Home \ index
 

Finn den ideelle livspartneren.

 

For de håpløse singlene synes det å være en skremmende og umulig oppgave å finne den ideelle partneren. Sannheten om å finne en ideell partner er faktisk veldig enkelt - det er bare at mange mennesker ikke vet hvor de skal se eller hvordan man kommer i gang. Hvis du er interessert i å komme ut av ensomhet og inn i et kjærlig forhold, så er denne artikkelen designet for å hjelpe deg med å finne ut hvordan du kommer i gang med søket.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn ut først din egen mening. Trinnet for å finne den ideelle partneren er papir og en penn. Nei, du vil ikke skrive en personlig annonse. Hva du skal gjøre er å liste dine egenskaper og kvaliteter du vil ha med en partner. Listen bør inneholde: Dine personlige og partner egenskaper, fysiske egenskaper og ønskede fysiske egenskaper som din partner skal ha, samt interesser, hobbyer, religion og tro (både dere og din partner av samme religion eller religion) samme tro eller mangel på det), ha barn og vilje til å godta andre barn, kommunikasjonsstilen din, etc. Du kan bruke vennene dine til personlighetsdelen og dine tidligere relasjoner. Hvis du tar en titt, blir det lettere for deg å identifisere hvilke personlighetstyper du er best til.       
 2.  
 3.             2      Slå listen inn i en profil for det du leter etter i en partner. Dette er skjelettet til en person. Det skal ikke være en liste over krav, men snarere en grunnleggende oversikt over sjelen du leter etter. Listen må være realistisk og prioritert.  
    
  • Ved å se på listen, ser du hvilke aspekter som er viktige for deg, noe du kanskje ikke har skjønt før. Anta at du liker å være utendørs og trene, så se etter en walking club - kanskje en religiøs gruppe, samfunnsgruppe eller en lokal klubb.       
  •  
  • Selv om du ikke trenger å ha noe til felles med noen, er det et godt sted å begynne å finne noen som har noen ting til felles med deg.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær oppmerksom på hva andre mennesker pleier å se etter i deres partner. Fordi det er mange studier av hva menn og kvinner er ute etter i en partner, bruk dem til å forstå hva andre ser etter. Dette kan tillate deg å understreke dine sterke sider i et hvilket som helst område, for å tydelig signalere at du har interessante kvaliteter eller tro, eller å utføre de aktivitetene din potensielle partner er ute etter. Noen av de mest populære tingene som menn og kvinner ser etter i andre er:  
    
  • Kvinner leter etter (i den rekkefølge): personlighet, sans for humor, felles interesser, intelligens, renslighet, utseende, sensualitet, å bli kjent med mannen gjennom en venn, stemme, åndelighet, jobb, penger, talent og til slutt religion ,       
  •  
  • Menn ser etter: personlighet, sans for humor, intelligens, felles interesser, ser, renslighet, sensualitet, stemme, talent, åndelighet, penger, religion, bli kjent med kvinnen gjennom en venn og til slutt karriere.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Elsk deg selv og din kropp. Det er den varme toppen av århundret; Din ideelle partner vil være den som elsker deg slik du er og ser deg gjøre det også. Hvis du ikke kan komme til uttrykk med denne virkeligheten, er det nødvendig med en viss selvtillitbygging, og mentaliteten til å forene med hva avtalen sier må flyte ut av vinduet. Ting å huske på for å hjelpe deg med å finne den ideelle partneren er:  
    
  • Du er verdt det. Ja, det er du virkelig. Bevis det ved å gå oppreist, med hodet holdt høyt, smilende og selvsikker. Dette er attraktivt og lar potensielle partnere se at du er tilnærmet og selvsikker.       
  •  
  • Sett opp alle de tingene du har det bra på - gjør deg til en god venn, hva du har oppnådd, det du er stolt av i livet, og hvorfor du er en god catcher.       
  •  
  • Dress opp for å se bra ut, og ikke for å passe deg på mote, merkevaren eller i verste fall størrelsen på etiketten. Enten du er mann eller kvinne, er gode klær som gjør det beste ut av utstyret ditt alltid attraktivt og skiller deg fra andre.       
  •  
  • Føl deg bra med kroppen din. Dette er langt mer attraktivt enn å sende ut signaler om at du er paranoid om størrelsen på din rumpe eller dine svake armer.       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Begynn å se. Finn sosiale grupper og arrangementer der partneren din kan bruke tid og hvor det er sannsynlig å være mye samtale med alle involverte. Det er veldig viktig at du går til hvor det er sannsynlig at du vil finne din ideelle partner i stedet for å håpe at det er personen som sitter neste gang på avføringen. Det beste stedet å se etter den ideelle partneren er de stedene hvor du liker å tilbringe tid, da denne første felles interessen sannsynligvis vil få ting til å bevege seg. Steder der du kan bruke tid på å lete etter din ideelle partner, er:  
    
