deg å utøve de grunnleggende ferdighetene du trenger for å spille komfortabelt, raskt og med riktig teknikk. Gode ​​gitarister tar deg tid til å øve vaner som gjør at gitaren spiller bedre i det lange løp. Enten du har en elektrisk gitar eller en akustisk gitar, enten du står eller sitter, bør du først lære å holde instrumentet ditt riktig.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Holder en gitar (sitter ned)  ,

    
   
 1.                    1      Seter på en egnet stol. Når du begynner å lære, er det viktig å trene seg ned. Før du kan frigjøre din solo som en rockestjerne på scenen, må du lære å holde gitaren på en måte som gjør det komfortabelt for deg, ellers vil du ubevisst begynne å "kjempe" med fret og strengene. Den enkleste måten er å sitte og på en egnet stol.  
    
  • De beste stolene for å trene har en fast rygg og armlener, eller du tar avføring. Sitt på kanten av stolen, slik at ryggen din ikke er rød. Hold ryggen rett.  
  •  
  • Du kan kjøpe spesielle gitarstoler i musikkbutikker. Disse er ideelle for å praktisere, men ikke billig. Hvis du vil ha en, grip den, men du kan også øve på en kjøkkenstol. Sofaen eller den komfortable TV lenestolen er ikke et bra sted å trene, det fører bare til en dårlig holdning og ugunstige lekevaner.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Juster gitaren riktig. Start med å holde gitaren i riktig retning til kroppen din. Det er riktig hvis den tykkeste strengen (den dype E-strengen) ligger i takets retning, og den tynneste retningen er på gulvet. Gitarrens kropp - den delen der strengene og lydhullet sitter - skal være på din foretrukne side, hvor din dominerende hånd er den du skriver med. Nakken, den lange, tynne, bundet delen av gitaren, skal være på din ikke-dominerende side.  
    
  • Hånden på din dominerende side kalles "Flip Hand". Med denne hånden plukker du eller strekker strengene og lager lyder. Det kan virke mer logisk å holde fretsene med denne hånden, men i det lange løp er det bedre å lære det.
  •  
  • Din ikke-dominerende hånd er den "gripende hånden", som du trykker på strengene på fingerbrettet for å lage forskjellige notater.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Sett den nedre delen av gitaren på låret. Når du setter deg ned for å ta gitaren mens du sitter, legg benet fremover på din dominerende side litt ved å bøye kneet i riktig vinkel, legg foten din flat på gulvet. Ditt andre ben skal gå litt tilbake for å gi en komfortabel posisjon. Hold ryggen rett. Den nedre buen på kroppen sitter på låret på din dominerende side.  
    
  • Noen dreadnoughtgitarer (store akustiske gitarer) har innrykk som holder seg pent på de andre lårene, noe som gjør det enklere å rette gitaren. Ta deg tid til å føle din gitar og legg det komfortabelt på fanget ditt. Hvis det er balansert, bør du ikke holde det med hendene dine.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Juster nakken. Ideelt sett bør gitarhalsen være i en vinkel på 45 °, ikke parallelt med bakken. Denne stillingen, ofte referert til som "klassisk holdning", er den beste og minst slitsomme måten å lære, uansett hvilken stil du sikter på.  
    
  • Noen gitarlærere gir ikke mye vekt på denne holdningen. Når du blir litt mer erfaren, kan du holde gitaren uansett hva du vil. For en nybegynner er det imidlertid den ideelle holdningen. Hvis læreren din oppfordrer deg til å holde gitaren din parallell med bakken, prøv denne på egen hånd.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Gi ekstra støtte til kroppen med albuen og underarmen til den dominerende hånden. Hold gitaren nær kroppen din. Baksiden av gitaren bør røre overkroppen. Fingerplaten og strengene skal være vinkelrett på bakken, 90 ° vinkel, ikke bakover, slik at du kan se dem bedre! Trykk på gitaren under lydhullet med underarmen og albuen på angrepshånden din nærmere kroppen din.  
    
  • Så du holder det ikke for vanskelig, du kan prøve å slå strenger, la hånden falle to inches foran lydhullet, eller til og med på pickupen på en elektrisk gitar.
  •  
  • Bedre enn, bør du ikke tenke å holde en gitar så mye som "hold", den burde "hvile" mye mer i fanget ditt. Jo mer hun hviler, desto lettere er det å spille.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Balanserer nakken mellom tommelen og pekefingeren. Din gripende hånd skal ikke støtte gitaren. Riktig holdt, skal gitaren holdes på plass ved å plassere den på låret på den dominerende siden og lene den mot kroppen din med albuen på samme side. For å gi stillingen mer hvile, danner en "V" med tommelen og pekefingeren og bruk den til å stabilisere gitarhalsen.  
    
