Home \ index
 

Raskt amming.

 Før eller senere når alle ammende mødre når det er på tide å slutte å amme. Generelt er dette en gradvis prosess som gir babyen, moren og mors kropp mulighet til gradvis å bli vant til endringene som skjer under avvenning. Noen ganger er det en rask avslutning av amming, og det er ingen mulighet for å gjøre overgangen rolig. Mødre i denne situasjonen har ingen grunn til å føle seg motløs. Selv om det kan være vanskeligere å plutselig stoppe babyen sin, er det måter å komme gjennom denne tiden med mindre ubehag.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Vet hva du kan forvente  ,

    
   
 1.            1      Vet hva du kan forvente når du starter avspenningsprosessen. Gjør ditt beste for å lære deg så mye du kan om denne saken ved å samle masse informasjon om emnet. Besøk ditt lokale bibliotek for å finne bøker om utdanning og amming. De fleste bøkene som er skrevet om amming, har hele kapitlene dedikert til avstemningsprosessen.       
 2.  
 3.             2      Søk på Internett for ytterligere informasjonskilder. Det finnes mange nettsider tilgjengelig som inneholder mye verdifull informasjon. Søk etter sider for foreldre, ammende og kvinners helse.        
 4.  
 5.             3      Vurder å kontakte La Leche League International for ytterligere hjelp. Nettstedet ditt er lett å forstå og kan være et godt verktøy for kvinner som prøver å stoppe. Det gir et vell av informasjon som dekker alle aspekter av amming og avvenning, inkludert mulige bekymringer eller problemer som kan oppstå under prosessen.        
 6.  
 7.             4      Snakk med en helsepersonell som spesialiserer seg på amming. En ammingskonsulent vet dette emnet godt og kan være din beste ressurs hvis du har spørsmål som må besvares.                  
 8.  
             

    2      Unngå å være en følelsesmessig mor  ,

    
   
 1.             1      Forsøk ikke å bli plaget av skyld. Amning gjør bånd mellom mor og barn, og avspenningsprosessen kan være en vanskelig tid for både din baby og deg. Dette gjelder spesielt når avvenning må skje plutselig, og det er lite tid å forberede seg på de følelsesmessige effektene av avvenning. Husk at etter at du har blitt spist, vil det være andre måter for deg og din baby å starte et forhold.        
 2.  
 3.             2      Husk årsaken til at du slutter å amme. Dette kan hjelpe deg med å få styrke og vilje til å utholde denne vanskelige tiden.        
 4.  
 5.             3      Ikke glem at denne fasen vil passere. Behandlingen av melken vil foregå raskere enn babyen din har rett. Barnet ditt tar lengre tid å tilpasse seg forandringen, men over tid vil det godta de nye forholdene.        
 6.  
             

    3      Vær forberedt på en følelsesmessig baby  ,

    
   
 1.             1      Forstå at det ikke vil være lett for babyen din å plutselig bli stoppet av amming. Amming har vært din beste kilde til komfort for barnet ditt så langt. Babyen din trenger litt tid til å tilpasse seg forandringen; Men over tid vil det godta overgangen.        
 2.  
 3.             2      Hold pasienten med babyen din. I begynnelsen vil det ikke være fornøyd med denne endringen. Din tilstedeværelse kan til og med utløse barnets ammingbehov. Tross alt var moren den eneste personen som kunne tilby sin baby den slags sikkerhet. Br & gt;        
 4.  
             

    4      Forstå de fysiske konsekvensene for moren  ,

    
   
 1.             1      Forvent at brystene blir hovne og fylt med melk. De vil være tunge og smertefulle og sannsynligvis forårsake ubehag.        
 2.  
 3.   2      Forstå at sannsynligheten for en melkebelastning økes ved plutselig opphør av amming. Melkproblemer kan være et gjentakende problem til melken går tørr.     
 4.  
 5.             3      Forvent lekkasje av melk fra brystene, som varer flere uker. Hvis dette er et problem for deg, er det pleieputer som kan plasseres i bH for å absorbere spildt melk.        
 6.  
 7.             4      Vær oppmerksom på at brystene dine kan gå slakk en stund etter å ha stoppet melkeproduksjonen. Dette forbedrer vanligvis noe etter at noen menstruasjonsperioder har gått.        
 8.  
 9.             5      Vet at vektøkning er mulig etter slutten av amming. Amming brenner ekstra kalorier. Etter å ha stoppet amming, vil kroppen din slutte å forbrenne kalorier så fort som den brente mens du ammer.        
 10.  
 11.             6      Kjenne at hormonelle endringer kan føre til depresjon. Når spenningen er begynt, er endringen i hormonnivåer som er forbundet med den uunngåelig. Kroppen din trenger kanskje noen uker eller lenger tid for å komme seg helt fra sin tilstand før graviditet. Inntil da kan hormonene bli galne.        
 12.  
             