  • enkeltgrupper. Disse kan være grupper i lokale kirker, partnerutvekslinger eller på Internett. De er den mest åpenbare kilden, som alle har offentlig uttalt at han leter etter noen. Og selv om de har sine ulemper, er det gode at alle er der av samme grunn. Du kan finne ut at den perfekte partneren er gift på turen, eller at det ikke finnes noen potensielle ektemenn i Automobile Club, mens det i enkelte grupper er garantert at alle singler er!       
  •  
  • Hobbyer og idrettslag. Selvfølgelig må du kjenne forholdet til andre i dette miljøet, men hvis du deltar i noe du likevel likevel, hvorfor bråttom? Det er nok sjanser til å finne ut om menneskene der og å finne ut hvem som er fri og av interesse for deg. Og alt dette som du forfølger din hobby, sport eller andre interesser. Faktumet med felles interesser vil trolig øke sjansene for kompatibilitet.       
  •  
  • Arbeidsplassen. Du vet ganske tidlig på en arbeidsplass som er singel og hvem som ikke er. Ulempen er den konstante nærhet og onde tunge; Det kan også være vanskeligere senere når du er begge på samme arbeidsplass, gift og søker samme kampanje. Men det er noe du må håndtere senere. En delt karrierevei kan til og med være veldig gunstig for noen par, noe som betyr at de er din ideelle partner.       
  •  
  • På ferie. Dette er en flott tid å finne folk som er avslappet. Ulempen er at de ikke kan leve og / eller jobbe i nærheten av deg, og at de bare kunne se etter en ferieflørt. Spør noen spørsmål før du blir forelsket i noen på ferie.       
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ikke vær masete først. Du konfigurerer ikke en bærbar datamaskin - du og din fremtidige partner er både ute etter (eller i det minste åpen for) noen til å møte og bli lykkelige. Casually bli kjent med mange mennesker i en rekke situasjoner, med en titt på noen kjerneattributter og i stor grad kompatible personligheter. Vær åpen for de små detaljene som du og den enkelte personen kan forbedre eller kompromittere på og ikke bekymre deg om senere.  
    
  • Hvis du ber om en presis kombinasjon av kvaliteter helt fra starten, vil du sannsynligvis ikke finne dem og kanskje skremme noen du kanskje liker med din over-presisjon. Og til slutt, utmattet, begynner du på et forhold som ikke går bra for deg to fra begynnelsen, og det kan være altfor sent for en familie.       
  •  
  • Ikke bekymre deg om finesser av utseende: som en fin bil du har eid på en stund, vil du ikke legge merke til detaljene over tid, men bare merkelig merke det store bildet. For eksempel hevder den respekterte tyske forfatteren Anchu Kögl, som ble intervjuet om dating i Der Spiegel-magasinet, at utseendet har lite innflytelse på hvordan vi føler i nærvær av et menneske. Mye viktigere enn utseende er ting som delte verdier, liknende sans for humor eller til og med følelsesmessig forbindelse. Det ser ut til at attraksjonen består av fire komponenter: status, helse, følelser og logikk. Utseendet spiller derfor bare en liten rolle.       
  •  
         
 12.  
 13.             7      Lag et godt førsteinntrykk. Kled og presentér deg selv når du begynner å flirte og gå ut. Folk dømmer på første utseende, og det kan være din eneste sjanse til å gjøre en forskjell. God omsorg, hyggelige oppførsel og å gjøre det beste av seg selv er viktige sider ved å opprettholde din attraktivitet.  
    
  • Bruk sans for humor. Både menn og kvinner kaller denne eiendommen svært viktig, og det er en god grunn til det. Humor er det som bidrar til å redusere flau for å gå ut, og det lar deg også vite at du er beskjeden og ikke selvopptatt. For å si det i et nøtteskall, er en person med en sans for humor definitivt det foretrukne valget for en levetid forpliktelse til en whiner!       
  •  
         
 14.  
 15.             8      Ikke skynd deg og gi forholdet mye tid til å utfolde seg. Hvis du finner noen som synes å passe inn i profilen, ta et dypt pust og la det gå sakte! Tilbring mye tid på å snakke, høre og se de ulike aspektene til personen du liker. Selvfølgelig vil du at det er en attraksjon, men du vil også bli kjent med denne personen. Og du vil se hvordan du samhandler i ulike situasjoner, for eksempel fritid, stressfaser, med familie og i arbeidssituasjoner.  
    