  • Noen gitarlærere legger en markør like bak den tredje fretten for å vise deg hvor tommelen skal hvile. Hvis du vil øve din håndstilling riktig, bør tommelen alltid ligge på gitarens bakside og ta de andre fingrene over fretstangen, men tommelen skal ikke gå fremover.
  •  
  • Berømte artister, virtuoser som Hendrix og John Fahey, har bevisst brutt denne regelen og brukt crossover-tommelen for store effekter. Hvis du har lange fingre, kan du komme unna med det. Men det bør ikke "ødelegge" holdningen til den andre hånden din. Følg lærerens instruksjoner eller eksperimenter med måten som fungerer best for deg.
  •  
         
 12.  
 13.                  7      Hold ryggen din rett som mulig. Det viktigste aspektet av riktig gitarstilling er å holde ryggen rett og holde gitars front i vinkel mot gulvet. Det er altfor lett å komme seg inn i en hakkback for å holde øye med fingerbrettet, men det er en rush til dårlig teknikk og slurvet spill.                  
 14.  
             

    2      Holder en gitar (står opp)  ,

    
   
 1.                  1      Kjøp en justerbar gitarstropp. Når du er klar til å stå på et stadium, bærer du vanligvis en gitarstropp. De kommer i mange forskjellige farger og former, så vel som i forskjellige lengder, fra ekstra lange til tette. De fleste er imidlertid enkle og enkle å bruke. Velg et belte av stoff eller lær og god kvalitet. Det er viktig at du kan justere lengden, slik at du kan finne riktig høyde for deg personlig.  
    
  • Pass på at gitaren din allerede har eyelets for å feste en stropp. Ellers må du gå til en musikkbutikk og ha noen vedlagt. Noen gitarer har bare ett øye på baksiden av kroppen. I de fleste tilfeller trenger vi ikke å legge til noen ekstra.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Fest stroppen forsvarlig. Den beste måten å gjøre dette på, vil avhenge av om du har ett eller to øyelys (vedlagt). Akustiske gitarer har ofte bare ett øye, mens elektriske gitarer ofte har to. Start alltid med øyet på bunnen av gitaren, og fortsett deretter for å feste øyet nær halsen.  
    
  • For å feste en akustisk gitar med bare ett øye, kan det hende du må sette den tynne enden av stroppen rundt gitarhodet, under strengene, hvor de festes til vertebrae. Om nødvendig gjør det også et sko som du tråser gjennom øyet på den tynne enden av beltet. Hvis gitaren din har to øyenlommer, må du bare feste stroppen og du er klar til å gå.  
  •  
  • For å binde en elektrisk gitar, trekk stroppen gjennom de to øyene for å få jobben ferdig. Noen stropper har flere løkker slik at du kan justere riktig lengde. Start tett og løsne det om nødvendig.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Juster gitarstroppen riktig. Med de fleste stropper kan du endre lengden ved å flytte spenne opp og ned. Sett stroppen over skulderen på hånden og se hvor dypt gitaren henger. Hvis det føles behagelig, er du klar til å gå. Hvis ikke, endrer innstillingene til det føles riktig. Ideelt sett vil den nedre enden av gitaren ligge på hoften på din dominerende side.  
    
  • Vær mer villedende mot for stramt. Det bidrar ikke til å ha gitaren for dyp, ellers vil du finne det vanskelig å jobbe med din slå hånd. Hvis det henger for høyt, vil det være slitsomt å holde armen opp for å spille i det lange løp, men du vil snart merke det.
  •  
  • Den endelige lengden på gitarstroppen har mye å gjøre med spillestilen din. Noen musikere bærer gitaren så høy som mulig for å få god tilgang til fingerbrettet mens rockere liker å henge det lave fordi det ser kulere ut. Den rette lengden for deg kan bare bli funnet ut av deg.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Forsterk gitarstroppen. Virkelig gode stropper har ekstra øye eller klemme som du kan bruke til å fikse gitaren igjen. Det er ingenting verre enn en gitar som slår på gulvet under en forestilling. Disse er vanligvis enkle plastklemmer, som kan settes over øyet for å sikre stroppenden.        
 8.  
 9.                  5      Trekk gitarkabelen gjennom stroppen før du setter den inn. Hvis du bruker en gitarskabel, har vi et spesielt triks for deg: Trekk kabelen gjennom stroppen for å få den ut av veien. Pass den frem og tilbake mellom det nedre øyet og gitarrmen.  
    
  • Dette tipset er spesielt nyttig hvis pluggen er på bunnen av gitaren og løsner over tid. Så du forhindrer at kabelen faller ut og faller til gulvet.
  •  
         
 10.  
             

Hva du trenger .

                     
Kunst populær:
Kjedsomhet.

Spill akkordet F på gitaren.

Del bøker på Kindle.

Bruk en lydmiksere.

Forbered og slapp av stemmeleddet før og under sang.

Bygg et trommesett.

Finn en gitarforsterker for rockemusikk.

En jente spiller.

Bli skuespiller eller skuespillerinne.

Forstå hva du leser.

Å lage gatemusikk.

Skuespillere.

Kjøp et tastatur.

Lag en mummy kostyme.

Lead et interessant liv uten kjedsomhet.

Bygg en elektrisk gitar.

Lag en indisk hodeplagg.

Gjør en gitar.

Bygg en elektrisk gitar.

Skriv en selvbiografi.

Lag en Harley Quinn drakt.