Home \ kunst
 

Skriv et episk dikt.

 

Er du interessert i poesi-disken, men har ikke funnet riktig medium for å la kreativiteten din gå tom? Vil du sette deg på nivå med Homer og Hesiod? Kanskje du vil skrive et episk dikt.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Les et episk dikt. Du gjør det til slutt for å bli en del av den tradisjonen! En episk dikter burde ha lest Homer. Episke diktene vil gi deg en god forståelse av hva det episke handler om. Det vil også inspirere deg til å skrive din egen episke, lese flere epics, og bli en helt på sjøen.       
 2.  
 3.             2      Start med helten. Episk dikt følger alltid heltenes eventyr. Ta for eksempel Homers Odysseus, Virgils Aeneas, Gilgamesh eller Beowulf. Du kjenner sikkert de heroiske trekkene, som tapperhet, rettferdighet og ærlighet. I klassisk episk er helter også moderne og hjerteløse. Disse feilene gjør helten interessant.        
 4.  
 5.             3      Planlegge den episke reisen. Hvilke utfordringer vil din helt møte og hvorfor? Din helt kan være på utkikk etter noe for å redde noen på en lang reise hjem fra krig, eller han / hun kan til og med være midt i en krig. Forvirringen og forvirringen og komplikasjoner som kondenserer denne reisen. Du vil se at i klassikerne spiller de sjalu gudene samt heltenes feil en stor rolle i forvirring av handling.        
 6.  
 7.             4      Samle musene. Nå kan du begynne å skrive din episke! Denne delen er valgfri (siden det er en funksjon av gresk-romerske episke poesi), men hvis du vil at din epikk skal ha den klassiske formen, bør du begynne med å påkalle musen "Syng for meg, o musen av... "er en arketypisk incantation. Musene er gudinner av klassisk mytologi, som inspirerte forfatterne. Det var en øvre mus av hver poesi stil; Museet som inspirerte den kristne episke var Calliope. John Milton brukte denne konvensjonen da han skrev det kristne episke diktet Paradise Lost. Interessant nok sang Milton av den himmelske muse, et middel til å erstatte den jødisk-kristne gud med de gamle greske gudinnene for inspirasjon.        
 8.  
 9.             5      Skriv! Dette er den delen som er morsom. Du kan skrive ditt dikt i noen form uten beregning. Ingen skal fortelle hvilken form du må skrive. Hvis du vil skrive i stilen med Homer, Virgil, Hesiod og andre klassiske poeter, var metrisken de brukte daktylisk hexameter eller linjer som besto av seks dactyler (en annen artikkel skal hjelpe deg med metriske). Gammel gresk og latinsk poesi rime ikke, og din trenger heller ikke å rimle.        
 10.  
 11.             6      Gi arbeidet ditt et navn. Epic kalles vanligvis etter helten. Odyssey er oppkalt etter Odysseus, Aeneid til Aeneas, den episke fra Gilgamesh til Gilgamesh. Noen ganger er det også oppkalt etter en hel gruppe, som Argonautica (oppkalt etter Argos sjømenn), men de fleste av heltenes epikk er oppkalt etter deres helter. Det engelske språket har ikke suffiks som kan knyttes til navnet for å legge til et sted, det kan ikke gi mening å ringe arbeidet "The Captain Jimmy-iad", men du kan gjøre det som middelalderlig poesi og det ring 'X Song' eller 'The Story of X', tittelen din må vise størrelsen på diktet, eller ringe det.        
 12.  
 13.             7      Publiser arbeidet ditt. Det er viktig hvis du vil stå i alle husstander. Hvis du er bare halvparten så vellykket som Ovid, vil du inspirere diktene til neste generasjon. Det kan hende du finner det vanskelig å få fotfeste i en stor forlegger som de normalt publiserer romaner, men du kan kanskje lese Internett, inkludert utskrift på forespørsel, selvutgivelse kan være billig eller gratis.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Styre en selvskrevet film.

Gjør noe når du kjeder deg.

Lag en kroppspopp.

Lær enkle dansedrag for klubben.

Å gjøre et gjennombrudd i Hollywood.

Få ideer til en kort film.

Lag en musikkvideo.

En mandolin tuning.

Instruksjoner for tilkobling av en forsterker.

Barn elsker å elske musikken.

Slik spiller du Palm Mute.

Øv kunstkritikk.

Forvirre noen.

Gjør noe når du kjeder deg.

Gjør bandet ditt kjent.

Finn et interessant navn for et band.

Forbedre din sangstemme uten å synge leksjoner.

Bli en stemmeartist eller stemme skuespiller.

Spiller av Jazz Piano.

Ta et bilde med en film.

Lag en cupcake kostyme.