Home \ kunst
 

Lag en spiderman maske.

 

Å lage en Spiderman Mask er et enkelt prosjekt som du kan fullføre om noen timer. Ingen sying er nødvendig, bare en varm limpistol. Begynn med en rød ansiktsmaske og solbriller med stor ramme. Deretter legger du masken sammen og fremhever den slik at den ser autentisk ut.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Legg dine materialer sammen  ,

    
   
 1.            1      Få en rød maske laget av spandex. Mange nettbutikker selger elastan masker, kalt transformasjonsmasker. Hvis du planlegger å få en spiderman til å passe din maske, kan du også kjøpe en fullstendig body transformation dress. Se deg rundt i et kostymfond for en enkel rød maske, eller bestill en på nettet. Det skal koste rundt 15 euro.        
 2.  
 3.             2      Kjøp solbriller med stor ramme. Det finnes mange forskjellige versjoner av Spiderman, mellom tegneseriene og filmene. Noen Spiderman kostymer inneholder mørke briller mens andre viser en spiderman med lyse, reflekterende øyne. For din kostyme, kjøp store solbriller i fargen du foretrekker, mørk eller lys.  
    
  • Kontroller at brillene har veldig store briller. Hvert glass blir et øye i masken din, så ta noen referansebilder med deg når du handler. Se deg rundt kvinnens avdeling for solbriller, så mange damer har større briller.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk vindusfargetone for øynene. For et alternativt utseende, bør du vurdere å bruke en sølv eller mørk bilvinduefarge for øynene på masken din. Det gir en lignende effekt til solbrillene, men materialet er fleksibelt i stedet for stivt. Du kan spørre i en auto deler butikk hvis de har leftovers, og deretter kutte dem i form av øynene. Du trenger ikke mye, så de burde kunne hjelpe deg.        
 6.  
 7.             4      Kjøp en svart Edding®, svart tekstilfarge eller plustefarge. For å lage "mesh" mønster på Spidermans maske, må du velge mellom svart Edding® og svart tekstilfarge. Det avhenger av de estetiske preferansene. Edding® lager flate, kjedelige linjer, mens blokkfarge eller tekstilfarger skaper hevde, teksturerte linjer. Vær oppmerksom på at du må vaske masken for hånd, uavhengig av hvilket fargevalg du velger. Begge kan bli skadet ved vasking i maskinen.        
 8.  
 9.             5      Få en varm limpistol. Mange håndverksbutikker bærer billige varme limpistoler. Ta en med deg, eller bruk en du allerede eier. Pass på at du har mange limpinner på hånden, slik at de ikke løper ut midt i prosjektet.                 
 10.  
             

    2      Monter masken  ,

    
   
 1.             1      Legg masken din flatt. Legg spandexmasken på en flat overflate som et bord eller skrivebord. Pass på at du legger dem med forsiden ned, fordi du logisk bør trekke øynene fra masken. Hvis du har et styrofoamhode, er du velkommen til å bruke den. Det gir deg et bedre perspektiv på å designe masken din og introdusere den til ditt eget hode.        
 2.  
 3.             2      Skiss øynene. Skiss størrelsen og formen på de øynene du vil ha med blyant eller penn. Bruk et referansebilde for å få en ide om hvordan øynene skal se i forhold til maskestørrelsen. Ikke glem å matche solens størrelse med øyestørrelsen: Brillene i solbrillene skal være større enn øynene.       
 4.  
 5.             3      Klipp øynene dine ut av masken. Legg en hånd i masken og hold så et saks i den andre hånden. Forsiktig pierce et hull direkte inn i øynene og begynne å kutte langs disse linjene. Gjør det samme med det andre øyet når den første er helt kuttet ut. Pass på at saksene dine er skarpe og hendene dine er stabile. Ellers kan kuttene dine bli ujevn eller ujevn.  
    
  • Ta bilder av Spiderman som referanse for å få en ide om øynets form. I de fleste Spidermans inkarnasjoner er hans øyne omtrent trekantet med en rett linje på toppen og en U-formet linje som danner det nedre øyelokk.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta brillene ut av solbrillene. Brillene med de fleste solbriller vil komme seg ut lett hvis du legger noe press. Hold rammen fast med begge hender, og skyv forsiktig glassene ut med tommelen. Vær forsiktig så du ikke presser for hardt eller brillene kan bryte.        
 8.  
 9.             5      Fest glassene med varmt lim inne i masken. La varme limpistolen varme opp, og bruk en tynn linje på utsiden av en krukke. Hold maskenes hals åpen med en hånd og skyv glassplaten inn i masken med den andre. Hold glasset rett under et av øyhullene og lim det til stoffet i masken. Pass på at øyhullet er fullstendig fylt av glasset og at det ikke er hull i hullet.  
    
  • Sett det andre glasset på. Påfør en tynn linje til det andre glasset med nøyaktig den samme metoden, og bruk den i masken og opprett det andre øyet.
  •  
  • Hvis du plasserer glasset feil først, har du noen sekunder å flytte det. Før limet tørker. Påfør lette trykk på siden av glasset for å fylle øyhullet mens limen fortsatt er varm.
  •  
  • Limet tar omtrent 15 sekunder for å størkne, så husk hvor mye tid du har igjen for å gjøre endringer.
  •  
         
 10.  
             

    3      Legg til aksenter  ,

    
   
 1.             1      Tegn kantene på øynene. Spiderman har tykke svarte grenser rundt begge øynene, så du må registrere dem. Bruk Edding® eller tekstilmaling, sketch en 1,2 cm kant rundt hvert øye, og fyll det helt. Hvis du er mer ambisiøs, klipp ut noe svart stoff i riktig form fra en gammel T-skjorte og fest den med den varme limpistolen.       
 2.  
 3.             2      Ta opp nettverket. Søk i en tegneserie eller på nettet for et referansebilde, og kopier deretter Spidermans maskemønster på masken. Hvis du ikke føler deg trygg i frihånds tegning av nettverket, prøv å ta det først med en blyant. Da kan du slette den og justere den til den er helt riktig. Deretter maler du over blyantene med Edding® eller tekstilmaling.        
 4.  
 5.             3      La dem tørke. Nå som masken din er limt og aksent med den varme limpistolen, må du la den tørke. Les instruksjonene til bestemte tider på flasken tekstilmaling og det varme limet. Limet selv kan tørke i løpet av omtrent et minutt, men tekstilfargen kan ta opptil 72 timer å tørke, avhengig av merkevaren.        
 6.  
 7.             4      Prøv det. Hvis masken din har tørket, kan du prøve den. Kombiner dem med en hjemmelaget Spiderman kostyme, eller bruk dem alene. Det er perfekt for Halloween, superhero hendelser eller kostyme fester.       
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (6)      
Kunst populær:
Kjøp filmrettigheter.

Ta opp en sang.

Som barn, lag en god film.

Selg bøker.

Spill B mindre akkord på gitaren.

Spill D akkordet på gitaren.

Spille Beat Bass.

Skriv en god landsang.

Skriver trommelen og basen riktig.

Les ePubs på en Kindle Fire.

Skrapelodd eller skivebordstjeneste.

Dans Stanky Leg.

Blues dans for gutter.

Shakespeare sitat.

Akustisk gitar melodi.

Kjedsomhet.

Syng vakkert.

Bruk Spotify.

Kjøp filmrettigheter.

Operere en plater.

Lær å spille trommene.