  • Utsett intimiteten for en stund - avhengig av din religiøse tro eller alder, kan dette ikke være et valg, men selv om du ikke forsinker intimitet, kan du forsikre deg om at du er med den ideelle partneren og ikke blir forelsket , Spenningen og tiltrekningen i et nytt forhold kan gjøre deg kjent med hverandre hvis du gir for tidlig. Kjærlighet kan i utgangspunktet føles som kjærlighet, så prøv ditt hjerte og sinn før du gir deg intimitet.       
  •  
  • Bruk din datatid for å teste partnerens reaksjoner på aktivitetene og tidsfordrivene du liker. Hvis du er involvert i mange ting som interesserer deg, så er det et godt tegn på kompatibilitet. Foreslå en rekke forskjellige ting som interesserer deg og gjøre ting som interesserer din dato. Se hvordan deres entusiasme (eller mangel på det) får deg til å føle. Spør deg selv om du virkelig liker å gjøre de tingene du foreslår; Hvis du skal tilbringe de neste 40 årene på samme hesteshow som elsker datoen din, men du ikke klarer det, må du tidlig finne ut hvordan du skal håndtere det. Kompromisser kan lukkes, men det er bedre å slå dem ned før du seriøst dype inn i en levetidsforpliktelse i stedet for å ende opp med å argumentere for slike ting når du er gift.       
  •  
         
 16.  
 17.             9      Gjør det klart fra begynnelsen at du er på utkikk etter et langsiktig forhold. Det verste du kan gjøre for deg selv, er å bli forelsket i noen som går videre etter tre måneder fordi han ikke er klar til å slå seg ned. Du bør si etter de første dagene, eller så snart du vet at personen interesserer deg, at du er på utkikk etter et forhold (det er litt desperat å diskutere dette på første date!). Ikke fall inn i en forpliktelse; Bare vær sikker på at du er på samme side. Gi henne beskjed om at det handler om deg. Og husk å bruke sunn fornuft når du utløser disse tingene; Tross alt, ingen ønsker å snakke om den andre ekteskapsdatoen!        
 18.  
 19.             10      Sjekk virkeligheten når du blir bedre kjent med datoen din. Når forholdet utvikler seg og du kommer nærmere, hvordan vet du at denne personen er "den ene"? Kjærlighet kan gjøre deg svimmel og overse de "små tingene" som virkelig kan være store ting når du prøver å leve livet ditt sammen. Du bør finne ut følgende ting før du erklærer denne personen din "ideelle partner":  
    
  • Er hun humør eller skjuler hun ting fra deg som du med rimelighet forventer å vite?       
  •  
  • Er det pengerproblemer? Finansielle forskjeller og økonomiske problemer kan forårsake mye sorg, så ærlighet er et must på dette punktet.       
  •  
  • Liker du å bruke tid på lang sikt?       
  •  
  • Hvordan er forholdet ditt knyttet til din egen familie og hvordan er det med familien din? Er han respektfull, foraktig, interessert eller fraværende? Er hans oppførsel et problem for deg?       
  •  
  • Ser du ut til å ha samme mening om å ikke ha barn, lage karriere, frivillig arbeid i fem år i utlandet? Alle disse tingene er viktige!       
  •  
         
 20.  
 21.             11      Ikke sett deg for mindre enn ideell! Hvis du innser at dette ikke er den rette personen for deg, ikke hold deg til det eller overbevise deg selv om at det blir bedre eller du er for kresen. Du vet hva du vil ha med en partner (du har allerede oppført det ovenfor). Du finner det også. Og hvis du gjør det, vil det bli bra! På den annen side, vær ikke perfeksjonist og gjør umulige krav til den andre personen. Prøv kjennskap, men bli ikke involvert med noen du vil ikke være fornøyd med.                  
 22.  
    
   
 1. http://anchukoegl.com/partner-finding/  
 2.  
 3. https://www.psychologytoday.com/blog/valley-girl-brain/201504/the-four-types-attraction  
 4.  
                        

Tips .

      

            

Advarsler .

             
Index populær:
Gjenkjenne en svulst i bukhulen.

Gå til sengs under graviditet.

Amning.

Påfør en varmepute under graviditet.

Kjøp ting på eBay.

Skriv en roman om tre dager.

Se om pumpet morsmelk er bortskjemt.

Slip en glideknute.

Påfør en varmepute under graviditet.

Bygg en mobil og billig gjerde selv.

Klap hendene dine.

Berolig en tannbarn.

Habbo RPG regler.

Våkn opp når du er sliten.

Planlegg den perfekte bryllupsreisen.

Få mannen din til å høre på deg.

Avbryt leieavtalen for leiligheten din.

Stopp amming om natten.

Finne den ideelle livspartneren.

False Nikes gjenkjenner.

Kutte på et barns hår.