Home \ index
 

En dusjfliser.

 

En flislagt dusj gjør hjemmet ditt vakrere og varer lenger. Med denne guiden kan du flette en dusj helt alene. Denne artikkelen dekker bare noen av trinnene som er nødvendige for vanntett en dusj. Gå til biblioteket og les om det før du begynner.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Slå gipsen ned til bakken. Du må kanskje også fjerne dusjbrettet og teppet.       
 2.  
 3.             2      Finn en dampsperre og installer den i henhold til produsentens anvisninger. Uten dampbarriere kan rot og mugg dannes. I motsetning til popular tro kan gips og fliser passere vanndamp inn i rommet utover; Bruk derfor en dampbarriere. Hvis du vil bruke en membran som Kerdi, kan du ta godt gammelt tørt gips.        
 4.  
 5.           3      Lag en solid sementbrettbase. Påføring av Cementpasta fungerer akkurat som Rigips. Klipp den ordentlig og skru den til stolpene. La et 3 mm gap mellom platene. Bruk en hullsag til å kutte hull hvor dusjhode og håndtak går gjennom. Gjør sementplaten flush med kanten av dusjbrettet ved å skjære brettet til ønsket tykkelse. Bruk 100% silikatkalk til å tette leddene mellom panelene.        
 6.  
 7.             4      Merk flisemønsteret på underlaget og legg forsiktig ut den første raden. Hvis dusjveggene ikke er helt firkantede, eller hvis du vil bruke lettelseflis, blir utformingen av disse flisene enda viktigere. Hvis du unngår kittmerker på veggens indre hjørner, kan du eliminere behovet for små fliser eller dypere tetninger. Frøken fra bunnen av ryggen til høyden av en flis minus 1 cm. Så du får 1cm supernatant på strømmen av dusjbrettet. Merk dette med en blyant og overfør merket rundt dusjen. Dette er ledelsen for første rad slik at alle flisene er på samme nivå.        
 8.  
 9.             5      Bland nok flis lim på den nederste raden.        
 10.  
 11.             6      Fukt sementplaten med en svamp. Hvis ikke, sementbrettet suger fukten ut av flislimet for fort, så det er raskere sprekker        
 12.  
 13.             7      Spred litt flis lim og spred det med en serrated trowel. Legg deretter flisen på den ved å skru den lett som du trykker på den. Fjern flisen og sørg for at du har god vedheft på baksiden. Sett den på igjen og legg flere fliser med mellomrom mellom seg. La den nederste raden tørke i 24 timer.        
 14.  
 15.             8      Gjenta prosessen og plasser hver rad av fliser over den siste. Fortsett til du når toppen av taket.  

   
    
  • Frøken fra topp til siste rad. Merk en linje med åndnivået for neste rad.
  •  
  • Fordel fliser lim mellom den siste fliserraden og den merkede linjen med en V-Trowel.
  •  
  • Plasser en flis med mellomrom rundt i flislimen.
  •  
  • Gjenta for neste rad.
  •  
         
 16.  
 17.             9      La flisene sitte i 48 timer.        
 18.  
 19.             10      Tett flisene. Bland en last med fugemasse og glatt det i leddene med en svamp. Etter 30-40 minutter (se informasjonen på pakken) kan du tørke overflødig tetningsmasse med en fuktig svamp i en sirkelbevegelse. Fortsett å tørke med en ren svamp til flisen er ren.        
 20.  
 21.             11      Tillat tetningsmasse å tørke i ca 3 dager før tetting.                  
 22.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Index populær:
Gå på fiske.

Forbered deg på en keisersnitt.

Ri på en berg og dalbane.

Overbevise din mor.

Lag en marshmallow kanon.

Fortell moren hvor mye du elsker henne.

Start det nye året frisk.

Undervise et barn å spise uavhengig.

Pump ut brystmelk.

Lær en baby å krype.

Finn ut om barnet ditt virkelig er av hans.

Behandle fettete hår.

Vedlikehold og rengjør en steinbit.

Velg og kjøp et våpen.

Skjul at du peed i buksene dine.

Rapporter en adresseendring.

Lær matte til barnet ditt.

Gjenkjenner kolikk hos en baby.

Håndtering av familieproblemer.

Gjenkjenne graviditet i uregelmessig periode.

Forbered deg på graviditet på over 40 år.