    5      Kjenn effekten på babyens fysiske helse  ,

    
   
 1.             1      Vet at stoppe brystmelkforsyningen svekker babyens beskyttende immunitet.        
 2.  
             

    6      Vær oppmerksom på fysiske komplikasjoner  ,

    
   
 1.             1      Vær oppmerksom på at plutselig oppsigelse av amming bærer risiko. Finn ut hva som kan skje. Vet advarselsskiltene for å se etter.        
 2.  
 3.             2      Vet hva du kan gjøre for å unngå komplikasjoner. Avstå fra å pumpe melken ut av brystet når det oppstår overbelastning. Ellers vil kroppen din bare stimuleres til å produsere mer melk. I stedet bare hell ut akkurat nok melk for å lindre smerten. Sett kaldt komprimerer på brystene dine for å motvirke den ubehagelige følelsen.        
 4.  
 5.             3      Se etter utviklingen av varme, harde brystklumper som er forbundet med rødhet eller følsomhet. Dette vil være en indikasjon på en tilstoppet melkekanal. Ta på en varm klut og masser forsiktig det berørte området. Å frigjøre forstoppelsen med en massasje kan forhindre at den utvikler seg til en mastitt.        
 6.  
 7.             4      Hurtigmottak mulig brystinfeksjoner og søk nødvendig medisinsk hjelp til å behandle dem. Hvis brystene er smertefulle, hovne, røde og varme, kan det antas at disse symptomene er forårsaket av mastitt. Feber og kulderystelser kan være tilstede sammen med tretthet og generell ubehag.        
 8.  
             

    7      Våg å prøve  ,

    
   
 1.             1      Bruk en bh som passer godt. En bh med et fast grep er best. Unngå å bære underbukse bras og over-passende bras i løpet av denne tiden.        
 2.  
 3.             2      Vri ryggen på vannet mens du dusjer. Forhindre vannet å patrere direkte på brystene og sørg for at vanntemperaturen er varm og ikke varm.        
 4.  
 5.   3      Masser forsiktig brystene dine mens du dusjer. Dette bidrar til å løse eventuelle noder som kan oppstå. Vannets varme er beroligende, og hvis melken lekker, kan den lett vaskes bort.     
 6.  
 7.             4      Legg et råkålblad i bh-koppen og legg det i brystet så lenge som mulig. Bytt det med friske blader i tre dager etter behov.        
 8.  
 9.             5      Om nødvendig, begynn å ta ibuprofen hver sjette time i tre dager fra det øyeblikket du prøver å stoppe melken.        
 10.  
 11.             6      Påfør kule poser på brystene på vilje for å lindre smerte.        
 12.  
 13.             7      Snakk med legen din om eventuelle medisiner som kan tas i løpet av denne tiden hvis nødvendig. For mange kvinner er decongestants nyttige under oppsettperioden.        
 14.  
             

    8      Følg baby tips  ,

    
   
 1.             1      Unngå å plassere babyen din i samme stilling som når du ammer. Din baby er ikke i stand til å forstå årsakene til å stoppe amming. Din baby vil forvente å bli ammet når han legger seg i sin vanlige ammestilling, og vil sannsynligvis være desperat hvis ikke tilbudt brystet.        
 2.  
 3.             2      Fortsett å tålmodig presentere babyen din til det melkealternativet du ønsker. Yngre babyer er mindre åpne for endring. Eldre babyer som allerede har utviklet en smak for andre matvarer enn morsmelk, kan trøstes med disse andre alternativene.        
 4.  
             

Advarsler .

                   
Index populær:
Unngå hemorroider under graviditeten.

Rengjør utdanning for jenta din.

Lei et godt ekteskap.

Sett inn en membran.

Kjøp sitronsyre.

Gjør et navneskifte.

Vanskelige beslutninger bidrar til beslutningstreet.

Losse irriterende slektninger.

Gjør øyenvippene dine tykkere med tett påkledning.

Hør hjerteslag av et foster.

Ta med to småbarn i seng.

Bekjempe en obsessiv neurose.

Reparer en paperback.

Stopp å bekymre deg for noe som skjer med deg eller din familie.

Etse en betongoverflate.

Vær en god barnepike.

Bygg en snøhule.

La kvinner smelte bort.

Hundetrening.

Bading en baby.

Få barn til å ta medisinen.