Home \ kunst
 

Skrive en musikalsk.

 

Du anser deg selv den nye Stephen Sondheim eller Rodgers og Hammerstein? Hvis svaret er ja, så er dette "hvordan har du det?" For deg! Det viser deg hvordan du lager gode sanger og en flott libretto (script).

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Tenk på plottet. Du kan ta en bok eller film eller kanskje et lek. Få opphavsretten før du skriver den, så du blir ikke belastet. Du kan også få opphavsretten etter at du har skrevet det, men hvis søknaden din blir avvist, vil du ha bortkastet tid du kunne ha brukt med en annen ide. Eller du kan ta noe ut av publikum, for eksempel en bibelhistorie (Andrew Lloyd Webber gjorde en karriere ut av det). Selvfølgelig kan du også bruke din egen historie.        
 2.  
 3.             2      Kjøp et nettsted for å holde folk oppdatert ved å lage en blogg og la folk se skriptet ditt mens du utvikler det. Ta et domene og ikke bare en gratis blogg eller nettside.       
 4.  
 5.             3      Skriv ned sanglisten. Dette er en god ide, så du kan jobbe på scenene og hvor lenge musikken skal være. Når musikken er sunget gjennom, kan du ta den tre ganger for å få omtrentlig lengde. Tre er vanligvis lengden på en sang.       
 6.  
 7.             4      Skriv skriptet på datamaskinen din. Ikke bekymre deg om det er perfekt med Playwright-programvaren. Ta Microsoft Office eller noe lignende. De fleste skriptprogrammer hjelper vanligvis ikke deg med å sende skriptet til en produsent.       
 8.  
 9.             5      Utvid skriptet med trinninstruksjoner. Dette er veldig enkle notater om hvordan skuespillerne skal flytte og muligens en dansekoreografi for musikken for å gjøre den musikalske fullere, snarere enn et teatralsk samtaleparti.       
 10.  
 11.             6      Gå gjennom musikalsk, teksten og vokalene, alt gjennom. Det spiller ingen rolle om det ikke er musikk å skrive her, siden du sikkert har en ide for melodien. Dette trinnet er hovedsakelig basert på å etablere en flyt i sangene og plottet.       
 12.  
 13.             7      Skriv musikken. Hvis du ikke kan, annonsere i papiret for å finne noen som kan. Ikke bekymre deg, du er ikke den første til å gjøre det, og du trenger en god melodi for å følge teksten og teksten - hele musikken, faktisk. Selv profesjonelle dramaturger ansetter komponister for sine musikaler. For eksempel kunne Andrew Lloyd Webber ikke skrive tekst, men da møtte han Tim Rice og laget en av de mest berømte teatersamarbeidene noensinne.       
 14.  
 15.             8      Finn noen venner eller amatøraktører å spille den for deg. Kontakt teatret i byen din for et verksted med dem, du vet aldri; Kanskje Cameron Mackintosh eller en annen agent er i publikum for å se neste store musikalske.                 
 16.  
             

Tips .

             
Kunst populær:
Skriv et episk dikt.

Kjøp filmrettigheter.

Forferdelig kjedsomhet.

Selg bøker.

Et trommesett er riktig.

Spille Altsaxofon.

Dans uten å forlevere deg selv.

Skriv ideer til TV sendinger.

Selg skjermbildet ditt til Hollywood.

Mary hadde et lite lam som spiller opptakeren.

Lag Rangolis.

Bruk fotpedalen på piano.

Bruk en gitar capo.

Tren din stemme.

Rengjør gitarstrenger.

Leser en bok.

Spill en CDur akkord på gitaren.

Spill D akkordet på gitaren.

Forbedre din egen talekvalitet.

Velg et artistnavn.

Spiller Mord i Mørket.